Kontaktirajte nas

Zanimivosti

Tanja Žagar obvestila vse: »Današnji ponedeljek je najbolj žalosten …« Kaj se dogaja?!

Objavljeno

V redu

Priljubljena slovenska pevka je pred nekaj minutami delila tak zapis.

Pevka in mamica dveh majhnih otrok, Tanja Žagar, se je svojim oboževalcem oglasila preko družbenih omrežij in tokrat delila daljši zapis. Ta se je sicer začel bolj žalostno …

»Napišite mi v komentar, saj sem prav radovedna, koliko vas to že ve in koliko vas bo za to slišalo prvič. No, jaz sem med tistimi, ki sem to izvedela šele pred kratkim. In sicer za Blue monday! To je namreč tretji ponedeljek v mesecu januarju, ki velja za najbolj žalosten dan v letu. To je dan, ko naj bi bili najmanj produktivni in najmanj motivirani. Razlog naj bi bila tudi zima, ki prinaša bolj oblačne, mrzle dni, pomlad pa je še daleč.Poleg tega naj bi bil ponedeljek posebej težak tudi zato, ker je to nov začetek tedna in zato velikokrat prinaša največ dela. Skratka, moram priznat, da sama še nobenega ponedeljka nisem čutila kot slabega, pravzaprav jih imam zelo rada, saj mi predstavlja nek nov začetek, nov zanos,« je med drugim zapisala. Oglasili so se mnogi spletni prijatelji, ki pa so ji zapisali, da to kar drži in da ima na današnji ponedeljek vpliv tudi polna luna.

Kako pa današnji dan občutite vi?

Foto: Facebook

Zanimivosti

Ta znani obraz prihaja na RTV Slovenija! To pa je presenečenje

Objavljeno

V redu

Avtor

Njeni oboževalci se že veselijo.

Kot je preko družbenih omrežij razkrila sama, se Danica Lovenjak ponovno vrača kot vremenarka. Napovedovala bo vreme in nas razveseljevala s sončnimi napovedni v oddaji Dobro jutro.

»Kar rad počneš in delaš s srcem, se rado vrne v življenje … Vreme je pomembna stalnica vsakdana in s kratkim premorom ostaja stalnica mojega dela. S sončno napovedjo vas bom pozdravila za Dobro jutro na RTV Slovenija.,« je zapisala na svoj Instagram račun in seveda takoj prejela številne čestitke.

Tudi mi smo veseli, da jo bomo zoper lahko gledali.

Foto: Facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zanimivosti

Špela Grošelj razkrila vsem – že razmišlja o nakupu vozička!

Objavljeno

V redu

Avtor

To je razkrila sedaj. Presenečeni?

Priljubljena pevka Špela Grošelj ne bo imela le enega, imela bo dva! To je razkrila sedaj v Instagram zgodbi, za vse tiste, ki so se spraševali, ali bo potem, ko je izvedela, da psiček Jack ostaja pri njej za vedno, še razmišljala o nakupu novega psička. Potrdila je, a se je malo zakompliciralo, saj ima njen mladiček infekcijo in dokler bo na antibiotikih, bo počakala s posvojitvijo.

Se pa trenutno naša zvezdnica ukvarja z vprašanje, kupiti voziček ali ne.

»Resno se spogledujem z idejo, da bi vzela tale voziček, ma ne, nisem šla v maloro, samo poglejte, če pač nikamor ne smeš s psom noter in ga moraš imeti v torbi. Zdaj, dva psa, dve torbi, … meni se zdi, da je to ful bolj praktično,« je razmišljala v svoji Instagram zgodbi in za mnenje prosila tudi svoje spletne prijatelje.

Kaj bi ji svetovali vi?

Instagram zgodba

Foto: Facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zanimivosti

Rihanna je postala mamica

Objavljeno

V redu

Avtor

Znane so prve podrobnosti poroda in spol otroka.

Svetovno znana zvezdnica Rihanna in njen srčni izbranec A$AP Rocky, sta že pred dnevi postala starša. Pevka naj bi rodila doma v Los Angelesu že 13. maja, prooča portal TMZ. po njihovem poročanju pa naj bi na svet prijokal deček.

Kaj več pa zaenkrat še ni znanega.

Foto: Facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

 

 

Zadnje novice

Kategorije

OGLASI

POPULARNO

sidereals