Domov Zabava Tekmovalka MasterChefa razkrila, da se je borila za življenje

Tekmovalka MasterChefa razkrila, da se je borila za življenje

Njena življenjska zgodba je zares šokantna …

Na male zaslone spet prihaja priljubljena kuharska oddaja MasterChef, POP TV pa že predstavlja njene tekmovalce. Med njimi je tudi simpatična Natalija Palačkovič, ki je razkrila svojo življenjsko zgodbo. Zaradi težav s hrano, se je borila za življenje.

Kot otrok je imela težave s prenajedanjem, zaradi odvečnih kilogramov pa je bila pogosto tarča posmeha svojih sovrstnikov. To jo je pahnilo v drugo skrajnost, hrani se je pričela odrekati, zbolela je za anoreksijo.

Moji spomini na to obdobje so zelo čustveni, boleči. Nikoli si nisem mislila, da bom zaradi odrekanja hrani pristala na smrtni postelji … Prve tedne smo čakali, ali bo moje telo sploh dovolj močno, da bo preneslo to zdravljenje. Tisti občutek, ko si nemočen, priklenjen na posteljo, obdan z aparati in priključen na naprave, ki te ohranjajo pri življenju, je grozen. In besede zdravnika, da je tvoje telo kot telo 70-letnika … Najbolj pa me je bolelo, ko sem videla, kako so trpeli moji domači, ko so me videli tako.”,« je svoj boj opisala Natalija.

Njeno celotno zgodbo si lahko preberete tukaj.

Foto: POP TV