Kontaktirajte nas

Zanimivosti

Končno premirje, Meghan Markle in Kate Middleton razmišljata o poslovnem sodelovanju

Objavljeno

V redu

Odnosi med posameznimi člani kraljeve družine so že dolgo zaostreni, vendar se zdi, da gre na bolje. Po mnenju virov blizu kraljevke družine sta Kate Middleton in Meghan Markle bližje kot kdaj koli prej in naj bi razmišljali o poslovnem sodelovanju.

Meghan in Kate se pravzaprav zelo dobro razumeta in sta pogosto v stiku. Meghan se je s Kate pogovarjala o sodelovanju pri projektu za Netflix, sodelovali bi pri dokumentarnem filmu, ki bo poudaril Kateino dobrodelno delo in velik vpliv, ki ga je naredila s svojo človekoljubnostjo,” je še povedal vir.

Vojvodinja naj bi bila počaščena zaradi Meghanine ponudbe in jo gleda kot korak k izgradnji močnejšega odnosa s svojo svakinjo.

Odkar sta se odločila zapustiti kraljevo palačo, sta se Meghan Markle in princ Harry posvetila prostovoljstvu in humanitarnemu delu, ustanovila pa sta lastno podjetje in podpisala večletno pogodbo z najbolj priljubljeno pretočno storitvijo Netflix, vredno 150 milijonov dolarjev. V okviru sodelovanja bodo izdelovali ekskluzivne vsebine, vključno z dokumentarnimi filmi, filmi in predstavami za otroke in odrasle.

Cilj tega projekta je ustvariti vsebino, ki obvešča, a tudi daje upanje. Ker sva mlada starša je za naju pomembno tudi ustvarjanje navdihujočega družinskega programa” sta dejala Meghan in Harry, ki sta se zdaj menda odločila, da družino vključita v svoje poslovne načrte.

Foto: Schutterstock

Zanimivosti

Ta znani obraz prihaja na RTV Slovenija! To pa je presenečenje

Objavljeno

V redu

Avtor

Njeni oboževalci se že veselijo.

Kot je preko družbenih omrežij razkrila sama, se Danica Lovenjak ponovno vrača kot vremenarka. Napovedovala bo vreme in nas razveseljevala s sončnimi napovedni v oddaji Dobro jutro.

»Kar rad počneš in delaš s srcem, se rado vrne v življenje … Vreme je pomembna stalnica vsakdana in s kratkim premorom ostaja stalnica mojega dela. S sončno napovedjo vas bom pozdravila za Dobro jutro na RTV Slovenija.,« je zapisala na svoj Instagram račun in seveda takoj prejela številne čestitke.

Tudi mi smo veseli, da jo bomo zoper lahko gledali.

Foto: Facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zanimivosti

Špela Grošelj razkrila vsem – že razmišlja o nakupu vozička!

Objavljeno

V redu

Avtor

To je razkrila sedaj. Presenečeni?

Priljubljena pevka Špela Grošelj ne bo imela le enega, imela bo dva! To je razkrila sedaj v Instagram zgodbi, za vse tiste, ki so se spraševali, ali bo potem, ko je izvedela, da psiček Jack ostaja pri njej za vedno, še razmišljala o nakupu novega psička. Potrdila je, a se je malo zakompliciralo, saj ima njen mladiček infekcijo in dokler bo na antibiotikih, bo počakala s posvojitvijo.

Se pa trenutno naša zvezdnica ukvarja z vprašanje, kupiti voziček ali ne.

»Resno se spogledujem z idejo, da bi vzela tale voziček, ma ne, nisem šla v maloro, samo poglejte, če pač nikamor ne smeš s psom noter in ga moraš imeti v torbi. Zdaj, dva psa, dve torbi, … meni se zdi, da je to ful bolj praktično,« je razmišljala v svoji Instagram zgodbi in za mnenje prosila tudi svoje spletne prijatelje.

Kaj bi ji svetovali vi?

Instagram zgodba

Foto: Facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zanimivosti

Rihanna je postala mamica

Objavljeno

V redu

Avtor

Znane so prve podrobnosti poroda in spol otroka.

Svetovno znana zvezdnica Rihanna in njen srčni izbranec A$AP Rocky, sta že pred dnevi postala starša. Pevka naj bi rodila doma v Los Angelesu že 13. maja, prooča portal TMZ. po njihovem poročanju pa naj bi na svet prijokal deček.

Kaj več pa zaenkrat še ni znanega.

Foto: Facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

 

 

Zadnje novice

Kategorije

OGLASI

POPULARNO

sidereals