Kontaktirajte nas

Zabava

MasterChef: Maša Cimermančič šokirala z razkritjem. Tudi to je morala prenašati

Objavljeno

V redu

Saj ne boste verjeli, kaj je doživljala.

Finalista osme sezone šova MasterChef sta postala Luka Novak in Evita Antončič, poslovila pa se je Maša Cimermančič. Ta se je že oglasila tudi preko družbenega omrežja Instagram in zapisala besede, ki so marsikoga šokirale. Cimermančičeva je namreč razkrila, kakšne pritiske je doživljala med šovom in kaj vse so ji ljudje pisali. Med njimi so bili tudi takšni, ki ji zmage niso privoščili.

»Uf kakšno potovanje se je ravnokar zaključilo.
Nebom lagala, skoz celotno sezono mi je nekej ‘ljudi’ pisalo kako srečni bodo ob mojem izpadu in bolj kot to me skrbi misel, če vas samo to osrečuje v življenju..
Ljudlje smo narjeni tko, da želimo vsem ugajat, da bomo drugim všeč, da nas bo Marjeta iz Jelendola k nas gleda 2x na teden po tv mela rada! Skos se neki pretvarjamo in delamo kar nismo samo zato, da bi nas ljudje sprejel. Ful čudn a ni?
Za vsakega, ki ni navijal zame me je doma podpiral tok velik ljudi k so navijal vsak za tri. Vrjel so vame od trenutka, ko sm se odločla vstopit v Masterchef. Sploh pa nism šla v šov zarad nobenga druzga kot zarad sebe!
je zapisala na svoj Instagram račun, dodala pa še: »Bilo je velik vzopnov in padcev ampak vztrajala sem zarad ogromne podpore ljudi, ki so doma stiskal pesti samo zame. Hvala vsem, ki ste vrjeli vame in to zame definitivno ni poraz. Še se bomo vidl, brez skrbi.«

Foto: POP TV

Zabava

Šok: Ta slovenska resničnostna zvezdnica danes popolnoma drugačna

Objavljeno

V redu

Avtor

Takšno veliko spremembo je naredila. Bi jo prepoznali?

Mnogi spletni sledilci so bili zelo presenečeni, ko je Patricija Harl, ki smo jo spoznali v zadnji sezoni šova Ljubezen po domače, objavila zadnje fotografije. Kot je razvidno iz njih, je Patricija popolnoma spremenila svjo pričesko. Iz dolgih las, ki so bili obarvani v nežno roza odtenkih, je prešla na krajšo frizuro. Sedaj nosi paž in je svetlolaska. Mi menimo, da ji nova pričeska zares zelo pristoji.

„Moja partnerica v zločinu. Za vedno,“ je pripisala poleg treh fotografij, na katerih je s svojo prijateljico Sara, ki smo jo prav tako spoznali v omenjenem šovu. Skupaj sta si namreč omislili novo tetovažo.

V drugi objavi, ki jo je dodala, pa je pokazala, da nima strahu pred kačami.

View this post on Instagram

A post shared by Patricija Harl (@patricijaharl)

Foto: Voyo

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zabava

Neverjetna preobrazba slovenske resničnostne zvezdnice! Vau, neprepoznavna je

Objavljeno

V redu

Avtor

To vas bo pustilo brez besed.

Simpatično Mariborčanko Lauro Beranič smo spoznali v šovu Sanjski moški, kjer se je potegovala za srčno naklonjenost Gregorja Čeglaja. Zvezdnica je takrat imela nekaj odvečnih kilogramov, ki pa so jo očitno motili. Sedaj je namreč popolnoma spremenjena.

Poročali smo že, da pridno trenira v fitnesu in da se prehranjuje bolj zdravo. Vse to pa je očitno obrodilo tudi sadove, saj je danes videti neverjetno.

»Saj res, da mi je kamera malo krivice naredila,  ampak, ko gledam stare slike pa vseeno, samo sebe ne vem, če bi prepoznala,« je zapisala v svoji Instagram zgodbi in pokazala, kako je bila videti februarja 2021 in kako je videti danes.

Vau!

Instagram zgodba

Foto: facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zabava

Kaj se dogaja z znanim slovenskim parom, ki se je spoznal v resničnostnem šovu?

Objavljeno

V redu

Avtor

To smo izvedeli …

Zagotovo se tudi vi še spomnite simpatičnega para, ki se je spoznal in zaljubil v nekoč zelo gledanem šovu Ljubezen na seniku, Erike in Damijana? Kmalu po šovu sta svojim spletnim sledilcem sporočila, da se bosta poročila, postala pa sta tudi starša deklici Klari.

Kako pa se imata danes?

»Starša deklice Klare sta v minulih letih nadgradila srčno kmetovanje na ekološki kmetiji Dvornik, kjer na 29 hektarjih marljivo ustvarjata svoj raj na zemlji. Ukvarjata se tudi z dopolnilnimi dejavnostmi, na kmetiji denimo predelujejo sadje in zelenjavo, sami meljejo različne vrste moke, izdelujejo testenine, pečejo kruh in piškote.,« piše portal njena.

Zdi se, da je parček tudi danes še zelo srečen skupaj.

Erika in Damijan sta srečna skupaj. (foto: osebni arhiv)

Foto: Facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

 

 

Zadnje novice

Kategorije

OGLASI

POPULARNO

sidereals