Domov Zanimivosti Priljubljen tekmovalec MasterChefa zbolel za rakom

Priljubljen tekmovalec MasterChefa zbolel za rakom

Za Gašperjem Kramarjem je zelo težko obdobje …

Nekdanji tekmovalec MasterChefa Gašper Kramar – Gapy je pred časom navdušil s preobrazbo. V letu in pol je s pomočjo zdrave prehrane in gibanja, izgubil kar sto kilogramov. Nato pa je sledilo zanj zelo težko obdobje.

Zaradi epidemije novega koronavirusa je njegovo podjetje finančno na dnu, kot pravi, se komaj preživljajo. Poleg tega je doživel še prometno nesrečo in kot piše, se je razšel tudi z dekletom.

A ko nesreča potrka na vrata, se ne poslovi tako hitro. Gašper je namreč izvedel še, da ima raka.

Poleg vsega pa tudi zdravstvene težave….

Diagnoza: Hodgkinov limfom, neke vrste rak, ki pa je na srečo zelo vrjetno ozdravljiv. Za mano je 20 obsevanj, počutim se odlično, vseeno pa čakam preiskave in kontrolo, če/da je vse vredu.

Rad bi se zahvalil kompletni ekipi Onkološkega inštituta UKC Ljubljana, da so pripomogli, da so bile terapije kar se da prijetne.,« je zapisal na družbeno omrežje in prejel mnogo vzpodbudnih besed.

Kljub vsem težavam pa ostaja optimističen in močan.

»Kljub vsem težavam, se ne dam! Zelo optimistično grem naprej, in trdno vrjamem, da se vse zgodi z razlogom, in da tudi zame prihajajo boljši časi. Veliko je stvari , ki sem jih že premagal v življenju, in še veliko jih bom,« je še zapisal.

I'm back! Good as new!☺Nakaj časa je od zadnje objave na socialnih omrežjih, ker razpoloženje ni bilo pravo , zaradi…

Objavil/a Gašper Kramar – Gapy dne Petek, 12. februar 2021

Foto: POP TV