Domov Življenjski Stil Preveč sonca, preveč stresa, sivka je naravna rešitev

Preveč sonca, preveč stresa, sivka je naravna rešitev

Sonce morje, sonce hribi, sonce polje, sonce sprehod, sonce. Seveda je zdravo, da nabiramo D vitamin ampak pod določenimi pogoji. Neštetokrat povedano, dopoldne in pozno popoldne pa zaščita in tako naprej. Pa vendar se zgodi, tistih 15 minut več je bilo preveč, morda celo na polju pri žetvi sivke na Krasu.

Koža razdražena, nelagoden občutek, malo srbi. Kaj pa zdaj? Takoj odleže, če razdraženo kožo pošpricate s sivkinim hidrolatom. Sivka je znana po tem, da je izjemna pomoč pri opeklinah in ne samo sončnih. Poleg sivke je odlična izbira tudi ognjič. Nadaljujete lahko z nego s sivkino ali ognjičevo kremo. Največkrat priporočam kar kombinacijo. Naša univerzalna krema je odlična za vsakdanjo rabo, odlična za obraz, saj izjemno vlaži, neguje in obnavlja kožo, prav zaradi tega pa je idealna tudi za tovrstne težave, tudi omamno diši, kot kakšna sladica v kateri je sivka. Ker je zelo lahka, vlažilna jo brez problema uporabite zjutraj tudi za telo, saj se hitro vpije. Koža bo pomirjena in navlažena, sivka pa bo poskrbela tudi za obnavljanje.

Po večernem tuširanju olje, kamilica s sivko. Nežno olje za nego vseh vrst kože. Kombinacija eteričnih olj pomirjujoče modre oziroma nemške kamilice in osvežujoče sivke budrovke deluje blagodejno na problematično in razdraženo kožo. Če imate raje kopel, slana kopel s sivko ob svečki, ah. Za prijetno noč, ročno izdelane blazinice za oči, polnjene s kraško sivko, kako mirna, lepa, lahka bo noč. In naslednje jutro, milo sivka za dobro jutro, še Antistres, za vsak primer. Preventiva v kombinaciji eteričnih olj sivke in limonske trave Antistres Aromatika, stop stres, stop komarji.

Foto: freepik.com