Kontaktirajte nas

Zanimivosti

David Amaro odkrito spregovoril o svoji prvi ljubezni

Objavljeno

V redu

Njegova izpoved se vas bo dotaknila …

Na letošnji EMI se je vse bolj priljubljeni pevec David Amaro predstavil s čustveno pesmijo Še vedno si lepa, ki se je takoj usidrala v srca mnogih. le kdo nima takšnih izkušenj, o katerih poje pevec?

Pesem z letošnje EME ima zgodbo, tako kot jo ima vsak izmed nas, V sebi jo nosi tudi pevec, ki je nedvomno najboljši vokalist slovenskega izbora za pesem Evrovizije. Kaj mislite kdo mu je strl srce, da je lahko tako iskreno in čustveno prenesel zgodbo o ljubezni? 

Tudi sam je odkrito spregovoril o tem.

»V življenju sem pravzaprav najbolj jokal zaradi ljubezni. Nič me nikoli ni tako potolklo kot strto srce. Ko se ti podre tista slika nečesa, kar bi si ti želel da je, a ni … To res boli. Počutiš se izgubljen, sam in osamljen. Konec koncev se mi je tista prva ljubezen porušila za časa mojega življenja v Angliji, kjer sem bil prepuščen samemu sebi in sem dejansko po zaključku tiste veze ostal čisto sam in se moral najti. Nekaj časa se mi je že sama misel na ‘ljubezen’ zamerila. Preprosto nisem se želel zaljubiti in spet odpreti srce za nekoga,« je iskreno priznal.

PREBERITE ŠE: David Amaro: “Nič me nikoli ni tako potolklo kot strto srce” INTERVJU

Foto: Jan Pintar

Zanimivosti

Ste videli, kaj s svojim telesom zmore Ana Klašnja? Ostali boste brez besed

Objavljeno

V redu

Avtor

Vau, to pa je gibčno telo.

Zelo priljubljena slovenska balerina in žirantka šova Slovenija ima talent, Ana Klašnja, je tokrat s svojimi številnimi spletnimi prijatelji delila prav posebno fotografijo. Pokazala jim je namreč, kako zelo je gibčna in seveda takoj navdušila številne.

»To je to. Nasmeh do ušes in nogo za vrat, pa gremo v tale vroč dan je pripisala poleg fotografije, ki jo boste našli spodaj. zagotovo jo boste občudovali tudi vi.

Foto: Facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zanimivosti

Znana Slovenka najprej izginila, nato spremenila ime. Kaj se dogaja?

Objavljeno

V redu

Avtor

Ste tudi vi opazili, da je več ni?

Pred leti je bila ena najbolj priljubljenih slovenskih Youtuberk, mnogi so z veseljem spremljali njene lepotne vsebine in modne trende, nato pa je Neva Boškin kar izginila. Kot pa poroča portal metropolitan, je bila zadnjič aktivna na družbenih omrežjih v začetku marca 2020, nato pa je ni bilo več.

Kot še poroča omenjeni portal, se je ponovno oglasila v sredini letošnjega maja z novim imenom. Preimenovala se je v Mio Pentel.

“Uradno sem si spremenila ime iz Neva Boškin v Mia Pentel. Zdaj bom ponovno aktivna na YouTubu, Instagramu in TikToku, vendar v angleščini,« je sporočila svojim sledilcem.

Foto: Facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zanimivosti

Jan Plestenjak končno spregovoril o svoji ljubezenski zvezi

Objavljeno

V redu

Avtor

Razkril je kar nekaj zanimivih podrobnosti.

Priljubljeni slovenski pevec Jan Plestenjak je v zvezi s 25-letno Laro Pernek že leto dni. 49-letni pevec pa je za portal metropolitan sedaj razkril nekaj zanimivosti.

“Ljubezen je božanskost. Krasno je, ker je nerazložljiva – čeprav znajo znanstveniki povedati, kateri kemijski procesi se zaradi nje zgodijo v možganih. Ne vedo pa, zakaj,« je iskreno povedal za omenjeni portal in dodal še, da je srečno zaljubljen, a: »Ne skrivam tega, vendar pa tega ne razglašam na ‘billboardih’. Normalno živim kot vsak človek, ne vem, zakaj bi to dal na plakate (smeh).«

Foto: Facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

 

 

Zadnje novice

Kategorije

OGLASI

POPULARNO

sidereals