Domov Zanimivosti Končno premirje, Meghan Markle in Kate Middleton razmišljata o poslovnem sodelovanju

Končno premirje, Meghan Markle in Kate Middleton razmišljata o poslovnem sodelovanju

Odnosi med posameznimi člani kraljeve družine so že dolgo zaostreni, vendar se zdi, da gre na bolje. Po mnenju virov blizu kraljevke družine sta Kate Middleton in Meghan Markle bližje kot kdaj koli prej in naj bi razmišljali o poslovnem sodelovanju.

Meghan in Kate se pravzaprav zelo dobro razumeta in sta pogosto v stiku. Meghan se je s Kate pogovarjala o sodelovanju pri projektu za Netflix, sodelovali bi pri dokumentarnem filmu, ki bo poudaril Kateino dobrodelno delo in velik vpliv, ki ga je naredila s svojo človekoljubnostjo,” je še povedal vir.

Vojvodinja naj bi bila počaščena zaradi Meghanine ponudbe in jo gleda kot korak k izgradnji močnejšega odnosa s svojo svakinjo.

Odkar sta se odločila zapustiti kraljevo palačo, sta se Meghan Markle in princ Harry posvetila prostovoljstvu in humanitarnemu delu, ustanovila pa sta lastno podjetje in podpisala večletno pogodbo z najbolj priljubljeno pretočno storitvijo Netflix, vredno 150 milijonov dolarjev. V okviru sodelovanja bodo izdelovali ekskluzivne vsebine, vključno z dokumentarnimi filmi, filmi in predstavami za otroke in odrasle.

Cilj tega projekta je ustvariti vsebino, ki obvešča, a tudi daje upanje. Ker sva mlada starša je za naju pomembno tudi ustvarjanje navdihujočega družinskega programa” sta dejala Meghan in Harry, ki sta se zdaj menda odločila, da družino vključita v svoje poslovne načrte.

Foto: Schutterstock