Kontaktirajte nas

Zanimivosti

To je storil zvezdniški par in utišal govorice

Objavljeno

V redu

Zaročenec slavne pevke J.LO Alex Rodriguez je po vse glasnejših govoricah o razhodu, pevko obiskal na snemanju. 

Pevka Jennifer Lopez je trenutno v Dominikanski republiki, kjer snema nov film. Po burnem vikendu, v katerem so mediji napovedovali prekinitev njune zveze, se je njen dolgoletni zaročenec Alex Rodriguez odločil, da jo obišče na snemanju, dokaz pa objavil na družbenih omrežjih.

Glasne govorice o prekinitvi zaroke Jennifer Lopez in Alexa Rodrigueza še niso potihnile. Vodilni tuji in domači mediji poročajo o propadu ljubezenske zveze med slavnim pevcem in nekdanjim športnikom ter o njegovih številnih varanjih, sodu naj bi izbila dno afera z resničnostno zvezdo Madison Lecroy. 

Ko so izbruhnile novice na portalih je bil Alex v Miamiju kjer se mudi že nekaj časa, Jennifer pa v Dominikanski republiki kjer snema novi film “Shotgun Wedding”. Alex in Jennifer sta govorice preko družbenih omrežij sicer hitro zanikala, v soboto pa celo objavila izjavo, v kateri sta dejala, da “poskušata zgladiti nesoglasja”. Vendar to govoric ni povsem ustavilo, zato se je Alex Rodriguez odločil, da bo pevki poihitel v naročje in jo potolažil.

Alex je hitro organiziral zasebni let v Dominikansko republiko in na Instagramu objavil posnetek čudovitega pogleda iz hotela v Dominikanski republiki.  Vir blizu para je razkril, da sta se Jennifer in Alex vso noč pogovarjala, a ne le o nesoglasjih. Par naj bi namreč sam želel sporočiti novico o razhodu otrokom, a so ju naslovi v medijih neprijetno presenetili. Iz zakona z Marcom Anthonyjem ima Jennifer dvojčka Maxa in Emmo, Alex pa iz prejšnjega zakona dve deklici, Natasho in Ello. No, morda pa le ni bila pandemija kriva, da sta preložila poroko. Kot kaže bo kmalu vse jasno. 

Foto: Instagram

Zanimivosti

Nuška Drašček delila utrinek s sinom. To se dogaja pri njih doma …

Objavljeno

V redu

Avtor

Njen sin je že zakorakal v najstniška leta.

Priznana slovenska operna pevka Nuška Drašček je mati sinu Luki, ki je že najstnik. In tako kot vse mame najstnikov, se tudi ona sooča z najstniškimi težavami. Tako je v svoji Instagram zgodbi delila utrinek iz zasebnega življenja.

Tako kot vsaka mama, si tudi ona želi, da bi imel njen otrok urejeno sobo. In tako kot vsak sin, je tudi Luka nagajiv.

»SI pospravil sobo?

Seeem, mami …

Res?

Reeees, mami, verjemi mi!,« je zapisala v svoji zgodbi na Instagramu in pokazala … pospravljeno sobo.

Instagram zgodba (posnetek zaslona)

Foto: Facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zanimivosti

Ojoj, takšno moro doživlja sedaj Zvezdana Mlakar. Kaj se dogaja z njo?!

Objavljeno

V redu

Avtor

Pravi, da je bilo vse pod vprašajem.

Igralka in televizijska voditeljica Zvezdana Mlakar je svoje spletne prijatelje tokrat presenetila z zapisom, da se je vse ‘zgrnilo nanj’. Kot je zapisala, je doživljala pravo moro.

“Jutri imam premiero ( PARTY, Sng Drama ) in po sobotni večerni vaji me je doma začelo malo “ kuhati”, zjutraj sem se zbudila z aftami v ustih. Vedela sem, kljub vsej skrbi zase, da mi je padla odpornost. Včasih je samo drobec ali minuta preveč, pa klecneš. Ti ali telo.

V ponedeljek se je začela nočna mora, ali imam covid.

Vse je bilo pod vprašajem, 2 in pol mesečno delo, premiera, cela mašinerija v gledališču, ki je lačna pubilke, obdobje kovida doživljamo kot gladovno stavko.

Slabo sem se počutila, v meni je rastla jeza na maske, na vse ovire, na to, da nekateri nočejo delati z mano, dokler ni jasno. Jezna sem bila nase, da sem sploh zbolela. Togotna sem bila na vse omejitve, ukrepe, na vse…ker jaz sem navajena delati tudi bolna.

Živimo v času, ki nas je vse potisnil na rob.

V nekem trenutku sem se ujela.

Izjemno težko je prenašati omejevanje svobode. Sploh, če si bolan.

Tega se moramo zavedati,« je pojasnila in dodala še, da se je obrnila vase, kar ji je pomagalo. Izvedela pa je tudi, da ni pozitivna.

Njen celoten zapis si lahko preberete spodaj.

Foto: Facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zanimivosti

Manja iz šova Ljubezen po domače objavila tak iskren zapis. To morate prebrati

Objavljeno

V redu

Avtor

S tem močnim sporočilom je navdušila svoje številne oboževalce.

Manja Šernek, ki smo jo spoznali v šovu Ljubezen po domače, se svojim spletnim prijateljem pogosto oglasi preko družbenih omrežij. Vedno jih razveseljuje s fotografijami, na katerih je brezhibno urejena. Priznati moramo, da je Manja zares prava lepotica. Tokrat je objavila fotografijo, mnogim pa je bil še posebej všeč zapis, ki ga je delila poleg.

»Ljubi sebe in sebe prvo,« je pripisala.

Se tudi vi strinjate z njo?

Foto: POP TV

NADALJUJTE Z BRANJEM

 

 

Zadnje novice

Kategorije

OGLASI

POPULARNO

sidereals