Domov Glasba Rihanna zapravi vsak mesec 415.000 dolarjev za novo vilo ob morju

Rihanna zapravi vsak mesec 415.000 dolarjev za novo vilo ob morju

Rihanna, ki je znana po uspešnicah “Only Girl In The World” je porabila impresiven znesek za novo posest, kjer je gostila oddajo “Kourtney in Khloe Take The Hamptons” Kardashians 2014.

Njen posrednik Dylan Eckhardt je za New York Post potrdil, da je Rihanna zasedla hišo s petimi spalnicami, ki je na priročnem mestu v Hamptonsu s pogledom na Severno morje. Sama hiša je velika 8.900 kvadratnih metrov, pohvali pa se lahko s prelepim bazenom s pogledom na morje. Vila ima šest kopalnic in ponuja najboljše, kar si človek lahko zaželi.

Poleg tega, da je denar porabila za svoj novi dom, je Rihanna nedavno napovedala, da bo donirala v dobrodelne namene in sicer za podporo globalnim prizadevanjem za pomoč proti koronavirusu.

Pevka We Found Love’s Foundation Clara Lionel je objavila, da bo zagotovila 5 milijonov dolarjev za pomoč v boju proti COVID-19 in za pomoč tistim, ki so v ospredju boja proti tej bolezni.

Justine Lucas, izvršna direktorica fundacije Clara Lionel, je v izjavi zapisala: “Nikoli ni bilo tako pomembno ali nujno zaščititi marginalizirane in premalo podprte skupnosti – tiste, ki jih bo ta pandemija najbolj prizadela.”

Denar naj bi bil porabljen za različne namene, tudi za oskrbo s hrano različnih ustanov, ki trenutno prehranjujejo ranljive in starejše ljudi, ter za zagotovitev sredstev za več testiranja in oskrbe v državah, kot sta Haiti in Malavi.

Rihanna upa, da se bodo sredstva porabila tudi za nakup zaščitne opreme, kot so rokavice in maske v enotah intenzivne nege, znižanje stroškov razvoja cepiv in izobraževanje zdravstvenih delavcev.

Foto: SHUTTERSTOCK