Domov Zabava Planet TV tokrat res preseneča: To so ženini nove sezone šova

Planet TV tokrat res preseneča: To so ženini nove sezone šova

Planet TV je razkril, kdo so ženini letošnje sezone šova Poroka na prvi pogled.

Že zelo kmalu, 4. marca, se na Planet TV vrača zelo priljubljeni resničnostni šov Poroka na prvi pogled. V tretji sezoni bo sodelovalo 12 kandidatov, šest nevest in šest ženinov.

Planet TV je neveste že predstavil, sedaj pa so razkrili še, kdo se je znašel med ženini.

Spoznajte jih!

35-letni Matic iz Ljubljane dela kot medicinski tehnik v UKC Ljubljana. Ima tudi licenco za osebnega trenerja. V preteklosti je imel tri resne zveze, zadnji dve leti pa je samski. “Moški od ženske potrebuje spoštovanje,” je njegovo prepričanje. Drži se vrednot, ki izhajajo iz športa: disciplina, organizacija in ne preveč spontanosti. Zelo si želi, da bi kmalu postal očka.

29-letni Marko iz Bleda je vodja restavracije na Bledu. V Sloveniji živi pet let, sicer prihaja pa iz Srbije. Pred tem je dve leti živel na Cipru, kjer je delal kot kuhar v mehiški restavraciji. Živel je tudi v Švici. Rad ima vse, kar je povezano z motošportom. Njegova najdaljša zveza je trajala pet let. Želi si družine z najmanj tremi otroki.

37-letni Kristijan iz Šmartnega pri Slovenj Gradcu prihaja iz Koroške. Že 18 let je redno zaposlen v istem podjetju. Njegova najdaljša zveza je bila deset let, ima dva otroka dvojčka, ki ju obožuje. Tudi sam ima brata dvojčka in še dve sestri. Veliko svojega prostega časa preživi v fitnesu. Všeč so mu aktivne ženske, ki se rade ukvarjajo s športom in zdravo živijo. Je romantičen, rad preseneti in je najbolj srečen, ko koga osreči.

37-letni Rudi iz Maribora je bil rojen v Kopru, zdaj pa živi v Mariboru. Po poklicu je varilec, veliko pa dela tudi kot prostovoljec. Prosti čas najraje preživi v fitnesu. Njegova zadnja zveza je trajala 13 let, od tega je bil sedem let poročen. V zvezi sta mu najpomembnejša sklepanje kompromisov in komunikacija. Seks je zanj potreba, ljubljenje pa znak ljubezni.

47-letni Andrej iz Mariboran dela v podjetju, v katerem se ukvarjajo s predelavo kovin. Bil je tudi vodja gradbenega podjetja in takrat je veliko potoval. Rad vozi štirikolesnik, kuha in pleše. Njegova najdaljša zveza je trajala sedem let, a nikoli ni bil poročen in nima otrok. Po naravi je iskren in neposreden. Ženski lahko ponudi vso svojo ljubezen, pozornost in spoštovanje.

54-letni Miha iz Ponikve nima otrok in nikoli ni bil poročen. Zase pravi, da je zvest, empatičen in čuječ moški, ki verjame v energije. Raje opazuje naravo, kot gleda v telefon. V prostem času obiskuje fitnes, zelo rad pleše in občasno dela tudi kot DJ. Imel je nekaj daljših zvez, a prizna, da ima z ženskami slabe izkušnje. Boji se osamljenosti, zato bi rad spoznal žensko, s katero bi zgradil iskren odnos. 

Foto: Planet TV