Connect with us

Zabava

Poroka na prvi pogled: Nina iskreno spregovorila o materinstvu

Published

on

To pa je prijetno presenečenje …

Domen in Nina, ki sta se v šovu Poroka na prvi pogled poročila in spoznala prva, ne izgubljata časa. Že na medenih tednih sta pričela govoriti o resnejših temah, med njimi tudi o otrocih. Medtem ko si Domen želi imeti dva otroka, pa se je Nina poigravala z mislijo, da jih sploh ne bi imela. Dejala je, da bi uživala življenje, hodila na masaže, na pijačo in bila brezskrbna.

»Če bi tvoja mami tako razmišljala, potem tebe ne bi bilo tukaj,« ji je dejal Domen. »Si kdaj pomislila, da ko boš pa stara, boš pa kar naenkrat sama?«

Oba sta nato ugotovila, da, če ostaneta skupaj, bosta šla lepo korak po koraku, brez kakršnega koli pritiska.

Zanimalo nas je, kako na materinstvo Nina gleda danes, ko je snemanje šova že zaključeno.

“Da, pred letom, no še pred pol leta sem si brez težav predstavljala srečno življenje z ali brez otrok, iskreno sem se bolj nagibala k temu, da jih ne bom nikoli imela. Ne bi rekla, da si jih nisem želela, bolj me je »bremzalo« to, da nikakor ne želim biti mama samohranilka in takrat si preprosto nisem predstavljala, da bom spoznala partnerja, s katerim si bi dejansko želela družine,« nam je razkrila simpatična nevesta, pojasnila pa tudi, da je njen mlajši bratec star komaj deset let in najbrž je tudi tako velika razlika med njima vplivala na to, da je s tem, ko je pomagala pri vzgoji bratca nekako zadovoljila svoje biološke potrebe po naraščaju.

Ali danes zaradi Domna razmišlja drugače?

Domen mi ni spremenil mojega pogleda na družino, mi ga je pa celoten eksperiment. Celotna izkušnja mi je odprla oči in prebudila idejo v meni, da pa bi, nekoč, ko bo čas pravi le imela naraščaj,” je zaključila.

Domen bi imel dva otroka, Nina pa o materinstvu ni razmišljala.

Foto: Planet TV

Zabava

Žan sklenil, da ne bo več čakal, to je pred vsemi naredil Maši (Poroka na prvi pogled)

Published

on

Žan bo s svojo odločitvijo presenetil vse …

V eksperimentu Poroka na prvi pogled smo bili priča menjavi parov. Zamenjali so se Meri, Maša, Matevž in Žan. Vsi so po menjavi videti veliko boljše volje, odnos med njimi poteka zelo sproščeno.

Zanje bo to po menjavi prva ceremonija, na kateri pa bo Žan presenetil vse.

Najprej bosta strokovnjakom zaupala, da se odlično razumeta. »Nisem dosti drugačen kot prej, samo sedaj imam zraven sebe osebo, ki to sprejema,« bo povedal Žan.

Tudi Maša bo dodala, da se imata lepo, da imata skupno jutranjo rutino. »Všeč mi je, da dan začneva z glasbo,« bo razkrila.

Na vprašanje strokovnjakov, kako je med njima z intimo, bo Maša povedala, da gresta počasi, Žan pa bo presenetil vse s svojim razkritjem …

Foto: Planet TV

Continue Reading

Zabava

Blaž je ostal sam. Je Tina zapustila eksperiment Poroka na prvi pogled?

Published

on

Na naslednjo ceremonijo bo Blaž prišel brez Tine. Strokovnjakom bo povedal, kaj se je zgodilo in zakaj se je ni udeležila …

V novi oddaji šova Poroka na prvi pogled bomo spremljali novo ceremonijo parov. A tokrat bo pred strokovnjake sedel le Blaž, Tine ne bo.

Na vprašanje, kje je Tina, bo pojasnil, da je zbolela. Priznal bo, da je nervozen, v rokah bo namreč držal odločitve od obeh. Blaž namreč ne bo vedel, kako se bo tokrat odločila Tina. Ali bo želela eksperiment nadaljevati, ali pa ga bo želela zapustiti.

Strokovnjakom bo zaupal, kaj se je dogajalo v preteklem tednu in da sta imela s Tino resne težave. Dejal bo, da je šel s svojimi šalami predaleč in da jo je užalil.

»Mislim, da moram biti malo bolj previden pri Tini. Saj verjetno ve, da ne mislim vse ga resno, ampak … besede bolijo,« bo dejal.

Bo Tina končno sprejela njegovo opravičilo in želela nadaljevati eksperiment ali pa bo želela oditi?

Foto: Planet TV

Continue Reading

Zabava

Tina in Blaž (Poroka na prvi pogled) nepričakovano zapustila večerjo

Published

on

To se je med njima dogajalo, ko kamere niso snemale …

V nocojšnji oddaji šova Poroka na prvi pogled bomo lahko videli, da se bo Blaž za neprimerno vedenje na poročnem slavju Anne in Aleša, Tini večkrat opravičil. Za skupno mizo bo beseda tekla tudi o tem, da je čas, da pozabita na to, kar je bilo in poskušata nadaljevati odnos.

Vlasta in Meri bosta menili, da je Tina preveč občutljiva, Blaž pa bo dejal, da izrečene besede pač ne more vzeti nazaj.

Videli bomo tudi, ko bosta nenadoma oba izginila. Za skupno mizo bodo ostali pari prijetno kramljali, njiju pa ne bo več.

Kam sta odšla in zakaj, bo znano že nocoj.

Foto: Planet TV

Continue Reading

 

 

VESELE PRAZNIKE IN SREČNO V LETU 2023 VAM VOŠČIMO S PESMIJO ZVONČIĆI

Zadnje novice

Kategorije

OGLASI

POPULARNO

sidereals