Kontaktirajte nas

Zanimivosti

Tanja Ribič obožuje to primorsko jed

Objavljeno

V redu

Priljubljena pevka in igralka Tanja Ribič je pred nekaj dnevi spakirala kovčke in se odpravila službeno v Veliko Britanijo. Javila se je preko družbenega omrežja Facebook in svojim sledilcem zaupala, da je med drugimi v kovček spakirala tudi nekaj živil. Kot je zapisala, ji britanska kuhinja ni najbolj všeč.

Kdor še ni bil dlje časa v Angliji, ne ve, kako na otoku jejo slabše kot pri nas. Zelenjava in sadje brez okusa in v kuhinji, kot da se jim ne da potruditi. In, evo, jaz sem si pričarala malo domovine v moj trenutni angleški dom,” je zapisala in pojasnila, da je s seboj vzela tudi morski koprc ali osočnik. “Dalmatinci mu pravijo motar. To je tista neugledna rumenocvetoča rastlina, ki raste v skalah v neposredni bližini morja. Nabrala sem ga tik preden sem letela na delo v Anglijo. V kovček sem si nabasala tudi precej zelenjave z mojega vrta, celo pol litra terana in bučnega olja,” je pojasnila.

In kako ga Tanja pripravi?

Motar sem skuhala in ga začinila z limoninim sokom in bučnim oljem ter posula s koreninami čemaža (tudi iz Slo. ). Deluje antimikotično in antioksidantno. Za glavno jed pa gratinirani sladki krompir, tofu in zelenjava,” je svoj recept zaupala igralka in pevka.

Foto: Facebook

Zanimivosti

Znani slovenski glasbenik v bolnišnici prosi na pomoč. Kaj se dogaja?

Objavljeno

V redu

Avtor

Zadeva je zelo resna, zato je sklenil, da se obrne na javnost.

Priljubljeni slovenski glasbenik in radijski voditelj Tim Kores je svoje spletne prijatelje tokrat nagovoril kar iz bolnišnice. Odšel je namreč v UKC Maribor, kjer je daroval kri.

»Ejte, Ful jim PRIMANKUJE KRVI!!!
Jaz sem svoje opravil, daroval par deci, lahko pa spet komaj čez 3-mesece. Zato vas prosim, da se odzovete. Nič ne boli in poleg ful prijaznih, zabavnih doktorjev in medicinskih sester, dobre kranjske z zenfom, lahko nekomu rešite življenje! V Mariboru primankuje krvi!
je zapisal poleg objave in vse svoje prijatelje pozval, naj storijo enako.

Za njegovo lepo gesto so mu mnogi čestitali, nekdo je zapisal, da je vesel, da kak znan Slovenec dejansko tudi sam pomaga in ne le vabi na krvodajalsko.

Foto: Instagram

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zanimivosti

Noro: Ana Roš razkrila podrobnosti poroke, ki vas bodo pustile odprtih ust

Objavljeno

V redu

Avtor

Ko boste prebrali, kakšno poroko načrtuje, boste tudi vi zelo presenečeni.

Naša najboljša kuharska mojstrica Ana Roš in njen srčni izbranec Urban Stojan že načrtujeta poroko. Ta naj bi se zgodila še pred koncem letošnjega leta, kot pa poroča Delo, bo poroka zares sanjska.

Kot je razkrila, bo točno na silvestrovo stara petdeset let in ob tem se ji je utrnila ideja.

»Utrnila se mi je krasna rešitev: izrabiva moj petdeseti rojstni dan. Tako bodo okoli mene vsi ljudje, ki jih imam rada, hkrati pa bova praznovala nekaj čisto drugega, ljubezen, ne staranje, pač pa vstop v neko lepše obdobje,« je povedala za omenjeni medij.

Razkrila je tudi, da bo na poroki 400 svatov, igral pa bo Vlado Kreslin.

Foto: Instagram

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zanimivosti

Prepoznate postavnega mladeniča, ki ga objema Tanja Ribič? Presenečeni boste

Objavljeno

V redu

Avtor

Na družbenem omrežju se je oglasila s takšno fotografijo in vse pustila odprtih ust.

Priljubljena slovenska pevka in igralka Tanja Ribič je svoje številne spletne prijatelje presenetila s fotografijo, na kateri pa objema postavnega mladeniča. Gre za Filipa Djurica, sina njenega moža Branka Djurica, ki ga ima iz prve zveze.

Družina je očitno zelo povezana, saj je Ribičeva zapisala: »Tako velik, tako izjemen @filadendron Vse najboljse, ker si tako zasluzis!«

Dodala pa je tudi ključnik macehamaterada.

Filip Djuric je s svojo materjo odraščal v sarajevu, v Slovenijo se je preselil leta 2012.

Foto: Instagram

NADALJUJTE Z BRANJEM

 

 

Zadnje novice

Kategorije

OGLASI

POPULARNO

sidereals