Connect with us

Zanimivosti

To je storil zvezdniški par in utišal govorice

Published

on

Zaročenec slavne pevke J.LO Alex Rodriguez je po vse glasnejših govoricah o razhodu, pevko obiskal na snemanju. 

Pevka Jennifer Lopez je trenutno v Dominikanski republiki, kjer snema nov film. Po burnem vikendu, v katerem so mediji napovedovali prekinitev njune zveze, se je njen dolgoletni zaročenec Alex Rodriguez odločil, da jo obišče na snemanju, dokaz pa objavil na družbenih omrežjih.

Glasne govorice o prekinitvi zaroke Jennifer Lopez in Alexa Rodrigueza še niso potihnile. Vodilni tuji in domači mediji poročajo o propadu ljubezenske zveze med slavnim pevcem in nekdanjim športnikom ter o njegovih številnih varanjih, sodu naj bi izbila dno afera z resničnostno zvezdo Madison Lecroy. 

Ko so izbruhnile novice na portalih je bil Alex v Miamiju kjer se mudi že nekaj časa, Jennifer pa v Dominikanski republiki kjer snema novi film “Shotgun Wedding”. Alex in Jennifer sta govorice preko družbenih omrežij sicer hitro zanikala, v soboto pa celo objavila izjavo, v kateri sta dejala, da “poskušata zgladiti nesoglasja”. Vendar to govoric ni povsem ustavilo, zato se je Alex Rodriguez odločil, da bo pevki poihitel v naročje in jo potolažil.

Alex je hitro organiziral zasebni let v Dominikansko republiko in na Instagramu objavil posnetek čudovitega pogleda iz hotela v Dominikanski republiki.  Vir blizu para je razkril, da sta se Jennifer in Alex vso noč pogovarjala, a ne le o nesoglasjih. Par naj bi namreč sam želel sporočiti novico o razhodu otrokom, a so ju naslovi v medijih neprijetno presenetili. Iz zakona z Marcom Anthonyjem ima Jennifer dvojčka Maxa in Emmo, Alex pa iz prejšnjega zakona dve deklici, Natasho in Ello. No, morda pa le ni bila pandemija kriva, da sta preložila poroko. Kot kaže bo kmalu vse jasno. 

Foto: Instagram

Zanimivosti

Žalostna novica: Umrla je priljubljena slovenska resničnostna zvezdnica

Published

on

Po hudi bolezni se je poslovila priljubljena resničnostna zvezdnica, ki je s svojo pojavo razveseljevala v šovih.

Po hudi bolezni, več let se je borila z rakom, je umrla priljubljena resničnostna zvezdnica Sabina Mlakar. Kot poroča portal 24ur.com, je umrla na svojem domu v krogu družine.

Sabina se je z rakom na pljučih borila več let, bila je ves čas optimistična in polna volje do življenja, te ni izgubila niti pred kratkim, ko je izvedela, da se je rak razširil, imela je operacijo glave, odstranili so ji tumor.

Večkrat je za javnost dejala: »Zdaj grem novim zmagam naproti, Sabina se ne da!«

A bolezen je bila žal prehuda.

Sabino smo v šovu Kmetija spremljali kar dvakrat, enkrat pa je vstopila tudi v šov Ljubezen po domače.

Foto: pexels.com

Continue Reading

Zanimivosti

Prepoznate dečke na fotografiji? Verjemite, danes jih zelo dobro poznate

Published

on

Ste prepoznali dečke, ki so na fotografiji? Danes jih zaradi tega pozna Cela Slovenija, pa tudi onkraj nje …

Ste prepoznali dečke, ki so na fotografiji? Če ste ugibali, da so to člani ene najbolj priljubljenih slovenskih skupin, Modrijani, se niste zmotili.

Fotografijo, ki je nastala pred mnogimi leti, je na družbeno omrežje dodal glasbenik in televizijski voditelj Blaž Švab, poleg pa je pripisal: »Modrijani, ko še nismo bili Modrijani, v prejšnjem tisočletju, pred l. 2000.«

Fotografija je takoj požela številne všečke. Ste katerega izmed njih prepoznali tudi vi?

Foto: Facebnook

Continue Reading

Zanimivosti

Peter Prevc pokazal svoja dva sinova. Poglejte, kako velika sta že

Published

on

Priljubljeni vrhunski skakalec je naredil veliko izjemo in pokazal svoja dva otroka.

Vrhunski smučarki skakalec Peter Prevc je svoje številne spletne prijatelje razveselil s prav posebno objavo, ki jo je dodal na Instagram. Pokazal je, da je z družino navijal za kolesarja Primoža Rogliča, odpotovali so v Italijo.

In tokrat je Prevc naredil izjemo, objavil je tudi fotografijo, na kateri je skušaj z ženo Mino in njunima dvema sinovoma. Prevc v naročju drži starejšega sina Ludvika, ki bo kmalu dopolnil pet let, mlajšega Oskarja, ki je dopolnil leto in pol pa v naročju drži žena.

»Več pa ni,« je poleg objave zapisal Prevc in takoj požel številne všečke ter lepe komentarje. »Luštni ste,« se je glasil eden izmed njih.

Foto: Facebook

Continue Reading

 

 

VESELE PRAZNIKE IN SREČNO V LETU 2023 VAM VOŠČIMO S PESMIJO ZVONČIĆI

Zadnje novice

Kategorije

OGLASI

POPULARNO

sidereals