Kontaktirajte nas

Zanimivosti

Marko Potrč razkril, kakšne so njegove iskrene želje

Objavljeno

V redu

Nekdanji slovenski radijski in televizijski voditelj je objavil nekaj fotografij in poleg zapisal še, kaj si najbolj želi.

Svoje sledilce in oboževalce je Marko Potrč iz Švedske tokrat presenetil s fotografijami, na katerih je skupaj s hokejistom Janom Muršakom. Skupaj sta se odpravila na moški pogovor, kot je zapisal Potrč. Nastale so zanimive fotografije, s katerimi je pokazal del švedskega utripa, pa tudi kulinarično specialiteto.

@jan_mursak sva šla na kosilo danes. Deda sama. Surova riba in moški pogovor. To je to! 😆 Ampak šalo na stran, druženje s tistimi, ki nam nekaj pomenijo, je eden od smislov življenja. Zato bo morda kdo na fotografijah opazil dva dečka, ki se poznata že zelo dolgo. Spet kdo drug bo opazil dober in lepo oblikovan sushi 🍣 Marsikdo pa bo v tako preprosti stvari kot je druženje prijateljev ter restavracija polna ljudi, videl svobodo. Nekoč samoumevno, danes pa… Druženje z Janom sem vedno cenil. Bilo je redko, a zmeraj odlično. Ne glede na to, ali sva bila na kolesu, malo podebatirala na fitnesu, ali pa recimo šla na kavo v Göteburgu. A v teh časih ima to še večji pomen. Želim si, da bi kmalu lahko podobno spet sedla skupaj tudi v kakšni nama ljubi restavraciji doma. 🇸🇮 To bi bilo po preteklem letu vredno še toliko več!,« je poleg fotografij tokrat zapisal Potrč.

Foto: facebook

Zanimivosti

Nuška Drašček delila utrinek s sinom. To se dogaja pri njih doma …

Objavljeno

V redu

Avtor

Njen sin je že zakorakal v najstniška leta.

Priznana slovenska operna pevka Nuška Drašček je mati sinu Luki, ki je že najstnik. In tako kot vse mame najstnikov, se tudi ona sooča z najstniškimi težavami. Tako je v svoji Instagram zgodbi delila utrinek iz zasebnega življenja.

Tako kot vsaka mama, si tudi ona želi, da bi imel njen otrok urejeno sobo. In tako kot vsak sin, je tudi Luka nagajiv.

»SI pospravil sobo?

Seeem, mami …

Res?

Reeees, mami, verjemi mi!,« je zapisala v svoji zgodbi na Instagramu in pokazala … pospravljeno sobo.

Instagram zgodba (posnetek zaslona)

Foto: Facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zanimivosti

Ojoj, takšno moro doživlja sedaj Zvezdana Mlakar. Kaj se dogaja z njo?!

Objavljeno

V redu

Avtor

Pravi, da je bilo vse pod vprašajem.

Igralka in televizijska voditeljica Zvezdana Mlakar je svoje spletne prijatelje tokrat presenetila z zapisom, da se je vse ‘zgrnilo nanj’. Kot je zapisala, je doživljala pravo moro.

“Jutri imam premiero ( PARTY, Sng Drama ) in po sobotni večerni vaji me je doma začelo malo “ kuhati”, zjutraj sem se zbudila z aftami v ustih. Vedela sem, kljub vsej skrbi zase, da mi je padla odpornost. Včasih je samo drobec ali minuta preveč, pa klecneš. Ti ali telo.

V ponedeljek se je začela nočna mora, ali imam covid.

Vse je bilo pod vprašajem, 2 in pol mesečno delo, premiera, cela mašinerija v gledališču, ki je lačna pubilke, obdobje kovida doživljamo kot gladovno stavko.

Slabo sem se počutila, v meni je rastla jeza na maske, na vse ovire, na to, da nekateri nočejo delati z mano, dokler ni jasno. Jezna sem bila nase, da sem sploh zbolela. Togotna sem bila na vse omejitve, ukrepe, na vse…ker jaz sem navajena delati tudi bolna.

Živimo v času, ki nas je vse potisnil na rob.

V nekem trenutku sem se ujela.

Izjemno težko je prenašati omejevanje svobode. Sploh, če si bolan.

Tega se moramo zavedati,« je pojasnila in dodala še, da se je obrnila vase, kar ji je pomagalo. Izvedela pa je tudi, da ni pozitivna.

Njen celoten zapis si lahko preberete spodaj.

Foto: Facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zanimivosti

Manja iz šova Ljubezen po domače objavila tak iskren zapis. To morate prebrati

Objavljeno

V redu

Avtor

S tem močnim sporočilom je navdušila svoje številne oboževalce.

Manja Šernek, ki smo jo spoznali v šovu Ljubezen po domače, se svojim spletnim prijateljem pogosto oglasi preko družbenih omrežij. Vedno jih razveseljuje s fotografijami, na katerih je brezhibno urejena. Priznati moramo, da je Manja zares prava lepotica. Tokrat je objavila fotografijo, mnogim pa je bil še posebej všeč zapis, ki ga je delila poleg.

»Ljubi sebe in sebe prvo,« je pripisala.

Se tudi vi strinjate z njo?

Foto: POP TV

NADALJUJTE Z BRANJEM

 

 

Zadnje novice

Kategorije

OGLASI

POPULARNO

sidereals