Kontaktirajte nas

Zanimivosti

Vid Valič delil zelo intimne stvari o svoji partnerki in hčeri

Objavljeno

V redu

Razkril je, kako se je njegovo življenje sedaj spremenilo.

Slovenski humorist Vid Valič, ki je pred nekaj tedni prvič postal očka, je za portal 24ur.com povedal, kako je potekal porod in kakšne so sedaj noči, ko je pri hiši malo dete.

»Bil sem zraven in bilo je zelo naporno, tudi za mojo drago, ampak predvsem zame, ker sem lahko samo nemočno zraven gledal in spremljal ter bodril. Ženske se ne zavedajo, kako težek je porod za nas moške. (smeh) je razkril o porodu, na vprašanje, kakšna je njegova hčerka, pa je povedal: »Najina hčerka je zelo aktivna in vokalna. Ne joka veliko, ampak se oglaša kot majhna mačkica. Ima najbolj luštno cviljenje, kar jih obstaja za budilko ob pol petih zjutraj. Veliko spi in je. Posode še noče pomiti za seboj, kaj šele, da bi malo posesala po stanovanju ali si pa kakšne obleke oprala, ampak naj ji bo zaenkrat, mora usvojiti še motoriko telesa, tako da ji dam par tednov, da to usvoji, potem bo morala pa začeti to sama počet.«

Za omenjeni portal pa je razkril tudi, kakšne so zdaj njihove noči: »Do zdaj sem se vsakič zbudil, ko sta se moji dragi zbudili, tako da mi ne preostane drugega kot da pomagam pri previjanju ali crkljanju. Razmišljam pa, da bi se začel delati, da spim. Nisem ziher, ampak lahko da bo delovalo. (smeh)«

Foto: Facebook

Zanimivosti

Presenečenje: Poročil se je priljubljeni slovenski športnik

Objavljeno

V redu

Avtor

Njuna poroka je bila zares čudovita!

Priljubljeni slovenski športnik, rokometaš Blaž Janc je poročen. Poročil se je s svojo dolgoletno partnerko Zalo Špat, s katero ima tudi sina Larsa. Poročna slovesnost se je odvijala na Bledu, kot pa poroča portal 24ur, je bilo med številnimi povabljenci tudi nekaj slavnih imen.

»Med povabljenci, ki so uživali v prijetni atmosferi dogodka pred hotelom ob Blejskem jezeru, so bili tudi reprezentančni kolegi Blaž Blagotinšek, Jure Dolenec, Domen Makuc z izbrankami, ob nepozabnem dnevu pa sta Janca s prisotnostjo podprla tudi hrvaški vratar Filip Ivić ter Manuel Štrlek, nekdanja soigralca iz poljskih Kielc. Mnogi gosti so utrinke s poroke delili na družbenih omrežjih,« piše omenjeni portal.

Instagram zgodba

Foto: Facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zanimivosti

Tako je danes videti Simon (Bepop). Presenečeni?

Objavljeno

V redu

Avtor

Po dolgem času se je pokazal v javnosti …

Zagotovo se tudi vi spomnite nekoč zelo priljubljene skupine Bepop, ki so jo sestavljali Nejc (ki je tragično umrl v prometni nesreči), Tinkara, Ana, Alenka in Simon. Medtem ko se ženski del skupine še vedno pojavlja v javnosti, pa se je Simon odločil že pred leti, da ga glasbeni svet ne zanima več.

»S partnerko se poslovno že več let ukvarjava predvsem s poročno fotografijo in filmom ter delom v foto studiu. V prostem času pa poleg družine, imam dve hčerki, obe osnovnošolki, vsi bepopovci smo skupaj ‘pridelali’ 8 deklet, ne vem, kje se je zalomilo (nasmeh), uživam v raziskovanju alternativne medicine ter rastlinske prehrane je že pred časom razkril za žurnal.

Je pa zato toliko večje presenečenje fotografija, ki jo je na družbeno omrežje poslala pevec Sebastian.  »Včerajšnji 40. rojstni dan naše @bepop_ladies @anapraznik sem praznoval s @tinkarafortuna, po milijooon letih pa sem srečal tudi @meglicsimon. Ja pa iii! je zapisal poleg in pokazal, kako je danes videti nekoč slavni član skupine Bepop.

Foto: Facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zanimivosti

Nika Kljun se je vrnila v Slovenijo in iskreno razkrila to

Objavljeno

V redu

Avtor

Svetovno znana slovenska plesalka je zapisala takšne besede, ki so mnoge presenetile.

Profesionalna plesalka Nika Kljun, ki živi v Los Angelesu, se te dni razvaja v Sloveniji. Obiskala je svojo družino in zapisala nekaj zares čudovitih besed o svoji domovini.

»Ne, to ni fotošop, to je moj dom,« je zapisala poleg fotografij, ki jih je objavila na družbenem omrežju in pokazala, kako čudovita je Slovenija. Med drugim pa je zapisala tudi, da uživa vsak trenutek s svojo materjo.

Kljunova si je sicer zelo uspešno plesno kariero zgradila v Hollywoodu. Je profesionalna plesalka, koreografinja, plesna sodnica. Sodeluje s svetovnimi zvezdami, kot so Justin Bieber, Britney Spears, Beyonce, Jennifer Lopez.

Foto: Facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

 

 

Zadnje novice

Kategorije

OGLASI

POPULARNO

sidereals