Domov Zabava Angelina Jolie prosi Brada Pitta, naj izbere med Jennifer Aniston ali njenimi...

Angelina Jolie prosi Brada Pitta, naj izbere med Jennifer Aniston ali njenimi otroki

Brad Pitt in Angelina Jolie sta leta 2016 končala razmerje, a sta zaradi svojih otrok še vedno tako ali drugače povezana. Brad in Angelina imata skupaj 6 otrok. A zdi se, da je Jennifer Aniston med njima postala ovira in Jolie je Brada prosila, da sprejme veliko odločitev.

Če verjamete nedavnim poročilom, se je Angelina Jolie razjezila zaradi razmerja med Bradom Pittom in Jennifer Aniston. Po poročilih se je moral Jolien oče Jon Voight vmešati v prizorišče in celo zahteval, naj se Jennifer umakne. Zdaj najnovejši dogodki kažejo, da je Angelina Bradu postavila resno vprašanje. Celo grozila mu je z veliko tožbo, če je ne bo spoštoval.

Toda kako je Brad reagiral na vse to? “Jezen je na to, kako Angelina grozi. Ničesar ne želi več kot to, da se vsa ta drama končana.” razkriva anonimni vir.

Medtem pa so v nekaterih poročilih ugotovili tudi, da je Angelina Jolie depresivna, zaradi nove veze med Bradom Pittom in Jennifer Aniston. Pred kratkim Bradu ni dovolila, da bi sredi epedemije srečal njune otroke.

Foto: Twocoms / SHUTTERSTOCK