Kontaktirajte nas

Zanimivosti

Rihanna je s svojo pojavo spet razdelila oboževalce

Objavljeno

V redu

Pop zvezda z Barbadosa je znana po ekstravagantnih oblačilnih kombinacijah. Ali gre pri zadnjem outfitu za modni hit ali neuspeh, kako se vam zdi? 

Po svetu je kar završalo, nekateri ji čestitajo za pogum in osebno noto, spet drugi so šokirani nad izborom in ji očitajo, da želi s tem le pridobiti pozornost. 
Slišati je bilo marsikaj, pisalo se je tudi marsikaj . Največkrat, da bi videna kombinacija prišla do izraza, če bi izbrala drugačen, preprostejši jopič v živahni barvi.  Da ta plašč enostavno ne sodi zraven in nekako vendar preglasi vse ostalo. Nekateri oboževalci so bili prav navdušeni nad izborom hlač in čevljev, češ, da jo bodo oponašali. Tako, da je verjetno ne glede na vse spet poskrbela za modni trend.

Take vzorce in kombinacije lahko nosi le Rihanna in njeni oponašalci oziroma oponašalke.  Te že brskajo po omarah in škatlah na podstrešju in iščejo oblačila s temi vzorci, hipi pridihom in podrobnostmi iz 90-ih . Za večino bi bil verjetno kar izziv, v teh časih je sicer dovoljeno skoraj vse, pomembno je, da se dobro počutite in za kakšno priložnost se tako oblečete.

Največje oboževalke ji kimajo in čestitajo ter pravijo, da jim je ravno to pri njej všeč, da je vedno unikatna pa naj gre za Rolling stones jezik ali nekakšen izrezan cvet. Rihanna je naš navdih tudi z zadnjim outfitom, so še zapisale na družbenih omrežjih.  

foto: Pinterest

Zanimivosti

Ta znani obraz prihaja na RTV Slovenija! To pa je presenečenje

Objavljeno

V redu

Avtor

Njeni oboževalci se že veselijo.

Kot je preko družbenih omrežij razkrila sama, se Danica Lovenjak ponovno vrača kot vremenarka. Napovedovala bo vreme in nas razveseljevala s sončnimi napovedni v oddaji Dobro jutro.

»Kar rad počneš in delaš s srcem, se rado vrne v življenje … Vreme je pomembna stalnica vsakdana in s kratkim premorom ostaja stalnica mojega dela. S sončno napovedjo vas bom pozdravila za Dobro jutro na RTV Slovenija.,« je zapisala na svoj Instagram račun in seveda takoj prejela številne čestitke.

Tudi mi smo veseli, da jo bomo zoper lahko gledali.

Foto: Facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zanimivosti

Špela Grošelj razkrila vsem – že razmišlja o nakupu vozička!

Objavljeno

V redu

Avtor

To je razkrila sedaj. Presenečeni?

Priljubljena pevka Špela Grošelj ne bo imela le enega, imela bo dva! To je razkrila sedaj v Instagram zgodbi, za vse tiste, ki so se spraševali, ali bo potem, ko je izvedela, da psiček Jack ostaja pri njej za vedno, še razmišljala o nakupu novega psička. Potrdila je, a se je malo zakompliciralo, saj ima njen mladiček infekcijo in dokler bo na antibiotikih, bo počakala s posvojitvijo.

Se pa trenutno naša zvezdnica ukvarja z vprašanje, kupiti voziček ali ne.

»Resno se spogledujem z idejo, da bi vzela tale voziček, ma ne, nisem šla v maloro, samo poglejte, če pač nikamor ne smeš s psom noter in ga moraš imeti v torbi. Zdaj, dva psa, dve torbi, … meni se zdi, da je to ful bolj praktično,« je razmišljala v svoji Instagram zgodbi in za mnenje prosila tudi svoje spletne prijatelje.

Kaj bi ji svetovali vi?

Instagram zgodba

Foto: Facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zanimivosti

Rihanna je postala mamica

Objavljeno

V redu

Avtor

Znane so prve podrobnosti poroda in spol otroka.

Svetovno znana zvezdnica Rihanna in njen srčni izbranec A$AP Rocky, sta že pred dnevi postala starša. Pevka naj bi rodila doma v Los Angelesu že 13. maja, prooča portal TMZ. po njihovem poročanju pa naj bi na svet prijokal deček.

Kaj več pa zaenkrat še ni znanega.

Foto: Facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

 

 

Zadnje novice

Kategorije

OGLASI

POPULARNO

sidereals