Kontaktirajte nas

Glasba

Adele vsakič znova preseneča

Objavljeno

V redu

Pevka Adele je pred nekaj meseci s svojo fizično preobrazbo začela šokirati javnost. Nato so se prikazale prve fotografije, na katerih je bilo jasno, kako je slavna Britanka z angelskim glasom izgubila večje število kilogramov. 

Natančneje, Adele je bila videti zelo pijana in je zaskrbela svoje oboževalce. Kmalu zatem je na svojih družbenih medijih objavila prve fotografije z novo fotografijo, komentarji pa so bili pestri. Medtem ko so bili nekateri navdušeni nad njenim novim izgledom, so drugi izpostavili, kako jo je pretiravala in kako nezdravo izgleda. Pevka je znova nadaljevala s strogo dieto in telovadbo, za katero je že prej poudarila, da ga sovraži in objavila še nekaj fotografij, ki jih je delila z oboževalci, ko je napredovala v preobrazbi. 

To so bile fotografije z njenega praznovanja rojstnega dne, mediji pa so o njih pisali dneve pozneje. Pevka po tem ni objavila novih fotografij, zdaj pa se je zaradi spomina na žrtve velikega požara v Londonu odločila za redek nastop pred kamero. Pevka je namreč posnela video sporočilo, v katerem se je poklonila vsem žrtvam velikega požara, ki se je zgodil pred tremi leti, in zagotovila podporo ter izrazila hvaležnost za pritisk kampanje za zagotavljanje varnejših domov, saj je okoli 2000 stanovanjskih stavb obloženih z nevarnimi materiali.

 Prav zaradi slabe obloge je stavbo stolpa Grenfell zajel požar po okvari električnih napeljav, zgodilo pa se je 14. junija 2017. 72 ljudi je takrat izgubilo življenje, več kot 70 pa je bilo ranjenih. Adele se je v videu pojavila v športnih oblekah in čeprav je opozorila na temo, o kateri je govorila, danes spet vsi pišejo o njenem obrazu, ki je povsem drugačen kot nekoč. “Sodelovanje v Grenfell United je tisto, na kar sem najbolj ponosna, saj pomagam v boju za pravičnost in zaščito drugih,” je dejala Adele in se zavezala, da se bo kmalu sestala s člani skupnosti.

 Nekateri strokovnjaki poudarjajo, da se lahko Adele del preobrazbe zahvali tudi za kozmetično operacijo. Pevka naj bi poskusila z botoxom, domneva pa, da si je v obraz vbrizgala polnila, natančneje v obraz, da ne bi bila videti tako utrujena. 

 Zanimivo je, da je bila Adele po svojem videzu zelo glasna in je celo rekla, da je zadovoljna s tem, kako je videti in da se mora svet sprijazniti s tem, saj bo tako bolj sproščena. “Ne bom šla na operacije in postopke,” je jasno povedala leta 2015. Na koncu dneva pomembno le to, da je srečna!

Foto: Adele / Instagram

Glasba

Nenadne smrti umrl član skupine Depeche Mode

Objavljeno

V redu

Avtor

V 61. letu starosti je umrl član priljubljene angleške skupine.

Andrew Fletcher je bil klaviaturist priljubljene skupine Depeche Mode. Novico o njegovi smrti so ostali člani delili preko Twitterja. Zapisali so, da so šokirani nad njegovo nenadno smrtjo, vzroka še ne poznajo.

»Šokirani smo in zelo žalostni, ker nas je prezgodaj zapustil naš dragi prijatelj, član skupine in družinski član, Andy Fletch Fletcher. Imel je zares zlato srce in je vedno nudil oporo, ko si potreboval pomoč, pogovor, smeh ali pa hladno pivo,« so tvitnili.

Skupina je leta 2017 nastopila tudi v ljubljanskih Stožicah. Delovati so pričeli v začetku 80. let prejšnjega stoletja, prodali pa več kot sto milijonov albumov. Leta 2020 so bili sprejeti v rokersko alejo slavnih. Njihov zadnji album Spirit je nastal pred petimi leti.

NADALJUJTE Z BRANJEM

Glasba

Kostariški glasbenik Rj Chambers nam predstavlja svoj single “Mysterious”

Objavljeno

V redu

Avtor

V našem uredništvu smo zelo veseli, kadar lahko predstavimo tudi kakega mednarodnega glasbenika, saj menimo, da glasba res ne pozna meja.

Tokrat vam predstavljamo Rj Chambersa – mladega, talentiranega in vsestranskega glasbenika, ki bo zagotovo našel svoje oboževalce tudi v Sloveniji.

Roshawn Jones Chambers, znan kot Rj Chambers, je kostariški umetnik, pevec in pisec besedil, skladatelj, koproducent ter igralec in nekdanji model. Poje v angleščini in španščini. Na njegovem istoimenskem albumu je predstavljenih pet strastnih pesmi, kar kaže, da je Rj Chambers človek, ki ustvarja glasbo iz srca za srce.

Rj Chambers

Raztegne krila in uspešno vmeša sodobnejši latinskoameriški pridih v material, pri tem pa nikoli ne žrtvuje čustev. Ni le še en reggaetonski izvajalec, ki bi bil kot piškot; zdi se, da je bolj spreten, uglajen in jasnejši glede svoje ustvarjalne vizije in potenciala.

Rj Chambers izžareva karizmo in vas pritegne s svojim svilnato gladkim glasom in ritmi. V pesmi je čutiti nežno ranljivost, ki pa se nikoli ne preda saharinu. Glas Rj Chambersa nas popelje nazaj v čas, ko je bila glasba malo bolj resnična, iskrena in prava.

Rj Chambers – Mysterious

Rj Chambersa lahko spremljate tudi na Instagramu in sicer na njegovem profilu @iamrjcbway

NADALJUJTE Z BRANJEM

Glasba

Udarna mednarodna glasbena zasedba The Parlophonics nam predstavlja svoj novi single “These Days”

Objavljeno

V redu

Avtor

V našem uredništvu smo zelo veseli, kadar lahko predstavimo tudi kake mednarodne glasbenike, saj menimo, da glasba res ne pozna meja.


Tokrat vam predstavljamo The Parlophonics, alternativno rock skupino, ki ustvarja odličen Power pop/rock, čeprav člani zasedbe še nikoli niso sodelovali skupaj v “skupnem prostoru”. Skupina se dejansko še nikoli ni sestala v živo.


Če kaj, je razdalja med člani zasedbe le še povečala originalnost zvoka skupine, ki temelji na klasičnem britanskem popu in rocku iz 60. in 70. let prejšnjega stoletja.

Člani skupine, ki so hkrati tudi avtorji pesmi Robert Horvath (kitare, bas), Fernando Perdomo (kitare, bobni) in Hugh Macdonald (vodilni glas, klaviature) so leta 2021 izdali svoj prvenec A Day in The Life. Gre za čudovit nabor melodičnih izvirnih skladb, ki so ga med pandemsko zaporo posneli na daljavo, tako da so si prek spleta pošiljali datoteke.

Roberta Horvatha je osamljenost v času pandemije navdihnila, da je posnel in končno objavil nekaj pesmi, ki jih je pisal vse življenje. Za projekt je angažiral Fernanda Perdoma (kitarista skupine “Echo in the CanyonJakoba Dylana) in Hugha Macdonalda (Fairhazel) in trije glasbeniki so na daljavo razvili kemijo, ki osvetli vse, kar igrajo.

Skupino so primerjali z Beatli, Oasis in Paulom Wellerjem, vendar pa je v resnici preveč edinstvena, da bi jo lahko opisali s tako preprostimi besedami.

Prvenec skupine The Parlophonics, album A Day in the Life, je bil 20. avgusta 2021 v digitalni obliki izdan na Apple Music, Spotify in Google Play. Fizične izdaje so na voljo od 20. novembra 2021, ravno pravočasno za praznično sezono in za tiste, ki želijo zgoščenko dodati v svojo zbirko. Album je k tej mednarodni skupini pritegnil svetovno občinstvo in to zasluženo. Ljubitelji izvrstno napisanega pop/rocka morajo takoj odkriti skupino The Parlophonics. Tega še ne veste, vendar bodo fantje zagotovo vaša nova najljubša skupina.

Opis ni na voljo

The Parlophonics lahko spremljate tudi na družbenih omrežjih:
Facebook: https://www.facebook.com/Parlophonics
https://www.instagram.com/parlophonics/
https://twitter.com/parlophonics

NADALJUJTE Z BRANJEM

 

 

VESELE PRAZNIKE IN SREČNO V LETU 2023 VAM VOŠČIMO S PESMIJO ZVONČIĆI

Zadnje novice

Kategorije

OGLASI

POPULARNO

sidereals