Kontaktirajte nas

Zanimivosti

To je storil zvezdniški par in utišal govorice

Objavljeno

V redu

Zaročenec slavne pevke J.LO Alex Rodriguez je po vse glasnejših govoricah o razhodu, pevko obiskal na snemanju. 

Pevka Jennifer Lopez je trenutno v Dominikanski republiki, kjer snema nov film. Po burnem vikendu, v katerem so mediji napovedovali prekinitev njune zveze, se je njen dolgoletni zaročenec Alex Rodriguez odločil, da jo obišče na snemanju, dokaz pa objavil na družbenih omrežjih.

Glasne govorice o prekinitvi zaroke Jennifer Lopez in Alexa Rodrigueza še niso potihnile. Vodilni tuji in domači mediji poročajo o propadu ljubezenske zveze med slavnim pevcem in nekdanjim športnikom ter o njegovih številnih varanjih, sodu naj bi izbila dno afera z resničnostno zvezdo Madison Lecroy. 

Ko so izbruhnile novice na portalih je bil Alex v Miamiju kjer se mudi že nekaj časa, Jennifer pa v Dominikanski republiki kjer snema novi film “Shotgun Wedding”. Alex in Jennifer sta govorice preko družbenih omrežij sicer hitro zanikala, v soboto pa celo objavila izjavo, v kateri sta dejala, da “poskušata zgladiti nesoglasja”. Vendar to govoric ni povsem ustavilo, zato se je Alex Rodriguez odločil, da bo pevki poihitel v naročje in jo potolažil.

Alex je hitro organiziral zasebni let v Dominikansko republiko in na Instagramu objavil posnetek čudovitega pogleda iz hotela v Dominikanski republiki.  Vir blizu para je razkril, da sta se Jennifer in Alex vso noč pogovarjala, a ne le o nesoglasjih. Par naj bi namreč sam želel sporočiti novico o razhodu otrokom, a so ju naslovi v medijih neprijetno presenetili. Iz zakona z Marcom Anthonyjem ima Jennifer dvojčka Maxa in Emmo, Alex pa iz prejšnjega zakona dve deklici, Natasho in Ello. No, morda pa le ni bila pandemija kriva, da sta preložila poroko. Kot kaže bo kmalu vse jasno. 

Foto: Instagram

Zanimivosti

Jan Plestenjak končno presenetil s takšno čudovito novico

Objavljeno

V redu

Avtor

Številni so se razveselili te lepe novice, ki jo je pevec objavil tudi preko družbenih omrežij.

Priljubljeni slovenski pevec Jan Plestenjak je svoje številne oboževalce končno spet razveselil z zares čudovito novico. Najprej je o tem samo namignil, nato pa razkril nekaj več.

»Vzel bom sapo spet, ker prelep je svet, da bi se utopil, sebe izgubil,« je zapisal na fotografijo, ki jo je objavil in pripisal: » …kmalu … nova pesem«

View this post on Instagram

A post shared by Jan Plestenjak (@janplestenjak)

Že kmalu pa presenetil še s posnetkom, s katerim je namignil, kako bo nova pesem zvenela.

Mi že komaj čakamo!

Foto: Instagram

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zanimivosti

Saša Einsiedler razkrila, da živi svoje sanje. To doživlja ta trenutek

Objavljeno

V redu

Avtor

Nekdanja televizijska voditeljica je pokazala, kaj se ji trenutno dogaja.

Trenerka javnega nastopanja in avtorica priročnikov Saša Einsiedler je s svojimi spletnimi prijatelji delila zanimivo fotografijo. Sklepamo, da se je odpravila na jadranje, saj je pripisala: »Jadranje. Življenje je lepo.«

Je pa Einsiedlerjeva dodala tudi ključnik #živimsvojesanje, po čeme pa sklepamo, da je bilo jadranje nekaj, kar si je očitno želela doživeti.

Želimo ji mirno morje!

Foto: Facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zanimivosti

Opa, Renata Bohinc pokazala, koga tako ljubeče objema

Objavljeno

V redu

Avtor

Bivša žena Primoža Peterke je objavila fotografijo, ki pove več kot tisoč besed.

Nekdanji model in mis Slovenije Renata Bohinc, se preko družbenega omrežja Instagram vse bolj uveljavlja tudi kot spletna vplivnica. Njene objave imajo iz dneva v dan več všečkov.

Zadnja fotografija, ki jo je objavila, je seveda privabila številne poglede, na njej je s svojim pasjim prijateljem, za katerega je že pred časom priznala, da jim pomeni zelo veliko in da ga obravnavajo kot družinskega člana.

»Objem je vreden več, kot tisoč besed. ZAK,« je pripisala poleg fotografije, s katere se ljubeče smehlja.

Foto: Instagram

NADALJUJTE Z BRANJEM

 

 

Zadnje novice

Kategorije

OGLASI

POPULARNO

sidereals