Kontaktirajte nas

Zanimivosti

Marko Potrč razkril, kakšne so njegove iskrene želje

Objavljeno

V redu

Nekdanji slovenski radijski in televizijski voditelj je objavil nekaj fotografij in poleg zapisal še, kaj si najbolj želi.

Svoje sledilce in oboževalce je Marko Potrč iz Švedske tokrat presenetil s fotografijami, na katerih je skupaj s hokejistom Janom Muršakom. Skupaj sta se odpravila na moški pogovor, kot je zapisal Potrč. Nastale so zanimive fotografije, s katerimi je pokazal del švedskega utripa, pa tudi kulinarično specialiteto.

@jan_mursak sva šla na kosilo danes. Deda sama. Surova riba in moški pogovor. To je to! 😆 Ampak šalo na stran, druženje s tistimi, ki nam nekaj pomenijo, je eden od smislov življenja. Zato bo morda kdo na fotografijah opazil dva dečka, ki se poznata že zelo dolgo. Spet kdo drug bo opazil dober in lepo oblikovan sushi 🍣 Marsikdo pa bo v tako preprosti stvari kot je druženje prijateljev ter restavracija polna ljudi, videl svobodo. Nekoč samoumevno, danes pa… Druženje z Janom sem vedno cenil. Bilo je redko, a zmeraj odlično. Ne glede na to, ali sva bila na kolesu, malo podebatirala na fitnesu, ali pa recimo šla na kavo v Göteburgu. A v teh časih ima to še večji pomen. Želim si, da bi kmalu lahko podobno spet sedla skupaj tudi v kakšni nama ljubi restavraciji doma. 🇸🇮 To bi bilo po preteklem letu vredno še toliko več!,« je poleg fotografij tokrat zapisal Potrč.

Foto: facebook

Zanimivosti

Jan Plestenjak končno presenetil s takšno čudovito novico

Objavljeno

V redu

Avtor

Številni so se razveselili te lepe novice, ki jo je pevec objavil tudi preko družbenih omrežij.

Priljubljeni slovenski pevec Jan Plestenjak je svoje številne oboževalce končno spet razveselil z zares čudovito novico. Najprej je o tem samo namignil, nato pa razkril nekaj več.

»Vzel bom sapo spet, ker prelep je svet, da bi se utopil, sebe izgubil,« je zapisal na fotografijo, ki jo je objavil in pripisal: » …kmalu … nova pesem«

View this post on Instagram

A post shared by Jan Plestenjak (@janplestenjak)

Že kmalu pa presenetil še s posnetkom, s katerim je namignil, kako bo nova pesem zvenela.

Mi že komaj čakamo!

Foto: Instagram

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zanimivosti

Saša Einsiedler razkrila, da živi svoje sanje. To doživlja ta trenutek

Objavljeno

V redu

Avtor

Nekdanja televizijska voditeljica je pokazala, kaj se ji trenutno dogaja.

Trenerka javnega nastopanja in avtorica priročnikov Saša Einsiedler je s svojimi spletnimi prijatelji delila zanimivo fotografijo. Sklepamo, da se je odpravila na jadranje, saj je pripisala: »Jadranje. Življenje je lepo.«

Je pa Einsiedlerjeva dodala tudi ključnik #živimsvojesanje, po čeme pa sklepamo, da je bilo jadranje nekaj, kar si je očitno želela doživeti.

Želimo ji mirno morje!

Foto: Facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zanimivosti

Opa, Renata Bohinc pokazala, koga tako ljubeče objema

Objavljeno

V redu

Avtor

Bivša žena Primoža Peterke je objavila fotografijo, ki pove več kot tisoč besed.

Nekdanji model in mis Slovenije Renata Bohinc, se preko družbenega omrežja Instagram vse bolj uveljavlja tudi kot spletna vplivnica. Njene objave imajo iz dneva v dan več všečkov.

Zadnja fotografija, ki jo je objavila, je seveda privabila številne poglede, na njej je s svojim pasjim prijateljem, za katerega je že pred časom priznala, da jim pomeni zelo veliko in da ga obravnavajo kot družinskega člana.

»Objem je vreden več, kot tisoč besed. ZAK,« je pripisala poleg fotografije, s katere se ljubeče smehlja.

Foto: Instagram

NADALJUJTE Z BRANJEM

 

 

Zadnje novice

Kategorije

OGLASI

POPULARNO

sidereals