Kontaktirajte nas

Zanimivosti

Nihče ni vedel, kaj je delal Denis iz Ljubezni po domače. To pa je presenečenje

Objavljeno

V redu

Ste vedeli, da je opravljal po več služb na enkrat? Ozadje tega vas bo presenetilo …

Morda mislite, da se Denis ukvarja samo z vedeževanjem iz kart, a temu še zdaleč ni tako. Obraz šova Ljubezen po domače opravlja tudi po več del hkrati, poleg nočne službe pa je najbolj osredotočen v svoje lastno podjetje Vioria, s katerim ima velike načrte in ki je vzklilo zaradi iskrene želje, da bi lahko uresničil dedkove sanje. Slednji je upal, da bo lahko v družinski hiši, ki so jo po selitvi iz Švedske kupili njegovi starši, obudil gostilno, ki se je nekoč nahajala v stavbi.  

„Dedkova dolgoletna želja je bila, da bi v teh prostorih obudil gostilniški duh, a mu tekom ustvarjanja družine zaradi obilice dela za osnovno preživetje to ni uspelo. Njegove sanje so splavale po vodi, jih pa sam nisem nikoli pozabil, tako da jih želim sedaj uresničiti v njegovem imenu,“ je za njena.si pojasnil Denis, ki dela na tem, da bo lahko kot kuhar nekoč kuhal v lastni restavraciji ali pa vsaj v mobilni kuhinji, kjer bo stregel slastne ameriške grižljaje.

Foto: POP TV/VOYO

Zanimivosti

Vau, kakšen sanjski dopust si je privoščila Rebeka Dremelj

Objavljeno

V redu

Avtor

Z družino so odpotovali na sanjski otok.

Priljubljena slovenska pevka in uspešna podjetnica Rebeka Dremelj je svojim številnim spletnim prijateljem pokazala, kako uživa. Z družino in prijatelji se je odpravila na sanjski dopust na Zanzibar in že delila prve utrinke prvega dopustniškega dne.

»Sončni zahod smo počakali, zdaj gremo pa spat,« je med drugim razkrila v posnetku. Po naporni poti in menjavi časovnega pasu so zagotovo vsi zelo utrujeni.

Posnetek, ki vas bo zares navdušil, boste našli spodaj.

Foto: Facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zanimivosti

Marjetka in Aleš Vovk pokazala, kako rajsko se imajo na dopustu

Objavljeno

V redu

Avtor

Uživajo maksimalno.

Priljubljeni par Aleš Vovlk in Marjetka, znana tudi kot duo Maraaya, te dni uživa na Korčuli. V Instagram zgodbi sta pokazala, kako čudovito se imajo in kakšne novosti so jih presenetile na plaži La Banya, ki velja za eno najlepših plaž. Kot je dejala Marjetka, njuna sinova noro uživata.

»Spet ustvarjamo najlepše družinske spomine,« pa je pripisala v eni od zgodb, ki jih je delila med svoje sledilce.

Instagram zgodba

Foto: Facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zanimivosti

Ojoj, ali priljubljenega igralca čaka 4 leta zapora? Kaj se dogaja?

Objavljeno

V redu

Avtor

Igralec, ki je zelo priljubljen tudi pri nas, je v težavah …

Kot poročajo Slovenske novice, naj bi imel igralec Burak Özçivit, ki so ga slovenski gledalci spoznali v priljubljeni nadaljevanki Moja boš, težave zaradi tožbe in naj bi mu grozilo celo do štiri leta zapora.

»Burak je menda užalil več scenskih delavcev, ti pa so ga prijavili in zoper njega vložili tožbo. Tožilstvo je predlagalo poravnavo, do katere pa ni prišlo, zato je zanj zahtevalo zaporno kazen od treh mesecev do štirih let,« piše omenjeni portal in dodaja še: »Prva obravnava je že bila, vendar jo je sredi razprave Burak zapustil, več narokov pa je bilo prestavljenih. Burak se je sporekel z delavci, ki niso poskrbeli za njegovo varnost ob snemanju prizorov mečevanja na konjih, saj je zaradi tega trikrat padel s konja. Več izjav o tem ne želi dajati.«

Foto: Facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

 

 

Zadnje novice

Kategorije

OGLASI

POPULARNO

sidereals