Numerološka usmeritev dneva – Ponedeljek, 17. 8. 2020

  • Avtor: Asya
  • 17/08/2020

Dobro jutro, dober dan in veselo v “prvi” delovni dan v tednu. Poglejmo si števila, kaj okvirno predvidevajo danes.

“Prav vsak človek je na tistem mestu, ki ga prav ta hip potrebuje. Življenje je izkušanje.”

Uspeh in sreča danes sta odvisna od naše neodvisnosti, samozadostnosti in intuitivne zaznave. To bo danes bistvenega pomena, saj bomo bolj odprti in ranljivi, kar bi drugi znali izkoristiti sebi v prid in nam v škodo.

Verjetno je, da bomo začutili potrebo, da se psihično okrepimo in duhovno zrastemo. S pomočjo učenja lahko spreminjamo osebnost in tako lažje dosegamo ugodnejše rezultate.

Danes se izrecno potrudimo, da dokončamo stvari, ki smo si jih zamislili oz. naredimo tako, kot smo si zaželeli. Finančne skrbi in primanjkovanje denarja lahko premagamo z vztrajnostjo.

Število dneva 17 nam bo pomagalo k povečanju ambicij in k pogumnemu ravnanju. Tudi, če nam bo najprej težko in se bomo borili z eksistenčnimi, finančnimi težavami, nam bo s pridnostjo in s trudom uspelo. Uspeh in celo slava ne bosta izostala.

V partnerstvu nam bo lepše, če bomo empatični in prijazni. Osebni magnetizem in karizmatičnost bosta pritegnila marsikatero oko.

Uspešen dan vam želim.

Vaša numerologinja Alenka

Foto: pixabay.com

Za vas piše

Numerologinja Alenka Brečko

Alenka Brečko

Leta 2012 sem prvič v življenju stopila do prve numerologinje, ki sem jo našla na spletu. Imela sem izredno srečo, saj je bila gospa več kot le numerologinja; izkušena, izobražena  in  polna različnih znanj  in me je znala  pravilno usmeriti. V tistem času sem navidezno imela vse, kar sem si takrat želela: zaposlitev, svoj dom, družino in nekaj pristnih, srčnih prijateljev.  V resnici mi več pomeni kvaliteta kot kvantiteta in tako je tudi s stvarmi in z ljudmi v mojem življenju.

Od nekdaj sem bila samostojna, ustvarjalna, fokusirana, usmerjena na cilj in vizijo ter delavna. V nekaj letih pa se je počasi in potiho večalo slabo počutje, notranja napetost in kot posledica so nastopile težave z zdravjem. Malo tu in malo tam, naenkrat pa je bilo vsega preveč.  Začela sem upoštevati numerološke cikle, števila v mojih rojstnih podatkih, v imenu in priimku, se izobraževati. Spremenila sem nekatere navade, prepričanja, vrednostni sistem, uvedla  dnevno duhovno prakso in na mojih šibkih točkah močno napredovala.  Dela s seboj imam še precej. Ne pričakujem pravljice od življenja. Ker je živo in v gibanju, poleg »srčkov in pikapolonic«,  trosi tudi »sol in poper«. S poznavanjem sebe in  razumevanjem nekaterih zakonitosti pa je lažje obvladljivo. Numerologije sem se naučila  zaradi sebe, ker mi je postalo zanimivo orodje, s katerim lažje manevriram skozi življenje. Rada imam adrenalin in včasih malce tvegam, da je življenje bolj pisano in veselo, še prej pa »pogledam v številke.«  Zakaj bi padala na nos, če lahko pristajam na nogah? Vsaj v večini primerov.

Osem let je minilo od mojega prvega obiska pri numerologinji. V tem času sem nad po(močjo) numerologije postala navdušena.  Prav takšna sem tudi  numerologinja.

Alenka Brečko

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com