Connect with us

Zanimivosti

David Amaro odkrito spregovoril o svoji prvi ljubezni

Published

on

Njegova izpoved se vas bo dotaknila …

Na letošnji EMI se je vse bolj priljubljeni pevec David Amaro predstavil s čustveno pesmijo Še vedno si lepa, ki se je takoj usidrala v srca mnogih. le kdo nima takšnih izkušenj, o katerih poje pevec?

Pesem z letošnje EME ima zgodbo, tako kot jo ima vsak izmed nas, V sebi jo nosi tudi pevec, ki je nedvomno najboljši vokalist slovenskega izbora za pesem Evrovizije. Kaj mislite kdo mu je strl srce, da je lahko tako iskreno in čustveno prenesel zgodbo o ljubezni? 

Tudi sam je odkrito spregovoril o tem.

»V življenju sem pravzaprav najbolj jokal zaradi ljubezni. Nič me nikoli ni tako potolklo kot strto srce. Ko se ti podre tista slika nečesa, kar bi si ti želel da je, a ni … To res boli. Počutiš se izgubljen, sam in osamljen. Konec koncev se mi je tista prva ljubezen porušila za časa mojega življenja v Angliji, kjer sem bil prepuščen samemu sebi in sem dejansko po zaključku tiste veze ostal čisto sam in se moral najti. Nekaj časa se mi je že sama misel na ‘ljubezen’ zamerila. Preprosto nisem se želel zaljubiti in spet odpreti srce za nekoga,« je iskreno priznal.

PREBERITE ŠE: David Amaro: “Nič me nikoli ni tako potolklo kot strto srce” INTERVJU

Foto: Jan Pintar

Zanimivosti

Šok: Ta znana televizijska voditeljica se je med snemanjem v živo zgrudila na tla

Published

on

Gledalci, ki so oddajo spremljali preko malih zaslonov, so bili popolnoma šokirani ..

Prava drama se je odvijala na ameriški televizijski postajo CBS, televizijska voditeljica Alissa Carlson Schwartz se je namreč v jutranji oddaji, pred očmi svojih kolegov in pred gledalci zgrudila na tla.

Oddaja je potekala v živo Carlson Schwartzova, ki bi morala napovedati vreme, se je nenadoma zazibala, nato z rokami oprla ob mizo, nato pa nenadoma padla.

Njeni kolegici, napovedovalki, ki sta iz sosednjega studia spremljali vse skupaj, sta se prestrašili, nato pa hitro napovedali oglasna sporočila.

Kaj točno se je v studiu dogajalo, so kasneje sporočili s televizijske hiše.

»Naši kolegici Alissi Carlson Scwartz je med informativno oddajo postalo slabo, radi bi se zahvalili njenim sodelavcem, ki so nemudoma ukrepali in poklicali reševalno službo,« so zapisali in dodali, da voditeljica okreva v bolnišnici.

Foto: Instagram

Continue Reading

Zanimivosti

Ste vedeli, da je mati Urške Čepin (Hočevar) takšna lepotica?

Published

on

Številni so šokirani: Ne morejo verjeti, da je njena mati res videti tako …

Zagotovo se še spomnite pevke Urške Čepin, danes Hočevar. Nekoč je polnila rumene medije, danes pa se je nekoliko umaknila iz javnega življenja, le vsake toliko se še javi preko družbenih omrežij in s svojimi objavami razveseli številne spletne prijatelje.

Nedavno je objavila fotografijo, na kateri je skupaj s svojo materjo Tatjano Hočevar.

Moja mami, moja najboljša prijateljica…,” je zapisala Urška Hočevar poleg fotografije, ki jo je delila.

Oboževalci so bili zelo presenečeni, niso namreč vedeli, da ima Urška tako mladostno mamico.

“Zgledata, kot da sta sestri,” je zapisal eden izmed številnih komentatorjev.

Foto: Facebook

Foto: Facebook
Continue Reading

Zanimivosti

Presenečenje: Je ta lepotica res žena Blaža Švaba?

Published

on

Sklenila je, da sama razkrije, kako sta z znanim pevcem Blažem Švabom povezana …

Televizijska voditeljica in pevka Martina Švab se zaradi svojega priimka pogosto znajde v situaciji, v kateri mora razlagati, kako je povezana s priljubljenim voditeljem in glasbenikom Blažem Švabom. Mnogi namreč menijo, da je njegova partnerica.

»Ah, ja, sestra in žena in še kaj … (smeh) Vedno se temu nasmejim, nikoli se ne obremenjujem s temi vprašanji in mi tudi nikoli niso odveč. Ampak ugibanj je konec. Svakinja, svakinja sem,« je pojasnila za časopis Novice Svet24.

Martina je namreč žena Blaževega brata Mihe Švaba, s katerim ima tudi dva otroka.

Foto: Facebook

Continue Reading

 

 

VESELE PRAZNIKE IN SREČNO V LETU 2023 VAM VOŠČIMO S PESMIJO ZVONČIĆI

Zadnje novice

Kategorije

OGLASI

POPULARNO

sidereals