Kontaktirajte nas

Zabava

V šovu Ljubezen po domače tudi mati te znane Slovenke

Objavljeno

V redu

Presenečenje! Njena mati išče ljubezen …

Po smrti moža je ostala sama s tremi otroki, Nada Zajc, mati znane slovenske citrarke Tanje Zajc Zupan. Kot je povedala za portal 24ur.com, zelo rada gleda šov Ljubezen po domače in se je prijavila tudi sama.

 “Jaz sem to tako hitro naredila, da se pravzaprav sploh zavedala nisem … Kaj pa vem, kaj mi je bilo, potem so pa tako hitro prišli.” Ekipa ustvarjalcev namreč. In se je prepustila toku dogodkov: “Kar bo, pa bo. To ni nič zapečatenega.” Je pa svojim sokrajanom, številnim znancem in prijateljem že popestrila vsakdan, kajti sedaj imajo zanimivo temo za pogovor, piše omenjeni portal.

Med drugim je v prispevku o Nadi spregovorila tudi njena hči Tanja in razkrila, kakšni moški imajo pri njeni materi možnost za ljubezen:“Moja mami Nada je oseba, ki ob sebi potrebuje dinamičnega partnerja, kot je ona sama. Pišejo naj ji moški, ki cenijo lastnosti, kot sta iskrenost in odgovornost, ter si želijo aktivno preživljati prosti čas. Mami potrebuje partnerja, ki je iznajdljiv in komunikativen ter pripravljen na nove izzive, ki jo bo rad peljal na nepozaben izlet. Ob moji mami mu nikoli ne bo dolgčas, saj je adrenalinska in nepredvidljiva, kot je na primer tale šov Ljubezen po domače. Partnerju bi življenje polepšala tudi z igranjem na diatonično harmoniko, saj je glasba v naši družini eden od vitaminov. Ker je po horoskopu riba, je včasih preveč občutljiva in prehitro odreagira. Rada deli nasvete in ima svoj prav, od katerega težko odstopi. Tu moraš biti pazljiv, da se ne uloviš v njeno mrežo.

Foto: POP TV

Zabava

Sanjski moški s takšno fotografijo navdušil ženski spol

Objavljeno

V redu

Avtor

Še vedno sanjski in še vedno samski navdušuje z vročimi fotografijami.

Potem ko je lepotec Gregor Čeglaj iz šova Sanjski moški Slovenije zakorakal brez ljubezni svojega življenja, se ni ustavil. Še vedno navdušuje mnoge, še vedno ima velik krog oboževalk in še vedno zelo rad pokaže svoje popolno telo.

Tokrat je navdušil s fotografijo, ki je nastala v dežju, Gregor je pokazal svoj izklesani trebušček in seveda so pohvale pričele deževati. Številni oboževalci, še številnejše oboževalke, so mu namenile všeček in pohvale. Vsekakor je zelo vroč, to se strinjamo in verjamemo, da bo tista dama, ki ji bo podaril svoje srce, prava srečnica.

 “Brez dežja nič ne raste, naučimo se sprejeti nevihte svojega življenja.,” pa je še zapisal poleg fotografije, ki jo vidite spodaj.

Foto: POP TV

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zabava

Prihaja nova slovenska serija Sekirca v med

Objavljeno

V redu

Avtor

V osrčju Kamnika, natančneje v Podgorju, dobitna jackpot kombinacija osrednji družini Hribar povsem spremeni življenje. Čez noč se jim bodo lahko uresničile najbolj globoke želje in skrita hrepenenja.

A sreča že v prvi epizodi za sabo potegne številne zaplete. Jo je dobro deliti s sosedi ali prikriti? Vsak član družine Hribar ima seveda povsem drugačne predstave o tem, kako bi pridobljeno vsoto porabil. Kakšno bo njihovo življenje v milijonarski vlogi, si bodo VOYO uporabnice in uporabniki ekskluzivno v predpremieri ogledali že z današnjim dnem, 2. avgustom, ter tako spoznali slikovite like in humorno zgodbo.

V novi slovenski originalni seriji ne manjka klasičnih družinskih peripetij, nepredvidljivih spletk in ljubezenskih zapletov.Gledalke in gledalci si z današnjim dnem lahko  ekskluzivno na VOYO vsak dan ogledajo novo epizodo serije Sekirca v med in tako med prvimi v Sloveniji spoznajo simpatično družino Hribar, glavo družine Janka Hribarja, ki ga upodablja Jožef Ropoša, njegovo zvesto sopotnico Majdo Hribar, v čevlje katere je stopila Mojca Funkl, in njune tri otroke, Špelo, Anjo in Luko, ki jih upodabljajo mladi upi slovenske igre Mila Peršin, Lea Cok in Luka Bokšan. Dobre medsosedske odnose pa gojijo Paulitchi. Glavo družine Roziko upodablja legenda slovenske igre, z Borštnikovim prstanom nagrajena Jožica Avbelj, v liku njene hčerke Diane in vnuka Matthiasa pa spremljamo Barbaro Medvešček in Matevža Müllerja.

Foto: POP TV

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zabava

Mary Ševo pokazala utrinek sanjskega dopusta

Objavljeno

V redu

Avtor

Tekmovalka iz šova Sanjski moški uživa na jahti. Poglejte, kako vroče je videti.

Poročali smo že, da je letos čast, da hrvaško obalo raziskujeta iz čudovite jahte, doletela tudi dve kandidatki iz šova Sanjski moški. Mary Ševo in Tjaša Kramarič uživata v družbi kripto-milijonarja Damiana Merlaka na njegovi čudoviti jahti.

Mary je včeraj ponovno razveselila svoje oboževalce in na svoj Instagram račun dodala dve fotografiji, s katerima je pokazala, kako zelo uživa in ima zares sanjski oddih, ki ga lahko mnogi le sanjajo.

Pokazala je svoje zapeljivo telo in požela številne všečke. Fotografiji si lahko pogledate spodaj.

Foto: POP TV

NADALJUJTE Z BRANJEM

HIT TEDNA PO IZBORU NAŠIH BRALCEV

HIT TEDNA po izboru naših bralcev je Stella s svojo skladbo Ta neki neki.

 

Zadnje novice

Kategorije

OGLASI

POPULARNO