Domov Zabava Gino razkril, kaj bo morala imeti njegovo dekle in zakaj. To pa...

Gino razkril, kaj bo morala imeti njegovo dekle in zakaj. To pa je presenečenje …

Gino je izpadel iz igre za glavno nagrado in postal glava porote. S tem, ko je zapustil igro, pa je povedal še nekaj zanimivosti o sebi.

Za marsikoga je bil Gino Podgornik favorit letošnjega šova Kmetija. Postavni mladenič je bil močan, iznajdljiv in taktičen. A, premagala ga je Tjaša. Za portal 24ur.com je povedal nekaj zanimivosti o sebi.

Na vprašanje, ali je pustil dvoboj Tjaši, je odgovoril: »Lahko rečem, da bo moja bodoča punca pogosto nosila kitke, ker moram na tem področju pridobiti malo spretnosti. Sem pa Tjaši privoščil zmago, kljub temu da je to pomenilo, da moram jaz domov.«

Izognil pa se je vprašanja, kako se je počutil takrat, ko je na posnetku videl Tjašinega fanta. »Posnetek me ni presenetil. Zavedal sem se, kaj se dogaja zunaj šova. Kar se je dogajalo v moji glavi, pa bo tam tudi ostalo,« je dejal za omenjeni portal.

Med drugim je povedal tudi, da je hvaležen za vse izkušnje in za svojo zlato družino.

Pa ga bomo še kdaj lahko videli v resničnostnem šovu? »Z veseljem bi šel še v kakšen šov. Zelo me mikajo bolj športno obarvani šovi. Glede Kmetije pa nikoli ne bom rekel nikoli,« je pojasnil.

Foto: POP TV/VOYO