Kontaktirajte nas

Zabava

Poroka na prvi pogled: Nina iskreno spregovorila o materinstvu

Objavljeno

V redu

To pa je prijetno presenečenje …

Domen in Nina, ki sta se v šovu Poroka na prvi pogled poročila in spoznala prva, ne izgubljata časa. Že na medenih tednih sta pričela govoriti o resnejših temah, med njimi tudi o otrocih. Medtem ko si Domen želi imeti dva otroka, pa se je Nina poigravala z mislijo, da jih sploh ne bi imela. Dejala je, da bi uživala življenje, hodila na masaže, na pijačo in bila brezskrbna.

»Če bi tvoja mami tako razmišljala, potem tebe ne bi bilo tukaj,« ji je dejal Domen. »Si kdaj pomislila, da ko boš pa stara, boš pa kar naenkrat sama?«

Oba sta nato ugotovila, da, če ostaneta skupaj, bosta šla lepo korak po koraku, brez kakršnega koli pritiska.

Zanimalo nas je, kako na materinstvo Nina gleda danes, ko je snemanje šova že zaključeno.

“Da, pred letom, no še pred pol leta sem si brez težav predstavljala srečno življenje z ali brez otrok, iskreno sem se bolj nagibala k temu, da jih ne bom nikoli imela. Ne bi rekla, da si jih nisem želela, bolj me je »bremzalo« to, da nikakor ne želim biti mama samohranilka in takrat si preprosto nisem predstavljala, da bom spoznala partnerja, s katerim si bi dejansko želela družine,« nam je razkrila simpatična nevesta, pojasnila pa tudi, da je njen mlajši bratec star komaj deset let in najbrž je tudi tako velika razlika med njima vplivala na to, da je s tem, ko je pomagala pri vzgoji bratca nekako zadovoljila svoje biološke potrebe po naraščaju.

Ali danes zaradi Domna razmišlja drugače?

Domen mi ni spremenil mojega pogleda na družino, mi ga je pa celoten eksperiment. Celotna izkušnja mi je odprla oči in prebudila idejo v meni, da pa bi, nekoč, ko bo čas pravi le imela naraščaj,” je zaključila.

Domen bi imel dva otroka, Nina pa o materinstvu ni razmišljala.

Foto: Planet TV

Zabava

Kaj se dogaja z znanim slovenskim parom, ki se je spoznal v resničnostnem šovu?

Objavljeno

V redu

Avtor

To smo izvedeli …

Zagotovo se tudi vi še spomnite simpatičnega para, ki se je spoznal in zaljubil v nekoč zelo gledanem šovu Ljubezen na seniku, Erike in Damijana? Kmalu po šovu sta svojim spletnim sledilcem sporočila, da se bosta poročila, postala pa sta tudi starša deklici Klari.

Kako pa se imata danes?

»Starša deklice Klare sta v minulih letih nadgradila srčno kmetovanje na ekološki kmetiji Dvornik, kjer na 29 hektarjih marljivo ustvarjata svoj raj na zemlji. Ukvarjata se tudi z dopolnilnimi dejavnostmi, na kmetiji denimo predelujejo sadje in zelenjavo, sami meljejo različne vrste moke, izdelujejo testenine, pečejo kruh in piškote.,« piše portal njena.

Zdi se, da je parček tudi danes še zelo srečen skupaj.

Erika in Damijan sta srečna skupaj. (foto: osebni arhiv)

Foto: Facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zabava

Ne boste verjeli, kaj je sedaj storila Kate Balon! To vas bo zelo presenetilo

Objavljeno

V redu

Avtor

Ob pogledu na fotografijo boste dobili kurjo polt.

Kate Balon smo spoznali v šovu Ljubezen po domače, nato pa še v šovu Poroka na prvi pogled. Kot je dejala sama, jo je udeležba v šovih marsikaj naučila, še bolj vestno je pričela delati na sebi.

Kot poroča portal njena, si je zadala tudi izziv, s katerim se je soočila s strahom pred višino. Odpravila se je na atraktivno ferato v Mojstrani in jo tudi uspešno preplezala.

»Še zdaj se čudim, da sem premagala strah, sploh ne vem, kako mi je to uspelo. Iskreno še zdaj ne morem priti k sebi, tako sem pod adrenalinom. Zelo sem se tresla, na trenutke sem povsem zablokirala. Ampak potem sem kar naenkrat dobila pogum in nadaljevala pot,« je povedala za omenjeni portal.

Vsekakor čestitke za tak pogum!

Kate je premagala strah. (foto: osebni arhiv)

Foto: Facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zabava

Tanja Postružnik Koren presenetila s takšnim razkritjem. Kaj se pripravlja?

Objavljeno

V redu

Avtor

Voditeljica šova Ljubezen po domače povedala to, kar mnogi niso pričakovali.

V šovu Ljubezen po domače, ki je zelo priljubljen med slovenskimi gledalci, smo bili navdušeni tudi nad voditeljico Tanjo Postružmik Koren. S svojo iskrenostjo je šov bogatila in akterje, ki so iskali ljubezen, tudi bodrila. Sedaj pa se pripravlja nekaj novega.

» … za jesen pripravljamo na Pop TV novo zgodbo, v kateri bom morda do zdaj ob vsem, kar sem počela na televiziji, najbolj uživala. Več vam povem septembra,« je razkrila za Svet24.

Na vprašanje, ali se je v vseh letih vodenja ljubezenske oddaje kaj posebnega naučila o ljubezni in ljudeh, pa je odgovorila: “Ogromno sem se naučila. Predvsem to, da so najbolj čisti ljudje tisti, ki so (ali pa smo) umazani od zemlje.”

Foto: POP TV

NADALJUJTE Z BRANJEM

 

 

Zadnje novice

Kategorije

OGLASI

POPULARNO

sidereals