Kontaktirajte nas

Zanimivosti

Princ Harry in Meghan Markle imata taktiko, da Archie ne bo ljubosumen

Objavljeno

V redu

Kljub navdušenju nad hčerko sta Harry in Meghan zelo previdna okrog vsega v zvezi s hčerko in v vse dejavnosti okoli male Lilibet Diane vključita njenega dveletnega brata, da ne bi bil ljubosumen.

Če gre verjeti poznavalcem, sta Meghan Markle in princ Harry presrečna, ker imata punčko. Malega Harryja je še posebej očarala mala Lilibet Diana in še vedno ne more verjeti, da ima hčerko. Britanski Princ uživa na sprehodih s svojo ljubico in tako svoji ženi Meghan daje čas za počitek. “Harry je tako navdušen, da komaj čaka, da jo pokaže svetu,” je povedal vir blizu paru.

Toda, kolikor sta nad hčerko navdušena tudi poskrbita, da v vse vključita svojega prvorojenca, sina Archieja, da ne bi bil ljubosumen na mlajšo sestro. ‘Zaenkrat ni bilo težav, ko je čas za crkljanje, se Archie in dojenček Lili crkljata. Ko malčica zaspi, imata oče in mama malo časa zase ,«razkrije vir, ki trdi, da Lili spi celo noč, ne da bi se zbudila. V svoji sobi je, ker ji ni problem zaspati in mirno prenočiti v zibelki. Poleg tega dodaja, kdo ne bi rad bival v sobi, okrašeni za princeso. Vojvoda in vojvodinja sta jo namreč okrasila zelo elegantno in kraljevsko.

Mimogrede, princ Harry in Meghan Markle še vedno poslušata kritike na svoj račun zaradi odločitve, da svojo hčer poimenujeta Lilibet. Strokovnjakinja za kraljevo družino Penny Junor je dejala, da še vedno ni jasno, ali sta Kraljico Elizabeto obvestila o imenu, ki sta ga izbrala za svojo hčerko. Če tega nista storila, se je izkazalo, da sta to storila namerno, da bi s takšno izbiro imena profitirala. Junor pravi, da je ime Lilibet zelo intimno, saj je to kraljičin vzdevek, z dodanim imenom Diana, je ime deklice postalo še bolj kraljevsko.

foto: Profimedia

Zanimivosti

Poglejte, kje na Malem Lošinju preživlja dopust tenisač Roger Federer

Objavljeno

V redu

Avtor

Obmorski raj zase in svojo družino je našel v secesijski vili na Malem Lošinju.

Na Malem Lošinju poleg teniškega zvezdnika Rogerja Federerja dopustuje tudi nekdanji francoski nogometni reprezentant Thierry Henry.

Smetana svetovnega športa je na otok severnega Jadrana prispela ravno takrat, ko je Federerjev trener Ivan Ljubičić tam začel teniško akademijo.

Domačini in turisti so se o bivanju športnikov razreda A pogovarjali na družbenih omrežjih, kljub prizadevanjem, da bi bivanje na čudovitem otoku minilo brez vednosti javnosti. Čeprav so za dopust izbrali le skrite in razkošne oaze, se jim ni uspelo dovolj dobro skriti. Njihovo “skrivanje” je tudi na družbenih omrežjih, kjer nihče od njih ni objavil fotografij z Lošinja.

Za svoje bivanje sta Federer in Henry izbrala zaliv Čikat. Oba bivata v razkošnih vilah, ki se nahajata v rajskem zalivu. Tam so tudi praznovali, saj sta hčerki 23. julija praznovali 12. rojstni dan.

05opust v razkošni vili.

Foto: CHRISTOPHE SAIDI/SIPA PRESS/PROFIMEDIA CHRISTOPHE SAIDI/SIPA PRESS/PROFIMEDIA

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zanimivosti

Prepoznate slavno pevko na fotografiji?

Objavljeno

V redu

Avtor

Slavna pevka je delila fotografijo iz otroštva. Bi jo prepoznali? Ge za zelo poznano hrvaško pevko, ki je že leta med najbolj priljubljenimi tudi pri nas.

Sliko iz otroštva je delila ob jubileju, ki ga je praznovala pred kratkim. Kljub temu, da je letošnje leto za njo nekaj posebnega, saj se je po 25ih letih razšla s partnerjem, širi svojo pozitivno energijo in nasmeh ter tudi modrost in izkušnje.

To je pevka Danijela, ki je po razhodu z dolgoletnim partnerjem Petrom Grašom pričakala Abrahama. Majhna, nasmejana in luštna, takšna je še danes.

Pevka Danijela

Foto: Instagram

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zanimivosti

Poglejte, kako lepo postavo ima Natalija Verboten

Objavljeno

V redu

Avtor

Svoje oboževalce je navdušila s fotografijo v kopalkah …

Priljubljena pevka Natalija Verboten letos uživa na otoku Pagu. S svojo družino se je odpravila v kamp Straško, tam so nastanjeni v mobilni hišici. Po fotografijah, ki jih objavlja pevka, sklepamo, da zelo uživajo in da je to zanje res pravi dopust.

Zadnja fotografija, ki jo je Natalija objavila na svojem Instagram računu, pa razkriva, kako lepo postavo ima. Pozira namreč ob bazenu v čudovitih dvodelnih kopalkah.

Navdušena sem z družino letos prvič dopustujemo v mobilnih hišicah v @camp_strasko in moram priznati, da je to eden izmed naših najlepših dopustov – zagotovo se še vrnemo,” je zapisala poleg fotografije.

Fotografijo, ki je razveselila njene številne oboževalce, si lahko pogledate spodaj.

Foto: Facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

POPULARNO