Domov Zanimivosti Rihanna je s svojo pojavo spet razdelila oboževalce

Rihanna je s svojo pojavo spet razdelila oboževalce

Pop zvezda z Barbadosa je znana po ekstravagantnih oblačilnih kombinacijah. Ali gre pri zadnjem outfitu za modni hit ali neuspeh, kako se vam zdi? 

Po svetu je kar završalo, nekateri ji čestitajo za pogum in osebno noto, spet drugi so šokirani nad izborom in ji očitajo, da želi s tem le pridobiti pozornost. 
Slišati je bilo marsikaj, pisalo se je tudi marsikaj . Največkrat, da bi videna kombinacija prišla do izraza, če bi izbrala drugačen, preprostejši jopič v živahni barvi.  Da ta plašč enostavno ne sodi zraven in nekako vendar preglasi vse ostalo. Nekateri oboževalci so bili prav navdušeni nad izborom hlač in čevljev, češ, da jo bodo oponašali. Tako, da je verjetno ne glede na vse spet poskrbela za modni trend.

Take vzorce in kombinacije lahko nosi le Rihanna in njeni oponašalci oziroma oponašalke.  Te že brskajo po omarah in škatlah na podstrešju in iščejo oblačila s temi vzorci, hipi pridihom in podrobnostmi iz 90-ih . Za večino bi bil verjetno kar izziv, v teh časih je sicer dovoljeno skoraj vse, pomembno je, da se dobro počutite in za kakšno priložnost se tako oblečete.

Največje oboževalke ji kimajo in čestitajo ter pravijo, da jim je ravno to pri njej všeč, da je vedno unikatna pa naj gre za Rolling stones jezik ali nekakšen izrezan cvet. Rihanna je naš navdih tudi z zadnjim outfitom, so še zapisale na družbenih omrežjih.  

foto: Pinterest