Kontaktirajte nas

Zabava

Kmetija: Aljaž šel preko Line in uresničil željo Tjaši! To vas bo zelo presenetilo

Objavljeno

V redu

Tjašine prošnje Lino niso ganile, se je pa zato omehčal Aljaž … Poglejte, kaj je storil, ko kamere niso snemale.

Kot veste, je Lina vzela Tjašine zapiske iz Pratike in jih skrbno skrila, vse to z namenom, da nekdanji zaveznici oteži bitko v areni. Tjaša je namreč Lino in Aljaža grdo izdala, po njunem prihodu na posestvo pa je seveda sledilo pričakovano maščevanje.

A Tjaša se bo znašla tudi brez zapiskov, zato si zaradi tega ne beli preveč glave. Si pa želi prejeti zvezek nazaj zaradi podatkov, ki si jih je zapisovala odkar je prispela v šov. Pred kamero kljub prošnjam zapiskov ni prejela nazaj. Kaj pa izza kamere? Je sploh vedela, kje je zvezek?

»Vedela sem, da ga je vzela Lina, ker so drugi povedali. Zato sem tudi stopila do nje in ji rekla, da ni panike, saj vem, da mi je samo vrnila za to, kar sem storila.  Ob tem sem jo prosila, naj mi vrne zvezek vsaj zadnji dan, ko bo šova konec. Seveda ni priznala. Ga je šel pa Aljaž potem zadnji dan, ko smo šli domov, iskati in mi ga prinesel, saj je vedel, da ima drug pomen kot pa to, da vsebuje zapiske iz Pratike,« je za njena.si pojasnila Tjaša.

Tjašine zapiske je skrila LIna. (foto: posnetek zaslona)

Foto: POP TV/VOYO

Zabava

Se spomnite Nine Jug iz šova Poroka na prvi pogled? To se sedaj dogaja z njo

Objavljeno

V redu

Avtor

Končno ga je pokazala …

Zagotovo se tudi vi še spomnite Nine Jug, ki smo jo spoznali v prvi sezoni šova Poroka na prvi pogled. V eksperimentu se je poročila z Domnom Javornikom, zdelo se je, da sta popoln par, a sta se kmalu po koncu snemanja šova razšla. Zvezo je prekinila Nina in kaj kmalu se je razvedelo, da ji je srce ukradel nekdo drug.

Domen takrat ni želel dajati izjav za medije, tudi Nina je bila okrog svojega novega srčnega izbranca zelo skrivnostna. Če že je objavila njuno skupno fotografijo na družbenih omrežjih, je to storila tako, da se obraza ni videlo.

Zato je toliko večje presenečenje njena nova objava, kjer ga je končno pokazala.

»Zaradi tebe sem padala po ledu, srček,« je pripisala poleg fotografije, s katere se smehlja skupaj s svojim srčnim izbrancem. Njuno fotografijo si lahko pogledate tukaj.

Foto: Planet TV

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zabava

Veselje: je ta znana Slovenka res noseča?

Objavljeno

V redu

Avtor

Delila je takšno zgovorno fotografijo, njeni oboževalci so presrečni …

Priljubljena in zelo znana resničnostna zvezdnica Lara Goršek Kos, ki smo jo gledali v šovu Kmetija in Sanjski moški, je s svojimi sledilci na družbenem omrežju delila posnetek, na katerem je pokazala stekleničko za mleko.

»Končno sem jo dočakala. Mojo prvo,« je pripisala poleg in seveda so nekateri njeni oboževalci menili, da je noseča.

A je z naslednjim posnetkom hitro pokazala, komu je steklenička v resnici namenjena. Z njo namreč hrani kozje mladičke.

Foto: pexels.com

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zabava

Znana Slovenka popolnoma objokana na javnem stranišču. Kaj se dogaja?

Objavljeno

V redu

Avtor

Solza ni mogla zadrževati, iskreno je o tem spregovorila …

Spoznali smo jo v zadnji sezoni šova Sanjski moški, Maja Grintal je nedvomno pustila vtis. Da čustev ne skriva, je že znano, s svojimi sledilci je delila glasen jok.

Kaj se je dogajalo?

Maja je pojasnila, da je odšla s prijateljicami na ogled filma Avatar, ki pa je nanjo pustil močan pečat.

»Ne vem, kaj mi je Avatar naredil, ampak naredil je ornk. Jokam na wcju,« je zapisala v Instagram zgodbi in vsem pokazala, kako so solze kar same od sebe vrele na plano.

Maja se je pomirila šele kasneje, je pa priznala, da je jokala med filmom in da so solze tekle same od sebe še kasneje, ko je bilo filma konec in je bila na stranišču.

Foto: Instagram

NADALJUJTE Z BRANJEM

 

 

VESELE PRAZNIKE IN SREČNO V LETU 2023 VAM VOŠČIMO S PESMIJO ZVONČIĆI

Zadnje novice

Kategorije

OGLASI

POPULARNO

sidereals