Kontaktirajte nas

Zanimivosti

Kaj o Meghan in Harryju razkriva rojstni list Lili Diane?

Objavljeno

V redu

Mesec dni po tem, ko sta Meghan Markle in princ Harry postala starša Lilibet Lili Diane, je bila razkrita vsebina rojstnega lista male hčerke, drugega otroka vojvodinje in vojvode Suseške.

Po podatkih, ki so jih pridobili mediji! Rojstni list kalifornijskega otroka vsebuje veliko standardnih informacij, vključno z imenom, spolom, datumom in krajem rojstva deklice. Oče Lilibet Diane je Harry, vojvoda Suseški, njegovo kraljevsko visočanstvo. A kot mater, je bilo vnešeno materino dekliško ime, Rachel Meghan Markle.

Kljub vsemu je videti, da gre zgolj za tehnično lastnost, a temu ni bilo tako, ko se je rodil njihov prvi otrok leta 2019 Archie Harrison. Na otrokovem rojstnem listu je bilo zapisano, da sta “Njegova kraljeva visokost Henry Charles Albert David Duke of Sussex” in “Rachel Meghan Her Royal Highness the Duchess of Sussex” starša. Meghanina srednja imena so bila očitno odstranjena kasneje.

Spomnimo, po odpovedi kraljevskih dolžnosti sta zakonca pojasnila, kako bosta smela uporabljati svoje naslove in to je prineslo tudi spremembe, tudi s pojasnilom, da Vojvoda in vojvodinja Susseška ne bosta več aktivno uporabljala naslovov HRH, ker od pomladi 2020 ne bosta več delovna družinska člana”. Junija lani pa sta javnost obvestilia, da se bosta odslej podpisovala le kot “Harry in Meghan”, kar je svet sprejel, zato je med govorom na vrhu na Škotskem gostitelj povabil goste, naj pripravijo “veliko, toplo dobrodošlico Harryju”.

Foto: Profimedia

Zanimivosti

Poglejte, kje na Malem Lošinju preživlja dopust tenisač Roger Federer

Objavljeno

V redu

Avtor

Obmorski raj zase in svojo družino je našel v secesijski vili na Malem Lošinju.

Na Malem Lošinju poleg teniškega zvezdnika Rogerja Federerja dopustuje tudi nekdanji francoski nogometni reprezentant Thierry Henry.

Smetana svetovnega športa je na otok severnega Jadrana prispela ravno takrat, ko je Federerjev trener Ivan Ljubičić tam začel teniško akademijo.

Domačini in turisti so se o bivanju športnikov razreda A pogovarjali na družbenih omrežjih, kljub prizadevanjem, da bi bivanje na čudovitem otoku minilo brez vednosti javnosti. Čeprav so za dopust izbrali le skrite in razkošne oaze, se jim ni uspelo dovolj dobro skriti. Njihovo “skrivanje” je tudi na družbenih omrežjih, kjer nihče od njih ni objavil fotografij z Lošinja.

Za svoje bivanje sta Federer in Henry izbrala zaliv Čikat. Oba bivata v razkošnih vilah, ki se nahajata v rajskem zalivu. Tam so tudi praznovali, saj sta hčerki 23. julija praznovali 12. rojstni dan.

05opust v razkošni vili.

Foto: CHRISTOPHE SAIDI/SIPA PRESS/PROFIMEDIA CHRISTOPHE SAIDI/SIPA PRESS/PROFIMEDIA

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zanimivosti

Prepoznate slavno pevko na fotografiji?

Objavljeno

V redu

Avtor

Slavna pevka je delila fotografijo iz otroštva. Bi jo prepoznali? Ge za zelo poznano hrvaško pevko, ki je že leta med najbolj priljubljenimi tudi pri nas.

Sliko iz otroštva je delila ob jubileju, ki ga je praznovala pred kratkim. Kljub temu, da je letošnje leto za njo nekaj posebnega, saj se je po 25ih letih razšla s partnerjem, širi svojo pozitivno energijo in nasmeh ter tudi modrost in izkušnje.

To je pevka Danijela, ki je po razhodu z dolgoletnim partnerjem Petrom Grašom pričakala Abrahama. Majhna, nasmejana in luštna, takšna je še danes.

Pevka Danijela

Foto: Instagram

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zanimivosti

Poglejte, kako lepo postavo ima Natalija Verboten

Objavljeno

V redu

Avtor

Svoje oboževalce je navdušila s fotografijo v kopalkah …

Priljubljena pevka Natalija Verboten letos uživa na otoku Pagu. S svojo družino se je odpravila v kamp Straško, tam so nastanjeni v mobilni hišici. Po fotografijah, ki jih objavlja pevka, sklepamo, da zelo uživajo in da je to zanje res pravi dopust.

Zadnja fotografija, ki jo je Natalija objavila na svojem Instagram računu, pa razkriva, kako lepo postavo ima. Pozira namreč ob bazenu v čudovitih dvodelnih kopalkah.

Navdušena sem z družino letos prvič dopustujemo v mobilnih hišicah v @camp_strasko in moram priznati, da je to eden izmed naših najlepših dopustov – zagotovo se še vrnemo,” je zapisala poleg fotografije.

Fotografijo, ki je razveselila njene številne oboževalce, si lahko pogledate spodaj.

Foto: Facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

POPULARNO