Kontaktirajte nas

Zanimivosti

Se spomnite Urške Čepin? Ne boste verjeli, s čim se ukvarja sedaj

Objavljeno

V redu

To pa je zares veliko, veliko presenečenje!

Pred leti je polnila naslovnice rumenih medijev, nato pa se je popolnoma umaknila iz javnosti. Dve leti nazaj je ponovno poskušala prodreti na glasbenem področju in se skupaj s pevcem Steffaniem izdala pesem Heroina. Potem pa zoper nič.

Kaj se danes dogaja z Urško Čepin? Kako se ima, kaj počne? Oglasila se je portalu Žurnal in zanje povedala: »”Povsem sem se umaknila, so pač taki časi. V glasbo je treba ogromno vlagati, v času korone pa ni nastopov. Trenutno imam svoj lepotni salon, vodim pa tudi skupinske meditacije. Veliko sem dela na sebi na osebni rasti in meditirala in to rada delim tudi z drugimi. Sedaj, sem veliko bolj srečna, ko nisem izpostavljena in imam svoj mir.”

Zdi se, da je Čepinova srečna in zadovoljna in prav veseli smo, da je tako!

Foto: Facebook račun Urške Čepin

Zanimivosti

Špela Grošelj razkrila vsem – že razmišlja o nakupu vozička!

Objavljeno

V redu

Avtor

To je razkrila sedaj. Presenečeni?

Priljubljena pevka Špela Grošelj ne bo imela le enega, imela bo dva! To je razkrila sedaj v Instagram zgodbi, za vse tiste, ki so se spraševali, ali bo potem, ko je izvedela, da psiček Jack ostaja pri njej za vedno, še razmišljala o nakupu novega psička. Potrdila je, a se je malo zakompliciralo, saj ima njen mladiček infekcijo in dokler bo na antibiotikih, bo počakala s posvojitvijo.

Se pa trenutno naša zvezdnica ukvarja z vprašanje, kupiti voziček ali ne.

»Resno se spogledujem z idejo, da bi vzela tale voziček, ma ne, nisem šla v maloro, samo poglejte, če pač nikamor ne smeš s psom noter in ga moraš imeti v torbi. Zdaj, dva psa, dve torbi, … meni se zdi, da je to ful bolj praktično,« je razmišljala v svoji Instagram zgodbi in za mnenje prosila tudi svoje spletne prijatelje.

Kaj bi ji svetovali vi?

Instagram zgodba

Foto: Facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zanimivosti

Rihanna je postala mamica

Objavljeno

V redu

Avtor

Znane so prve podrobnosti poroda in spol otroka.

Svetovno znana zvezdnica Rihanna in njen srčni izbranec A$AP Rocky, sta že pred dnevi postala starša. Pevka naj bi rodila doma v Los Angelesu že 13. maja, prooča portal TMZ. po njihovem poročanju pa naj bi na svet prijokal deček.

Kaj več pa zaenkrat še ni znanega.

Foto: Facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zanimivosti

Rebeka Dremelj po lepotnem posegu sedaj videti naravnost fantastično. Vau, to pa je razlika

Objavljeno

V redu

Avtor

Razkrila je, kakšen lepotni poseg si je privoščila.

Priljubljena slovenska pevka in uspešna podjetnica Rebeka Dremelj, je svojim spletnim sledilcem pokazala, da se je odpravila v estetski center Med-art, kjer so ji opravili lepotni poseg, ki se imenuje red carpet piling.

Dremljeva je bila po posegu izjemno zadovoljna,. »Ful lepo,« je priznala, nato pa se še malce pošalila: »Zdaj grem pa na red carpet na Oskarje!«

Kako je videti po lepotnem posegu, si lahko pogledate spodaj.

Instagram zgodba

Foto: Facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

 

 

Zadnje novice

Kategorije

OGLASI

POPULARNO

sidereals