Kontaktirajte nas

Zanimivosti

Luka Basi se je zaročil in končno pokazal svojo družinico

Objavljeno

V redu

Priljubljeni glasbenik Luka Basi je kot kaže končno lahko javno pokazal svojo družino in srčni izbranki Nastji Gabor izpovedal svojo ljubezen. Še več, v novem videospotu je delil doslej skrite zasebne utrinke, med katerimi je tudi zaroka!

Da je Luka Basi v razmerju s pevko Nastjo Gabor, s katero ima dva prekrasna otroka, se doslej zaradi njegove glasbene kariere ni smelo obešati na velik zvon. Čeprav sta si ustvarila čudovito družino, ni nihče izmed njiju objavljal skupnih fotoutrinkov ali kako drugače izpostavljal razmerje.

Vse do včeraj, ko je Luka z obiljem nadoknadil vse zamujene trenutke in v okviru izdaje nove pesmi To je to v videospot združil prečudovite zasebne posnetke, ki so nastali v času odraščanja sin Taia in hčerke Tie. Basi, ki je skozi poskočne ritme oboževalcem pokazal svojo družino, je hkrati javnosti sporočil še veselo novico o zaroki, ki jo je prav tako vključil videospot.

Kako lepa družina kajne? Škoda, da jo je skrival toliko časa, saj bi se številni oboževalci iz srca veselili skupaj z njimi …

Foto: YouTube

Zanimivosti

Vroče: Priljubljena slovenska pevka se je slekla in zažgala splet

Objavljeno

V redu

Avtor

Vroče tako in drugače – to je fotografija, ki si jo boste pogledali večkrat.

Priljubljena slovenska pevka nikakor ni sramežljiva. Svoje številne spletne oboževalce pogosto razveseli tudi s fotografijami, na katerih je v kopalkah. Gaja Prestor je tokrat pokazala, kako čudovito ji pristojijo črne bikini kopalke in navdušila.

»Zelo huda si,« je največkrat zapisan komentar pod fotografijami, ki jih je objavila na svoj Instagram račun.

Pevka je razkrila še, da uživa v Puli.

Fotografiji boste našli tukaj.

Foto: Facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zanimivosti

Vau, ste vedeli, da ta slovenska pevka gradi tako sanjsko hišo?

Objavljeno

V redu

Avtor

Pokazala je,  kako sanjski dom bo imela.

Priljubljena slovenska pevka Alya je s svojimi spletnimi prijatelji delila posnetek, na katerem je razvidno, kako lepo hiško si gradi, kako čudovita bo in kakšne lepe razglede bo ponujala.

»Ponavadi so izkušnje z izvajalci takšne, da zamujajo, iščejo izgovore, se ne javljajo, prestavljajo termine in še bi lahko naštevala kajne, sem sigurna da se najdeš kje v tem? No tile fantje so me pa čisto sezuli, bili so na gradbišču pred uro, pred mano in že delali izmere ha!:) se je pohvalila pevka in v posnetku razkrila, kakšna vrata in okna bo imela njena hiška.

Foto: Facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zanimivosti

Presenečenje za oboževalce: Tina Maze naredila izjemo in pokazala hči

Objavljeno

V redu

Avtor

Presenečeni boste, kako velika je že deklica.

Priljubljena nekdanja vrhunska smučarka Tina Maze svoje hčere Anouk ne izpostavlja javnosti, zelo redko se zgodi, da objavi kakšno njeno fotografijo. A tokrat je naredila izjemo in jo pokazala, s tem pa razveselila številna. Na fotografiji je razvidno, da je deklica že zelo velika, ji je pa njena mamica zakrila obraz.

Fotografija je nastala ob posebni priložnosti, obiskal jih je predsednik države Borut Pahor. »Težko je najti prave besede za tak obisk,« je med drugim poleg fotografije pripisala Tina.

Foto: Facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

 

 

Zadnje novice

Kategorije

OGLASI

POPULARNO

sidereals