Domov Zanimivosti To je storil zvezdniški par in utišal govorice

To je storil zvezdniški par in utišal govorice

Zaročenec slavne pevke J.LO Alex Rodriguez je po vse glasnejših govoricah o razhodu, pevko obiskal na snemanju. 

Pevka Jennifer Lopez je trenutno v Dominikanski republiki, kjer snema nov film. Po burnem vikendu, v katerem so mediji napovedovali prekinitev njune zveze, se je njen dolgoletni zaročenec Alex Rodriguez odločil, da jo obišče na snemanju, dokaz pa objavil na družbenih omrežjih.

Glasne govorice o prekinitvi zaroke Jennifer Lopez in Alexa Rodrigueza še niso potihnile. Vodilni tuji in domači mediji poročajo o propadu ljubezenske zveze med slavnim pevcem in nekdanjim športnikom ter o njegovih številnih varanjih, sodu naj bi izbila dno afera z resničnostno zvezdo Madison Lecroy. 

Ko so izbruhnile novice na portalih je bil Alex v Miamiju kjer se mudi že nekaj časa, Jennifer pa v Dominikanski republiki kjer snema novi film “Shotgun Wedding”. Alex in Jennifer sta govorice preko družbenih omrežij sicer hitro zanikala, v soboto pa celo objavila izjavo, v kateri sta dejala, da “poskušata zgladiti nesoglasja”. Vendar to govoric ni povsem ustavilo, zato se je Alex Rodriguez odločil, da bo pevki poihitel v naročje in jo potolažil.

Alex je hitro organiziral zasebni let v Dominikansko republiko in na Instagramu objavil posnetek čudovitega pogleda iz hotela v Dominikanski republiki.  Vir blizu para je razkril, da sta se Jennifer in Alex vso noč pogovarjala, a ne le o nesoglasjih. Par naj bi namreč sam želel sporočiti novico o razhodu otrokom, a so ju naslovi v medijih neprijetno presenetili. Iz zakona z Marcom Anthonyjem ima Jennifer dvojčka Maxa in Emmo, Alex pa iz prejšnjega zakona dve deklici, Natasho in Ello. No, morda pa le ni bila pandemija kriva, da sta preložila poroko. Kot kaže bo kmalu vse jasno. 

Foto: Instagram