Connect with us

Zanimivosti

Marko Potrč razkril, kakšne so njegove iskrene želje

Published

on

Nekdanji slovenski radijski in televizijski voditelj je objavil nekaj fotografij in poleg zapisal še, kaj si najbolj želi.

Svoje sledilce in oboževalce je Marko Potrč iz Švedske tokrat presenetil s fotografijami, na katerih je skupaj s hokejistom Janom Muršakom. Skupaj sta se odpravila na moški pogovor, kot je zapisal Potrč. Nastale so zanimive fotografije, s katerimi je pokazal del švedskega utripa, pa tudi kulinarično specialiteto.

@jan_mursak sva šla na kosilo danes. Deda sama. Surova riba in moški pogovor. To je to! 😆 Ampak šalo na stran, druženje s tistimi, ki nam nekaj pomenijo, je eden od smislov življenja. Zato bo morda kdo na fotografijah opazil dva dečka, ki se poznata že zelo dolgo. Spet kdo drug bo opazil dober in lepo oblikovan sushi 🍣 Marsikdo pa bo v tako preprosti stvari kot je druženje prijateljev ter restavracija polna ljudi, videl svobodo. Nekoč samoumevno, danes pa… Druženje z Janom sem vedno cenil. Bilo je redko, a zmeraj odlično. Ne glede na to, ali sva bila na kolesu, malo podebatirala na fitnesu, ali pa recimo šla na kavo v Göteburgu. A v teh časih ima to še večji pomen. Želim si, da bi kmalu lahko podobno spet sedla skupaj tudi v kakšni nama ljubi restavraciji doma. 🇸🇮 To bi bilo po preteklem letu vredno še toliko več!,« je poleg fotografij tokrat zapisal Potrč.

Foto: facebook

Zanimivosti

Žalostna novica: Umrla je priljubljena slovenska resničnostna zvezdnica

Published

on

Po hudi bolezni se je poslovila priljubljena resničnostna zvezdnica, ki je s svojo pojavo razveseljevala v šovih.

Po hudi bolezni, več let se je borila z rakom, je umrla priljubljena resničnostna zvezdnica Sabina Mlakar. Kot poroča portal 24ur.com, je umrla na svojem domu v krogu družine.

Sabina se je z rakom na pljučih borila več let, bila je ves čas optimistična in polna volje do življenja, te ni izgubila niti pred kratkim, ko je izvedela, da se je rak razširil, imela je operacijo glave, odstranili so ji tumor.

Večkrat je za javnost dejala: »Zdaj grem novim zmagam naproti, Sabina se ne da!«

A bolezen je bila žal prehuda.

Sabino smo v šovu Kmetija spremljali kar dvakrat, enkrat pa je vstopila tudi v šov Ljubezen po domače.

Foto: pexels.com

Continue Reading

Zanimivosti

Prepoznate dečke na fotografiji? Verjemite, danes jih zelo dobro poznate

Published

on

Ste prepoznali dečke, ki so na fotografiji? Danes jih zaradi tega pozna Cela Slovenija, pa tudi onkraj nje …

Ste prepoznali dečke, ki so na fotografiji? Če ste ugibali, da so to člani ene najbolj priljubljenih slovenskih skupin, Modrijani, se niste zmotili.

Fotografijo, ki je nastala pred mnogimi leti, je na družbeno omrežje dodal glasbenik in televizijski voditelj Blaž Švab, poleg pa je pripisal: »Modrijani, ko še nismo bili Modrijani, v prejšnjem tisočletju, pred l. 2000.«

Fotografija je takoj požela številne všečke. Ste katerega izmed njih prepoznali tudi vi?

Foto: Facebnook

Continue Reading

Zanimivosti

Peter Prevc pokazal svoja dva sinova. Poglejte, kako velika sta že

Published

on

Priljubljeni vrhunski skakalec je naredil veliko izjemo in pokazal svoja dva otroka.

Vrhunski smučarki skakalec Peter Prevc je svoje številne spletne prijatelje razveselil s prav posebno objavo, ki jo je dodal na Instagram. Pokazal je, da je z družino navijal za kolesarja Primoža Rogliča, odpotovali so v Italijo.

In tokrat je Prevc naredil izjemo, objavil je tudi fotografijo, na kateri je skušaj z ženo Mino in njunima dvema sinovoma. Prevc v naročju drži starejšega sina Ludvika, ki bo kmalu dopolnil pet let, mlajšega Oskarja, ki je dopolnil leto in pol pa v naročju drži žena.

»Več pa ni,« je poleg objave zapisal Prevc in takoj požel številne všečke ter lepe komentarje. »Luštni ste,« se je glasil eden izmed njih.

Foto: Facebook

Continue Reading

 

 

VESELE PRAZNIKE IN SREČNO V LETU 2023 VAM VOŠČIMO S PESMIJO ZVONČIĆI

Zadnje novice

Kategorije

OGLASI

POPULARNO

sidereals