Connect with us

Zanimivosti

Rihanna je s svojo pojavo spet razdelila oboževalce

Published

on

Pop zvezda z Barbadosa je znana po ekstravagantnih oblačilnih kombinacijah. Ali gre pri zadnjem outfitu za modni hit ali neuspeh, kako se vam zdi? 

Po svetu je kar završalo, nekateri ji čestitajo za pogum in osebno noto, spet drugi so šokirani nad izborom in ji očitajo, da želi s tem le pridobiti pozornost. 
Slišati je bilo marsikaj, pisalo se je tudi marsikaj . Največkrat, da bi videna kombinacija prišla do izraza, če bi izbrala drugačen, preprostejši jopič v živahni barvi.  Da ta plašč enostavno ne sodi zraven in nekako vendar preglasi vse ostalo. Nekateri oboževalci so bili prav navdušeni nad izborom hlač in čevljev, češ, da jo bodo oponašali. Tako, da je verjetno ne glede na vse spet poskrbela za modni trend.

Take vzorce in kombinacije lahko nosi le Rihanna in njeni oponašalci oziroma oponašalke.  Te že brskajo po omarah in škatlah na podstrešju in iščejo oblačila s temi vzorci, hipi pridihom in podrobnostmi iz 90-ih . Za večino bi bil verjetno kar izziv, v teh časih je sicer dovoljeno skoraj vse, pomembno je, da se dobro počutite in za kakšno priložnost se tako oblečete.

Največje oboževalke ji kimajo in čestitajo ter pravijo, da jim je ravno to pri njej všeč, da je vedno unikatna pa naj gre za Rolling stones jezik ali nekakšen izrezan cvet. Rihanna je naš navdih tudi z zadnjim outfitom, so še zapisale na družbenih omrežjih.  

foto: Pinterest

Zanimivosti

Vroče: Ta znana slovenska pevka z zapeljivo fotografijo vse pustila odprtih ust

Published

on

Takšnih fotografij pa od nje nismo vajeni …

Priljubljena slovenska pevka, ki smo jo gledali tudi v resničnostni oddaji Znan obraz ima svoj glas, Nastja Gabor, je svoje spletne prijatelje pustila brez besed. Objavila je namreč zelo zapeljivo fotografijo, ki je takoj prejela številne všečke.

»Kako seksi, bravo,« se je glasil eden izmed komentarjev, mnogi pa so ji dodali emotikon ognja in ji s tem sporočili, da je zares zelo vroča.

Gaborjeva je sicer zaročenka priljubljenega pevca Luke Basija, s katerim ima tudi dva otroka.

Foto: Facebook

Continue Reading

Zanimivosti

Tragično: Svetovno znana zvezdnica, ki smo jo v tej vlogi oboževali vsi, je nenadoma umrla

Published

on

Veliko prezgodaj in povsem nepričakovano se je poslovila velika zvezdnica, ki je po vsem svetu številne gledalce navduševala v tej seriji …

People poroča o nenadni smrti televizijske zvezdnice Anne Shay, ki je povsem nepričakovano umrla v starosti 62. let. Kot poročajo, je doživela možgansko kap.

»Z žalostjo sporočamo, da je umrla Anna Shay, ljubeča mama, babica, karizmatična zvezdnica in naš najsvetlejši sončni žarek,« je v sporočilu za javnost zapisala njena družina.

»Anna nas je naučila veliko življenjskih lekcij o tem, kako življenja ne jemati preveč resno in kako uživati v lepših stvareh. Njen vpliv na naša življenja bomo za vedno pogrešali, a nikoli pozabili,« so zapisali.

Shayjeva je v seriji Bling Empire nastopila prvič leta 2021. od prve predvajanje serije na Netflixu je hitro postala ljubljenka oboževalcev.

“Anna Shay je napol Japonka in napol Rusinja in je super, super bogata,” je med izpovedjo v prvi sezoni dejal Kane Lim.

Po uspešni prvi sezoni, je nastopila tudi v drugi in tretji. Poleg nje pa so v resničnostnem šovu nastopili tudi nastopili Christine Chiu, Kim Lee, Kane Lim, Kevin Kreider in Kelly Mi Li.

View this post on Instagram

A post shared by Anna Shay (@annashay93)

Foto: pexels.com

Continue Reading

Zanimivosti

Ta znani slovenski pevec pri 57. letih presrečen: Njegova družina se bo povečala

Published

on

V družini bo kmalu spet slišati otroški jok …

Eden najbolj priljubljenih pevcev na slovenski glasbeni sceni, Magnifico, bo postal dedek. Da bo njegov sin edinec Peter Peršut postal očka, poroča revija Lady.

»Izvedeli smo, da bosta Magnifico in njegova žena Barbara Pešut postala prvič stara starša. Njun sin, edinec Peter, ki je že dlje časa v resnem razmerju, pričakuje prvega otroka. Pri Pešutovih je to poskrbelo za nepopisno veselje, saj so zelo povezana družina in rojstvo vnuka bo zagotovo najlepše darilo. Magnifico je znan po tem, da obožuje otroke in tudi otroci ga imajo radi piše omenjena revija.

Družina se bo dojenčka razveselila v jesenskih dneh, še poročajo.

Foto: pexels.com

Continue Reading

 

 

VESELE PRAZNIKE IN SREČNO V LETU 2023 VAM VOŠČIMO S PESMIJO ZVONČIĆI

Zadnje novice

Kategorije

OGLASI

POPULARNO

sidereals