Connect with us

Zanimivosti

Najini mostovi: Igralec razkril, zakaj je izginil

Published

on

Matej Zemljič je izginil za skoraj dva meseca. Zdaj je pojasnil, kaj se je zgodilo …

Priljubljeni igralec Matej Zemljič, ki ga spremljamo v seriji Najini mostovi, je decembra 2020 med karierne korake dodal vlogo voditelja v oddaji Dobro jutro. Žal pa vznemirjenje ni trajalo dolgo, saj se je moral po prvi izkušnji od voditeljske taktirke posloviti za skoraj dva meseca. Vzrok za premor je bila okužba z novim koronavirusom, ki pa je Matej žal ni prestal tako, kot velika večina okuženih. Mladeniča je namreč bolezen položila v posteljo za dober mesec, zatem pa je trajalo še nekaj časa, da je bil dovolj pri močeh za vrnitev v snemalni studio.

»Prvič sem oddajo Dobro jutro vodil 18. decembra. Vesel sem bil, da so mi najprej za sovoditeljico dali Mojco Mavec in me niso takoj samega vrgli v vodenje triurne oddaje. Super je bilo, Mojca je bila kot neke vrste mentorica, razložila mi je veliko stvari, za kar sem ji zelo hvaležen. V načrtu je bilo, da bi teden dni pozneje, ravno na božič, znova vodil oddajo, a sem dan prej izvedel, da sem pozitiven na novi koronavirus,« je za spletni portal MMC razložil Matej in se v nadaljevanju na kratko dotaknil še izkušnje z boleznijo.

»Imel sem precej hude simptome bolezni, en mesec sem ležal v postelji. Nato sem počasi prišel k sebi, a nisem bil še toliko stabilen, da bi lahko vodil oddajo. Ekipi sem se zato pridružil spet šele v sredini februarja. Veliko ljudi mi je pisalo, kaj se dogaja, mnogi, vključno z menoj, so bili tudi presenečeni, da sem imel tako hude simptome. Zdaj sem v redu, a še vedno čutim oteženo dihanje,« je povedal voditelj, ki je vesel, da je sedaj stanje že tako dobro, da se lahko znova ukvarja s športom.

Foto: Adrian Pregelj

Zanimivosti

Žalostna novica: Umrla je priljubljena slovenska resničnostna zvezdnica

Published

on

Po hudi bolezni se je poslovila priljubljena resničnostna zvezdnica, ki je s svojo pojavo razveseljevala v šovih.

Po hudi bolezni, več let se je borila z rakom, je umrla priljubljena resničnostna zvezdnica Sabina Mlakar. Kot poroča portal 24ur.com, je umrla na svojem domu v krogu družine.

Sabina se je z rakom na pljučih borila več let, bila je ves čas optimistična in polna volje do življenja, te ni izgubila niti pred kratkim, ko je izvedela, da se je rak razširil, imela je operacijo glave, odstranili so ji tumor.

Večkrat je za javnost dejala: »Zdaj grem novim zmagam naproti, Sabina se ne da!«

A bolezen je bila žal prehuda.

Sabino smo v šovu Kmetija spremljali kar dvakrat, enkrat pa je vstopila tudi v šov Ljubezen po domače.

Foto: pexels.com

Continue Reading

Zanimivosti

Prepoznate dečke na fotografiji? Verjemite, danes jih zelo dobro poznate

Published

on

Ste prepoznali dečke, ki so na fotografiji? Danes jih zaradi tega pozna Cela Slovenija, pa tudi onkraj nje …

Ste prepoznali dečke, ki so na fotografiji? Če ste ugibali, da so to člani ene najbolj priljubljenih slovenskih skupin, Modrijani, se niste zmotili.

Fotografijo, ki je nastala pred mnogimi leti, je na družbeno omrežje dodal glasbenik in televizijski voditelj Blaž Švab, poleg pa je pripisal: »Modrijani, ko še nismo bili Modrijani, v prejšnjem tisočletju, pred l. 2000.«

Fotografija je takoj požela številne všečke. Ste katerega izmed njih prepoznali tudi vi?

Foto: Facebnook

Continue Reading

Zanimivosti

Peter Prevc pokazal svoja dva sinova. Poglejte, kako velika sta že

Published

on

Priljubljeni vrhunski skakalec je naredil veliko izjemo in pokazal svoja dva otroka.

Vrhunski smučarki skakalec Peter Prevc je svoje številne spletne prijatelje razveselil s prav posebno objavo, ki jo je dodal na Instagram. Pokazal je, da je z družino navijal za kolesarja Primoža Rogliča, odpotovali so v Italijo.

In tokrat je Prevc naredil izjemo, objavil je tudi fotografijo, na kateri je skušaj z ženo Mino in njunima dvema sinovoma. Prevc v naročju drži starejšega sina Ludvika, ki bo kmalu dopolnil pet let, mlajšega Oskarja, ki je dopolnil leto in pol pa v naročju drži žena.

»Več pa ni,« je poleg objave zapisal Prevc in takoj požel številne všečke ter lepe komentarje. »Luštni ste,« se je glasil eden izmed njih.

Foto: Facebook

Continue Reading

 

 

VESELE PRAZNIKE IN SREČNO V LETU 2023 VAM VOŠČIMO S PESMIJO ZVONČIĆI

Zadnje novice

Kategorije

OGLASI

POPULARNO

sidereals