Kontaktirajte nas

Zanimivosti

Vid Valič delil zelo intimne stvari o svoji partnerki in hčeri

Objavljeno

V redu

Razkril je, kako se je njegovo življenje sedaj spremenilo.

Slovenski humorist Vid Valič, ki je pred nekaj tedni prvič postal očka, je za portal 24ur.com povedal, kako je potekal porod in kakšne so sedaj noči, ko je pri hiši malo dete.

»Bil sem zraven in bilo je zelo naporno, tudi za mojo drago, ampak predvsem zame, ker sem lahko samo nemočno zraven gledal in spremljal ter bodril. Ženske se ne zavedajo, kako težek je porod za nas moške. (smeh) je razkril o porodu, na vprašanje, kakšna je njegova hčerka, pa je povedal: »Najina hčerka je zelo aktivna in vokalna. Ne joka veliko, ampak se oglaša kot majhna mačkica. Ima najbolj luštno cviljenje, kar jih obstaja za budilko ob pol petih zjutraj. Veliko spi in je. Posode še noče pomiti za seboj, kaj šele, da bi malo posesala po stanovanju ali si pa kakšne obleke oprala, ampak naj ji bo zaenkrat, mora usvojiti še motoriko telesa, tako da ji dam par tednov, da to usvoji, potem bo morala pa začeti to sama počet.«

Za omenjeni portal pa je razkril tudi, kakšne so zdaj njihove noči: »Do zdaj sem se vsakič zbudil, ko sta se moji dragi zbudili, tako da mi ne preostane drugega kot da pomagam pri previjanju ali crkljanju. Razmišljam pa, da bi se začel delati, da spim. Nisem ziher, ampak lahko da bo delovalo. (smeh)«

Foto: Facebook

Zanimivosti

Prepoznate malčka na fotografiji? Danes je uspešen slovenski glasbenik

Objavljeno

V redu

Avtor

Njegove pesmi prepevajo vsi, tako otroci kot tudi starejši …

Prepoznate malčka na fotografiji? Ta je nastala pred 43 leti in na njej je zelo znan slovenski glasbenik in člane ene najbolj prepoznavnih slovenskih skupin. Na fotografiji je seveda pevec Jernej Tozon, ki uspešno glasbeno kariero gradi kot član skupine Čuki.

»43 let nazaj. Hvala vam na pozornosti in željah. Se vidimo, polupčkamo in na zdravimo je pripisal poleg fotografije, ki jo je delil na družbenem omrežju.

Objavi so takoj sledile številne čestitke in lepe želje za njegov rojstni dan.

Foto: Facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zanimivosti

Vau, takšna lepotica je postala hčerka Vesne Janković

Objavljeno

V redu

Avtor

Ponosna mama je delila novo fotografijo, na kateri je skupaj s svojo hčerko. Samo poglejte, kakšna lepotica je …

Nekdanji fotomodel in manekenka Vesna Janković, ki je danes uspešna podjetnica, ima iz prejšnjega razmerja z Juretom Jankovićem dva otroka, sina Valla in hčerko Julijo. Nanju je seveda neizmerno ponosna in ju podpira v njunih željah.

Jankovićeva pa včasih svoje spletne prijatelje razveseli s fotografijami, na katerih je skupaj s hčerko in sinom. Tako je nedavno objavila fotografijo, s katero je pokazala, kako lepa je njena hčerka.

»Polovica mojega smisla življenja,« je zapisala poleg in prejela številne komentarje. Mnogi menijo, da je njena hčerka popolna kopija svoje lepe matere.

Foto: Facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zanimivosti

Modrijani presenetili mnoge z razkritjem, da ne bi bilo niti enega nastopa

Objavljeno

V redu

Avtor

Naredili so izjemo in pokazali fotografijo, ki je bila vsem takoj všeč.

Priljubljena slovenska skupina Modrijani je ena najbolj uspešnih že leta. Tako mladi kot tudi starejši radi zahajajo na njihove koncerte in pojejo z njimi.

Tokrat so člani skupine naredili izjemo in na družbeno omrežje dodali fotografijo, na kateri pa niso oni, temveč trije moški, ki so zaslužni, da na koncertih poteka vse tako kot mora.

»Niti enega nastopa ni brez naših najbolj srčnih tehnikov. Stojan, Matej in ‘oče Modrijanov’ Peter.
En velik
všeček si pa zaslužijo fantje, kajne? so pripisali poleg fotografije, ki je takoj požela številne všečke.

Foto: Facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

 

 

VESELE PRAZNIKE IN SREČNO V LETU 2023 VAM VOŠČIMO S PESMIJO ZVONČIĆI

Zadnje novice

Kategorije

OGLASI

POPULARNO

sidereals