Domov Zabava Marija razkrila, kaj si v resnici misli o Ivanu

Marija razkrila, kaj si v resnici misli o Ivanu

Se sprašujete, kaj se v resnici plete po glavi Marije Žubi? Preden je kameram pomahala v slovo, je razkrila, kaj si misli o Ivanu in kako je vse skupaj občutila.

Marija Žubi se žal ni vživela v šov Ugodno oddam sina. Kljub trudu ekipe je ostala velika neznanka, ki na svet gleda iz povsem druge perspektive. Igralec Ivan Vukelić je zato sklenil, da bo najpametneje, če jo prijazno odslovi in pospremi na avtobusno postajo. Marija ob tem ni razočarala z reakcijo, znova je namreč postregla z izjavo, ob kateri se je Ivanu malce zaletelo.

»Torej si me izločil. Prav. Ni problema. Itak sem hotela iti. Hvala ti. Po svoje mi je žal, po drugi strani pa niti ljudje, niti ti nisi čeden, niti nič, tako da hvala,« je zaključila Marija, Ivan pa je ocenil, da je sam preveč zmeden, da bi imel ob sebi še eno zmedeno osebo.

In kaj zanimivega je pred odhodom še povedala Marija? »Čutim, da njegova duša misli, kako sem prelepa, da me občuduje in da me gleda na super način. Kaj pa on govori in misli, pa ne vem. Mislim, da se išče in da niti sam ne ve, kaj misli, pa četudi misli, da je še tako uravnovešen. Bog mi odpusti, ni vam treba tega predvajati, ampak deluje zelo čudno, tako da. Ne vem, mislim, da ne razsoja dobro sam pri sebi. Čez pet minut bo mogoče na stranišču jokal. Čez deset minut pa si bo mogoče želel biti s teboj. Takega človeka ne bi želela imeti za moža, sploh ne,« je svoj vidik pojasnila Marija.

Foto: Nova TV