Connect with us

Zabava

Kmetija: Aljaž šel preko Line in uresničil željo Tjaši! To vas bo zelo presenetilo

Objavljeno

on

<div id="midasWidget__r92"></div>

Tjašine prošnje Lino niso ganile, se je pa zato omehčal Aljaž … Poglejte, kaj je storil, ko kamere niso snemale.

Kot veste, je Lina vzela Tjašine zapiske iz Pratike in jih skrbno skrila, vse to z namenom, da nekdanji zaveznici oteži bitko v areni. Tjaša je namreč Lino in Aljaža grdo izdala, po njunem prihodu na posestvo pa je seveda sledilo pričakovano maščevanje.

A Tjaša se bo znašla tudi brez zapiskov, zato si zaradi tega ne beli preveč glave. Si pa želi prejeti zvezek nazaj zaradi podatkov, ki si jih je zapisovala odkar je prispela v šov. Pred kamero kljub prošnjam zapiskov ni prejela nazaj. Kaj pa izza kamere? Je sploh vedela, kje je zvezek?

»Vedela sem, da ga je vzela Lina, ker so drugi povedali. Zato sem tudi stopila do nje in ji rekla, da ni panike, saj vem, da mi je samo vrnila za to, kar sem storila.  Ob tem sem jo prosila, naj mi vrne zvezek vsaj zadnji dan, ko bo šova konec. Seveda ni priznala. Ga je šel pa Aljaž potem zadnji dan, ko smo šli domov, iskati in mi ga prinesel, saj je vedel, da ima drug pomen kot pa to, da vsebuje zapiske iz Pratike,« je za njena.si pojasnila Tjaša.

Tjašine zapiske je skrila LIna. (foto: posnetek zaslona)

Foto: POP TV/VOYO

<div id="midasWidget__r92"></div>

Zabava

Matej Zemljič (Skrito v raju), razkril, kakšen odnos ima z mamo

Objavljeno

on

Avtor:

<div id="midasWidget__r92"></div>

Priljubljeni igralec je razkril, kako je v resničnem življenju.

Znani in priljubljeni slovenski igralec Matej Zemljič, ki v novi seriji Skrito v raju igra Marka Steinerja, je za revijo Lady povedal, kako se razume s svojo mamo.

“Z mojo mami imava zelo lep odnos. Velikokrat se nama tudi zgodi prenos misli, ko se pokličeva hkrati, ne da bi se to prej dogovorila. Nekako začutiva, kdaj ima nekdo slab dan in potrebuje pogovor. Najbolj sem ji hvaležen za vso brezpogojno ljubezen, dobro vzgojo in ogromno požrtvovalnosti, ki jo je razdajala vse otroštvo zame. In pa seveda za vsa nedeljska kosila. (smeh) Mami, hvala iz srca,” je dejal igralec za omenjeno revijo.

Foto: Voyo

<div id="midasWidget__r92"></div>

Continue Reading

Zabava

‘Dino’ (Skrito v raju) presenetil s podrobnostjo iz zasebnega življenja

Objavljeno

on

Avtor:

<div id="midasWidget__r92"></div>

Hrvaški igralec, ki v seriji Skrito v raju igra Dina, je razkril, česa si v prihodnosti želi …

V priljubljeni slovenski seriji Skrito v raju igra tudi hrvaški igralec Matino Antunović. Igralec je že pred časom za portal Jutarnji list razkril, kakšne vloge si v prihodnosti želi igrati, presenetil je z dejstvom, da je zanje zaenkrat še premlad.

»Za vloge, ki bi si jih želel, sem še premlad, zato se jih v bližnji prihodnosti še ne nadejam. Želim si dobrih besedil, navdihujočih režiserjev in motivacijskih soigralcev,« je dejal.

Foto: Voyo

<div id="midasWidget__r92"></div>

Continue Reading

Zabava

V resničnostni šov vstopa znana Slovenka, tekmovala je za Miss Slovenije

Objavljeno

on

Avtor:

<div id="midasWidget__r92"></div>

V znani resničnostni šov tokrat tudi Slovenka, ki je nekoč tekmovala za Miss Slovenije.

Na male televizijske ekrane prihaja že deseta sezona kuharskega šova MasterChef. Med letošnjimi tekmovalci pa je tudi 21-letna Klara Šmigoc, ki je pred dvema letoma tekmovala za Miss Slovenije in bila ena od finalistk.

»Klara rada ustvarja slaščice in širni Sloveniji želi predstaviti svojo strast, hkrati pa se želi v MasterChefu Slovenije še veliko naučiti. Je perfekcionistka, ki jedi preizkuša tako dolgo, dokler ji ne uspejo. Po koncu šova se vidi v dobri slaščičarni ali restavraciji, kjer bo pridobila še več dodatnega znanja. Pa na festivalih po Sloveniji, kjer bi razvajala brbončice obiskovalcev. Čim prej pa želi odpreti svojo slaščičarno z monoporcijskimi torticami. Njena idealna pustolovščina je z avtodomom, s katerim bi prepotovala ves svet. Med samim potovanjem bi se udeleževala raznih kuharskih tečajev in okušala lokalno hrano vsake države. V vsaki državi bi skuhala nekaj slovenskega in tradicionalnega, da bi lahko videli, kako bogato kulinariko ima Slovenija o njej v predstavitvenem članku piše portal 24ur.com.

Foto: POP TV

<div id="midasWidget__r92"></div>

Continue Reading

 

 

POGLEJTE SI NOVO PESEM SLOVENSKEGA GLASBENIKA

Zadnje novice

Kategorije

OGLASI

POPULARNO

sidereals