Kontaktirajte nas

Zabava

MasterChef: Maša Cimermančič šokirala z razkritjem. Tudi to je morala prenašati

Objavljeno

V redu

Saj ne boste verjeli, kaj je doživljala.

Finalista osme sezone šova MasterChef sta postala Luka Novak in Evita Antončič, poslovila pa se je Maša Cimermančič. Ta se je že oglasila tudi preko družbenega omrežja Instagram in zapisala besede, ki so marsikoga šokirale. Cimermančičeva je namreč razkrila, kakšne pritiske je doživljala med šovom in kaj vse so ji ljudje pisali. Med njimi so bili tudi takšni, ki ji zmage niso privoščili.

»Uf kakšno potovanje se je ravnokar zaključilo.
Nebom lagala, skoz celotno sezono mi je nekej ‘ljudi’ pisalo kako srečni bodo ob mojem izpadu in bolj kot to me skrbi misel, če vas samo to osrečuje v življenju..
Ljudlje smo narjeni tko, da želimo vsem ugajat, da bomo drugim všeč, da nas bo Marjeta iz Jelendola k nas gleda 2x na teden po tv mela rada! Skos se neki pretvarjamo in delamo kar nismo samo zato, da bi nas ljudje sprejel. Ful čudn a ni?
Za vsakega, ki ni navijal zame me je doma podpiral tok velik ljudi k so navijal vsak za tri. Vrjel so vame od trenutka, ko sm se odločla vstopit v Masterchef. Sploh pa nism šla v šov zarad nobenga druzga kot zarad sebe!
je zapisala na svoj Instagram račun, dodala pa še: »Bilo je velik vzopnov in padcev ampak vztrajala sem zarad ogromne podpore ljudi, ki so doma stiskal pesti samo zame. Hvala vsem, ki ste vrjeli vame in to zame definitivno ni poraz. Še se bomo vidl, brez skrbi.«

Foto: POP TV

Zabava

Blaž Kričej Režek ujet z napol golo lepotico v avtu. Kaj se dogaja?

Objavljeno

V redu

Avtor

Fotografija, ki se je pojavila na družbenih omrežjih je mnoge zelo presenetila …

Blaž Kričej Režek, ki smo ga spoznali v lanskem šovu Sanjski moški, je na družbeno omrežje Instagram dodal fotografijo, ki je vzbudila mnogo radovednosti.

Pomanjkljivo oblečena lepotica, katere obraz se ne vidi, sedi skozi okno njegovega avtomobila.

Fotografija je vzbudila veliko zanimanja, mnogi ugibajo, ali gre za Arijanno Saro di Palma, Primorko, ki je bila med kandidatkami šova Sanjski moški, a je Blaž ni izbral.

A kot je znano, je edino dekle, s katero se druži še sedaj in sta v dobrih prijateljskih odnosih.

Instagram zgodba

Foto: Voyo/posnetek zaslona

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zabava

Presenečenje: Na televizijo prihaja nov in zelo znan voditeljski par, vodila pa bosta oddajo, ki smo jo vsi čakali

Objavljeno

V redu

Avtor

Končno smo dočakali, da na male zaslone prihaja ta priljubljeni šov. Vodila pa ga bosta obraza, ki ju že dobro poznamo.

Na Planet TV prihaja kviz Kolo sreče, ki je navduševal mnoge. Voditeljski par pa je za mnoge presenečenje, vodila ga bosta namreč Klemen Bučan in Nataša Naneva.

Nov voditeljski parček pa je priznal, da sta se takoj odlično ujela tako pred kot tudi za kamero.

“Nataša je moja desna roka, obrača črke in mi pomaga pri igrah, vmes pa se tudi pohecava – no, predvsem se ona iz mene,” o svoji sovoditeljici z najlepšim nasmehom v Sloveniji pove Klemen.

“Od prvega trenutka, ko sva se videla, je najina komunikacija stekla, kot da se poznava že vse življenje,” je odlično energijo med prvima obrazoma kviza potrdila Nataša.

Foto: Planet TV

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zabava

Se spomnite tekmovalke Lare Deu iz Exatlona? To se z njo dogaja sedaj …

Objavljeno

V redu

Avtor

Tekmovalka, ki se je borila v prvi sezoni zelo gledanega šova Exatlon, sedaj sporoča vsem tako veselo novico …

Lara Deu, za katero so mnogi gledalci navijali v prvi sezoni šova Exatlon, je zaključila zelo pomembno življenjsko obdobje. Kot je razkrila preko družbenega omrežja Instagram, je magistrirala.

»Ta veseli dan ali Lara je magistrirala z 10 je zapisala poleg fotografije, s katero pa je pokazala tudi, da je videti več kot odlično.

Lara, ki je nekoč trenirala gimnastiko, je magistrirala iz programa Športna vzgoja.

Foto: Planet TV

NADALJUJTE Z BRANJEM

 

 

VESELE PRAZNIKE IN SREČNO V LETU 2023 VAM VOŠČIMO S PESMIJO ZVONČIĆI

Zadnje novice

Kategorije

OGLASI

POPULARNO

sidereals