Numerološka usmeritev dneva – Sreda, 17.6.2020

  • Avtor: Asya
  • 17/06/2020

“Blagoslavljajmo svojo preteklost, sedanjost in prihodnost ter se predajajmo svetlobi.”

Dobro jutro ta zgodnji kofetkarji, vsem pa prav lep dober dan! Pa poglejmo, kam bo najmočneje tekla energija današnjega dne.

Energija dneva vzpodbuja zanimanje posameznikov za človeštvo, za življenje na našem planetu, uresničevanje idealov in klicev. Vsi, ki imamo vizije in želje pomagati drugim, naravi, živalim, planetu, vsi, ki želimo delovati v širše dobro, danes je dan za to. Lahko začnemo v javnem, političnem življenju, s spreminjanjem ustaljenih norm in sistemov, z zakonodajnimi reformami.  Družbeni sistemi so zastareli, človeka pomanjšujejo in stiskajo. Nove generacije prihajajo, bolj osveščene. Zavest posameznikov se spreminja, posledično kolektivna zavest. Ovire bomo skušali premagovati z odločnostjo, uporom, borbenostjo, delavnostjo, a uspeli bomo z medsebojnim sodelovanjem, povezovanjem s tujino, z znanjem, s poznavanjem postopkov za dosego zakonodajnih sprememb, z uporabo najnovejše tehnologije. Širok duh in želja po spremembah, po drugačnosti in svobodi nas bodo danes na nek način, vsaj ideološko, gnali k rušenju preživetih družbenih sistemov in pripravljanju prostora novim, vrednim življenja. Kritična masa se ustvarja in spremembe se dogajajo. 

Rada bi dodala še to: Resnično je, da smo se ljudje začeli prebujati. Kar izgleda slabo in negativno, je v bistvu pozitivno. Zakaj? Zato, ker so vse te stvari okoli nas že obstajale desetletja, le mi jih nismo opazili. Naš fokus je bil drugje. Univerzalna inteligenca z nami komunicira tako, da našo pozornost usmeri v stvari, ki jih v določenem trenutku moramo prepoznati. Na ta način nas sprašuje, ali hočemo to, kar se nam na globalni ravni dogaja. Če da, potem ostajamo vsak na svoji uhojeni poti, če ne, moramo nujno pristopiti k spremembam. Sedanji trenutek vedno ponuja neskončne možnosti. Kaj se bo v njem dogajalo, je odvisno od naših odločitev in energije. 

Želim vam prebuditev ljubečih namenov za sebe, za druge in za celotno človeštvo na našem planetu. 

Vaša numerologinja Alenka

Za vas piše

Numerologinja Alenka Brečko

Alenka Brečko

Leta 2012 sem prvič v življenju stopila do prve numerologinje, ki sem jo našla na spletu. Imela sem izredno srečo, saj je bila gospa več kot le numerologinja; izkušena, izobražena  in  polna različnih znanj  in me je znala  pravilno usmeriti. V tistem času sem navidezno imela vse, kar sem si takrat želela: zaposlitev, svoj dom, družino in nekaj pristnih, srčnih prijateljev.  V resnici mi več pomeni kvaliteta kot kvantiteta in tako je tudi s stvarmi in z ljudmi v mojem življenju.

Od nekdaj sem bila samostojna, ustvarjalna, fokusirana, usmerjena na cilj in vizijo ter delavna. V nekaj letih pa se je počasi in potiho večalo slabo počutje, notranja napetost in kot posledica so nastopile težave z zdravjem. Malo tu in malo tam, naenkrat pa je bilo vsega preveč.  Začela sem upoštevati numerološke cikle, števila v mojih rojstnih podatkih, v imenu in priimku, se izobraževati. Spremenila sem nekatere navade, prepričanja, vrednostni sistem, uvedla  dnevno duhovno prakso in na mojih šibkih točkah močno napredovala.  Dela s seboj imam še precej. Ne pričakujem pravljice od življenja. Ker je živo in v gibanju, poleg »srčkov in pikapolonic«,  trosi tudi »sol in poper«. S poznavanjem sebe in  razumevanjem nekaterih zakonitosti pa je lažje obvladljivo. Numerologije sem se naučila  zaradi sebe, ker mi je postalo zanimivo orodje, s katerim lažje manevriram skozi življenje. Rada imam adrenalin in včasih malce tvegam, da je življenje bolj pisano in veselo, še prej pa »pogledam v številke.«  Zakaj bi padala na nos, če lahko pristajam na nogah? Vsaj v večini primerov.

Osem let je minilo od mojega prvega obiska pri numerologinji. V tem času sem nad po(močjo) numerologije postala navdušena.  Prav takšna sem tudi  numerologinja.

Alenka Brečko

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com