Domov Glasba Adele vsakič znova preseneča

Adele vsakič znova preseneča

Pevka Adele je pred nekaj meseci s svojo fizično preobrazbo začela šokirati javnost. Nato so se prikazale prve fotografije, na katerih je bilo jasno, kako je slavna Britanka z angelskim glasom izgubila večje število kilogramov. 

Natančneje, Adele je bila videti zelo pijana in je zaskrbela svoje oboževalce. Kmalu zatem je na svojih družbenih medijih objavila prve fotografije z novo fotografijo, komentarji pa so bili pestri. Medtem ko so bili nekateri navdušeni nad njenim novim izgledom, so drugi izpostavili, kako jo je pretiravala in kako nezdravo izgleda. Pevka je znova nadaljevala s strogo dieto in telovadbo, za katero je že prej poudarila, da ga sovraži in objavila še nekaj fotografij, ki jih je delila z oboževalci, ko je napredovala v preobrazbi. 

To so bile fotografije z njenega praznovanja rojstnega dne, mediji pa so o njih pisali dneve pozneje. Pevka po tem ni objavila novih fotografij, zdaj pa se je zaradi spomina na žrtve velikega požara v Londonu odločila za redek nastop pred kamero. Pevka je namreč posnela video sporočilo, v katerem se je poklonila vsem žrtvam velikega požara, ki se je zgodil pred tremi leti, in zagotovila podporo ter izrazila hvaležnost za pritisk kampanje za zagotavljanje varnejših domov, saj je okoli 2000 stanovanjskih stavb obloženih z nevarnimi materiali.

 Prav zaradi slabe obloge je stavbo stolpa Grenfell zajel požar po okvari električnih napeljav, zgodilo pa se je 14. junija 2017. 72 ljudi je takrat izgubilo življenje, več kot 70 pa je bilo ranjenih. Adele se je v videu pojavila v športnih oblekah in čeprav je opozorila na temo, o kateri je govorila, danes spet vsi pišejo o njenem obrazu, ki je povsem drugačen kot nekoč. “Sodelovanje v Grenfell United je tisto, na kar sem najbolj ponosna, saj pomagam v boju za pravičnost in zaščito drugih,” je dejala Adele in se zavezala, da se bo kmalu sestala s člani skupnosti.

 Nekateri strokovnjaki poudarjajo, da se lahko Adele del preobrazbe zahvali tudi za kozmetično operacijo. Pevka naj bi poskusila z botoxom, domneva pa, da si je v obraz vbrizgala polnila, natančneje v obraz, da ne bi bila videti tako utrujena. 

 Zanimivo je, da je bila Adele po svojem videzu zelo glasna in je celo rekla, da je zadovoljna s tem, kako je videti in da se mora svet sprijazniti s tem, saj bo tako bolj sproščena. “Ne bom šla na operacije in postopke,” je jasno povedala leta 2015. Na koncu dneva pomembno le to, da je srečna!

Foto: Adele / Instagram