in

Vesela novica: Na POP TV prihaja …

Mnogi gledalci se bodo te novice zelo razveselili …

Na POP TV so sporočili novico, ki so se jo razveselili številni gledalci. Že kmalu na televizijske zaslone prihaja zelo priljubljeni šov Slovenija ima talent.

Šov Slovenija ima talent je v devetih sezonah poskrbel za izstrelitev številnih zvezd. Maja KeucLina KuduzovićDunking DevilsŽan SerčičLuka Basi, nedavno pa se je v srca Slovencev vtisnil Domen Kljun. Prišel pa je čas, da zasijejo popolnoma novi, še neodkriti talenti. In kot pravijo ustvarjalci šova, je slednjih kljub kratkemu času za prijave kar veliko, prvič pa bodo na avdicijskem odru stali že 8. in 9. junija, ko bo potekalo snemanje prvih avdicijskih oddaj.

“Verjamemo, da bo jubilejna 10. sezona neverjetna in polna presenečenj. O talentih ne želimo povedati preveč, lahko pa povem, da smo tudi mi prijetno presenečeni nad številom in kvaliteto letošnjih talentov. Na odru bomo spremljali še nikoli videne točke, česar se zelo veselimo. Seveda pa so tukaj še izkušeni žiranti, ki komaj čakajo, da se sezona začne, zelo uigran voditeljski par ter seveda popolnoma novi talenti, ki nas bodo gotovo navdušili s svojimi veščinami in zgodbami. 10. sezona bo ‘the best’,” je povedala Jasmina Lozej, kreativna producentka in vodja projekta Slovenija ima talent.

‘Postanite del šova Slovenija ima talent!’

Na POP TV pravijo, da oddajo zares naredijo posebno gledalci, tisti, ki so s svojimi glasnimi vzkliki v vlogi petega žiranta. Zato vabijo vse, ki bi se želeli udeležiti snemanja avdicijskih oddaj, da se prijavite na spletni strani slovenijaimatalent.si. Avdicije bodo potekale 8., 9., 15., 16. in 22. junija na POP TV.

Ogled oddaj je brezplačen, število mest pa omejeno. Da bo letošnja sezona praznovanje za vse generacije, so na POP TV spustili starostno mejo za ogled avdicijskih oddaj. Oddaje si bodo sedaj lahko ogledali tudi otroci, starejši od 10 let. Odložite načrte za vikend in se vidimo junija na POP TV!

foto: pop tv

Nika Zorjan pokazala, kaj jo je čakalo v bazenu

Kaj? Med oddajo v živo voditeljica storila to …