Kontaktirajte nas

Zabava

Kmetija: Aljaž šel preko Line in uresničil željo Tjaši! To vas bo zelo presenetilo

Objavljeno

V redu

Tjašine prošnje Lino niso ganile, se je pa zato omehčal Aljaž … Poglejte, kaj je storil, ko kamere niso snemale.

Kot veste, je Lina vzela Tjašine zapiske iz Pratike in jih skrbno skrila, vse to z namenom, da nekdanji zaveznici oteži bitko v areni. Tjaša je namreč Lino in Aljaža grdo izdala, po njunem prihodu na posestvo pa je seveda sledilo pričakovano maščevanje.

A Tjaša se bo znašla tudi brez zapiskov, zato si zaradi tega ne beli preveč glave. Si pa želi prejeti zvezek nazaj zaradi podatkov, ki si jih je zapisovala odkar je prispela v šov. Pred kamero kljub prošnjam zapiskov ni prejela nazaj. Kaj pa izza kamere? Je sploh vedela, kje je zvezek?

»Vedela sem, da ga je vzela Lina, ker so drugi povedali. Zato sem tudi stopila do nje in ji rekla, da ni panike, saj vem, da mi je samo vrnila za to, kar sem storila.  Ob tem sem jo prosila, naj mi vrne zvezek vsaj zadnji dan, ko bo šova konec. Seveda ni priznala. Ga je šel pa Aljaž potem zadnji dan, ko smo šli domov, iskati in mi ga prinesel, saj je vedel, da ima drug pomen kot pa to, da vsebuje zapiske iz Pratike,« je za njena.si pojasnila Tjaša.

Tjašine zapiske je skrila LIna. (foto: posnetek zaslona)

Foto: POP TV/VOYO

Zabava

Ne boste verjeli, kaj je sedaj storila Kate Balon! To vas bo zelo presenetilo

Objavljeno

V redu

Avtor

Ob pogledu na fotografijo boste dobili kurjo polt.

Kate Balon smo spoznali v šovu Ljubezen po domače, nato pa še v šovu Poroka na prvi pogled. Kot je dejala sama, jo je udeležba v šovih marsikaj naučila, še bolj vestno je pričela delati na sebi.

Kot poroča portal njena, si je zadala tudi izziv, s katerim se je soočila s strahom pred višino. Odpravila se je na atraktivno ferato v Mojstrani in jo tudi uspešno preplezala.

»Še zdaj se čudim, da sem premagala strah, sploh ne vem, kako mi je to uspelo. Iskreno še zdaj ne morem priti k sebi, tako sem pod adrenalinom. Zelo sem se tresla, na trenutke sem povsem zablokirala. Ampak potem sem kar naenkrat dobila pogum in nadaljevala pot,« je povedala za omenjeni portal.

Vsekakor čestitke za tak pogum!

Kate je premagala strah. (foto: osebni arhiv)

Foto: Facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zabava

Tanja Postružnik Koren presenetila s takšnim razkritjem. Kaj se pripravlja?

Objavljeno

V redu

Avtor

Voditeljica šova Ljubezen po domače povedala to, kar mnogi niso pričakovali.

V šovu Ljubezen po domače, ki je zelo priljubljen med slovenskimi gledalci, smo bili navdušeni tudi nad voditeljico Tanjo Postružmik Koren. S svojo iskrenostjo je šov bogatila in akterje, ki so iskali ljubezen, tudi bodrila. Sedaj pa se pripravlja nekaj novega.

» … za jesen pripravljamo na Pop TV novo zgodbo, v kateri bom morda do zdaj ob vsem, kar sem počela na televiziji, najbolj uživala. Več vam povem septembra,« je razkrila za Svet24.

Na vprašanje, ali se je v vseh letih vodenja ljubezenske oddaje kaj posebnega naučila o ljubezni in ljudeh, pa je odgovorila: “Ogromno sem se naučila. Predvsem to, da so najbolj čisti ljudje tisti, ki so (ali pa smo) umazani od zemlje.”

Foto: POP TV

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zabava

Ambrož Vahen Kralj v objemu z znano Slovenko, Nina Radi pa takole

Objavljeno

V redu

Avtor

Vsak po svoje.

Bila je vroča romanca v šovu Kmetija in vsi smo verjeli, da bo trajala. A sta šla vsak svojo pot, Ambrož Vahen Kralj in Nina Radi sta se že sprijaznila s koraki vsak na svoji poti in uživata maksimalno. Kot je pred časom poročal portal žurnal24, je Ambrož že srečno zaljubljen, njegova srčna izbranka naj bi bila Andreja Brili, z njo naj bi pred kratkim tudi dopustoval v Šibeniku.

Medtem pa Nina Radi uživa na svojem koncu in se veseli poletja. Zdravstveno stanje se ji je nekoliko popravilo (imela je težave zaradi korone in težave s srcem), sedaj pa uživa vsak dan posebej. Tokrat se je svojim spletnim prijateljem oglasila s čudovitega izleta na Madžarskem.

»Življenje je ENOSTAVNO … Samo dodajte vodo je pripisala poleg fotografije, ki jo je dodala na družbeno omrežje.

Fot6o: Voyo

NADALJUJTE Z BRANJEM

 

 

Zadnje novice

Kategorije

OGLASI

POPULARNO

sidereals