Kontaktirajte nas

Zanimivosti

Renata Bohinc povedala resnico o zakonu s Primožem Peterko, tudi to, kako je med njima sedaj

Objavljeno

V redu

Nekdanja žena nekoč vrhunskega skakalca in nekdanja manekenka, je razkrila, kako je bilo v zakonu.

Renata Bohinc o svojem zakonu s Primožem Peterko ne govori prav pogosto. Tokrat pa je naredila izjemo za revijo Lady in pojasnila, kako je bilo.

»Vse moje življenje se dogaja z vrtoglavo hitrostjo. Najprej je bila najina najstniška ljubezen s Primožem, nato njegovi vzponi in padci, ko sem mu stala ob strani, ko mu ni šlo, ko je svoje težave poskušal ublažiti na neprimeren način. Res ni bilo enostavno zdržati vse to, ko te en dan nosijo po rokah, drugi pa teptajo v blato. Kdor tega ni poskusil, bo težko razumel, o čem govorim, in tudi razumem, zakaj je ravnal, kot je, čeprav njegovih dejanj ne opravičujem,« je priznala.

Kako pa je med njima danes?

Kot je še povedala za omenjeno revijo, sta odnose zgladila, se danes dobro razumeta in delujeta v dobro svojih treh otrok, imata sina Maja in hčerki Gajo in Stelo.

Foto: Facebook

Zanimivosti

Vroče: Priljubljena slovenska pevka se je slekla in zažgala splet

Objavljeno

V redu

Avtor

Vroče tako in drugače – to je fotografija, ki si jo boste pogledali večkrat.

Priljubljena slovenska pevka nikakor ni sramežljiva. Svoje številne spletne oboževalce pogosto razveseli tudi s fotografijami, na katerih je v kopalkah. Gaja Prestor je tokrat pokazala, kako čudovito ji pristojijo črne bikini kopalke in navdušila.

»Zelo huda si,« je največkrat zapisan komentar pod fotografijami, ki jih je objavila na svoj Instagram račun.

Pevka je razkrila še, da uživa v Puli.

Fotografiji boste našli tukaj.

Foto: Facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zanimivosti

Vau, ste vedeli, da ta slovenska pevka gradi tako sanjsko hišo?

Objavljeno

V redu

Avtor

Pokazala je,  kako sanjski dom bo imela.

Priljubljena slovenska pevka Alya je s svojimi spletnimi prijatelji delila posnetek, na katerem je razvidno, kako lepo hiško si gradi, kako čudovita bo in kakšne lepe razglede bo ponujala.

»Ponavadi so izkušnje z izvajalci takšne, da zamujajo, iščejo izgovore, se ne javljajo, prestavljajo termine in še bi lahko naštevala kajne, sem sigurna da se najdeš kje v tem? No tile fantje so me pa čisto sezuli, bili so na gradbišču pred uro, pred mano in že delali izmere ha!:) se je pohvalila pevka in v posnetku razkrila, kakšna vrata in okna bo imela njena hiška.

Foto: Facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zanimivosti

Presenečenje za oboževalce: Tina Maze naredila izjemo in pokazala hči

Objavljeno

V redu

Avtor

Presenečeni boste, kako velika je že deklica.

Priljubljena nekdanja vrhunska smučarka Tina Maze svoje hčere Anouk ne izpostavlja javnosti, zelo redko se zgodi, da objavi kakšno njeno fotografijo. A tokrat je naredila izjemo in jo pokazala, s tem pa razveselila številna. Na fotografiji je razvidno, da je deklica že zelo velika, ji je pa njena mamica zakrila obraz.

Fotografija je nastala ob posebni priložnosti, obiskal jih je predsednik države Borut Pahor. »Težko je najti prave besede za tak obisk,« je med drugim poleg fotografije pripisala Tina.

Foto: Facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

 

 

Zadnje novice

Kategorije

OGLASI

POPULARNO

sidereals