Kontaktirajte nas

Zanimivosti

Tanja Ribič obožuje to primorsko jed

Objavljeno

V redu

Priljubljena pevka in igralka Tanja Ribič je pred nekaj dnevi spakirala kovčke in se odpravila službeno v Veliko Britanijo. Javila se je preko družbenega omrežja Facebook in svojim sledilcem zaupala, da je med drugimi v kovček spakirala tudi nekaj živil. Kot je zapisala, ji britanska kuhinja ni najbolj všeč.

Kdor še ni bil dlje časa v Angliji, ne ve, kako na otoku jejo slabše kot pri nas. Zelenjava in sadje brez okusa in v kuhinji, kot da se jim ne da potruditi. In, evo, jaz sem si pričarala malo domovine v moj trenutni angleški dom,” je zapisala in pojasnila, da je s seboj vzela tudi morski koprc ali osočnik. “Dalmatinci mu pravijo motar. To je tista neugledna rumenocvetoča rastlina, ki raste v skalah v neposredni bližini morja. Nabrala sem ga tik preden sem letela na delo v Anglijo. V kovček sem si nabasala tudi precej zelenjave z mojega vrta, celo pol litra terana in bučnega olja,” je pojasnila.

In kako ga Tanja pripravi?

Motar sem skuhala in ga začinila z limoninim sokom in bučnim oljem ter posula s koreninami čemaža (tudi iz Slo. ). Deluje antimikotično in antioksidantno. Za glavno jed pa gratinirani sladki krompir, tofu in zelenjava,” je svoj recept zaupala igralka in pevka.

Foto: Facebook

Zanimivosti

Jan Plestenjak pokazala posnetek: To se dogaja pred koncertom

Objavljeno

V redu

Avtor

Razkril je tisto, kar oboževalci ne vidijo.

Priljubljeni slovenski pevec Jan Plestenjak ima, tako kot mnogi drugi uspešni in znani slovenski pevci, te dni polno koncertov. S svojimi hiti navdušuje po vsej Sloveniji, sesaj pa je številnim spletnim prijateljem s kratkim posnetkom pokazal še, kaj vse se dogaja, še preden se koncert prične.

»Žirovnica …ta petek pa KKŠ Summerfest, sobota grad Brežice! J je pripisal poleg posnetka, ki je navdušil mnoge.

Je navdušil tudi vas?

Foto: facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zanimivosti

Igralka Katarina Čas sporočila tako zelo žalostno novico

Objavljeno

V redu

Avtor

Priljubljena igralka žaluje in sporoča, da ga zelo pogreša.

Priljubljena slovenska igralka Katarina Čas, ki je zaigrala v mnogih filmih in serrijah, pa tudi onkraj meja Slovenije, je na svoj Instagram račun dodala fotografije, na katerih je skupaj s svojim pasjim prijateljem. Tisti, ki igralko spremljate, veste, da se je njen kuža na fotografijah pojavljal pogosto in da ga je imela zares rada. A sedaj je sporočila zelo žalostno novico, njen kuža je preminil že pred tremi meseci.

»Minili so skoraj trije meseci, odkar je umrl moj najboljši prijatelj, in tako zelo ga pogrešam,« je zapisala Časova in dodala še, da ga nikoli ne bo pozabila.

Foto: facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zanimivosti

Ksenija Benedetti razrila, kako se je začel njen dan. To morate videti

Objavljeno

V redu

Avtor

Razkrila je, zakaj je danes zanjo prav poseben dan.

Predavateljica in svetovalka za poslovno komuniciranje in protokol, Ksenija Benedetti, je delila fotografijo, s katero je pokazala, kako se je pričel njen dan.

»Navsezgodaj, direkt iz postelje Spredaj je petka, ne še zadaj nula je zapisala poleg fotografije, na kateri pa je vidno ganjena. Praznuje namreč svoj rojstni dan.

Iskrene čestitke tudi iz našega uredništva.

Foto: Facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

 

 

Zadnje novice

Kategorije

OGLASI

POPULARNO

sidereals