Ženske, pozor, ostale boste brez sape! Poglejte si popolnoma izklesano telo znanega slovenskega voditelja

<div id="midasWidget__r92"></div>

Odkar je privlačni voditelj Marko Potrč vodil priljubljeno oddajo The Biggest Loser, je to na njemu očitno pustilo velik pečat. Vse od takrat dalje je namreč telo Potrča izklesano do popolnosti.

Fotografije, ki jih objavlja na družbenih omrežjih, so za ženski del njegovih sledilcev vsekakor prava paša za oči, moškim pa je lahko za vzor in navdih.

40-letni Marko pa pridno vadi tudi v poletnem času. Na treningih ga sedaj, ko je manj obveznosti, lahko spremljata tudi njegova dva otroka. In Potrč pravi, da je to neprecenljivo.

Ne bomo dolgovezili, poglejte si fotografije!

View this post on Instagram

Moja najljubša utež. In najlepša tudi ❤️ ?? To, da sta otroka lahko z mano 24 ur na dan, včasih tudi med treningom, je neprecenljivo. In Lili seveda tudi ? Poletne počitnice so praktično edini čas v letu, ko smo res samo mi in nič drugega. Ta čas nam vsem ogromno pomeni. Ker mi, tako rečeno navadni ljudje, nimamo in tudi ne potrebujemo milijonskih jaht ali vikendov na najdražjih lokacijah. Mi si samo želimo nekaj dni, ko smo res lahko 24 ur na dan z našimi otroki in partnerji. Teh nekaj dni je najboljše zdravilo ter daleč najboljša preventiva proti izgorelosti in še marsičemu, kar je povezano s stresom. In obračamo kakorkoli želimo, s stresom nas je “okuženih” precej več kot s čem drugim. In morda smo v vsej tej situaciji malo pozabili, da je stres dejansko tihi ubijalec za veliko ljudi… kap, povezana s stresom, kmalu po 40-em ali celo pred tem ni nekaj izmišljenega. Rak, ki vzame mamico ali očeta otrokom, tudi ne. Na žalost. Zato tak oddih od vsega stresa, in stresa letos res ni bilo malo, ni nek luksuz, ki bi se ga morali sramovati. To je nekaj, kar potrebujemo. Vsi. Mi in naši otroci. Family Potrč zato vsem želi čudovite dni, ki so rezervirani samo za vas!

A post shared by Marko Potrč (@markopotrc) on

View this post on Instagram

To je VELIKA POHVALA! Po dolgem času danes koliko toliko normalen plavalen trening. Ni skrivnost; plavanje zame ni enostavno. Je kar lep zalogaj. Kot mladenič nisem bil plavalec, moja tehnika ima luknje kot švicarski sir in masa tudi ravno ni prijatelj v vodi. Ampak iz določenih razlogov, sem se danes na trening moral odpeljati v Ruše. Ker nekateri, ki so mi precej bližje, so pač zaprti. In ob vsem naporu, ki ga plavanje zame predstavlja, vseeno v tem zelo uživam. Ker imam rad tudi ta šport. Ampak užitek se v Rušah piše z veliko! Urejeno kot iz škatlce. Od vhoda do zadnjega centimetra prostorov. Čistoča, da bi lahko tudi na stranišču, kot se to reče, s tal jedel. Prijeten vonj povsod. Prijazni vsi. Bazen čist, proge pripravljene. Skratka, odlično 5! Hvala in bravo, @obcina.ruse ?? Tako se to dela. Lahko ste za vzor marsikomu. Ma… vsem! In v takšnih pogojih je tudi ob naporih med treningom lažje imeti nasmešek na ustih! #goodjob

A post shared by Marko Potrč (@markopotrc) on

View this post on Instagram

Serbus 40! ? Ko sem jih štel okoli 20, sem 40 letnike dojemal kot že skoraj stare ljudi ? No, pa smo tukaj danes. Ampak odkrito. Ni tak švoh. Imam čudovito družino, dom v katerem ne manjka topline, prijatle s katerimi me povezujejo lepi hobiji in odkrito povedano se tudi v mojem telesu počutim tako dobro, kot se nisem pri 20-ih ??? Je pa res, da nič od naštetega ni prišlo brez truda, brez energije ali tako rečeno “samo od sebe”. Za vse v življenju več ali manj velja, da žanješ to kar seješ. In danes je en tak dan, ko se malo ozrem nazaj. Ne bom zdaj razlagal, kako težko je bilo kaj, ker vsak, ki želi nekaj doseči v življenju ve, koliko neprespanih noči, koliko odpovedovanja, dela in tudi tveganja je potrebnega za to. Kolikokrat se moraš vgriznit v jezik, biti tiho in požreti marsikaj. Ampak prav na tak dan kot je zame danes, vidiš, da je iz vsega tega nekaj nastalo. Na različnih področjih. In to je dober občutek. Privoščim ga vsem! Mejte lep večer. Jaz ga zagotovo bom ? #40years #40yearsold

A post shared by Marko Potrč (@markopotrc) on

Foto: Facebook

<div id="midasWidget__r92"></div>

Written By

Bum Novice