Domov Zabava Esmeralda se je poslovila, kaj sledi?

Esmeralda se je poslovila, kaj sledi?

Priljubljena Esmeralda, ki je znova navdušila slovensko občinstvo, se je včeraj poslovila z zadnjim delom. Že danes pa bo ob 17. uri na sporedu še ena nepozabna mehiška telenovela Ko boš moja. Na Planetu si boste lahko kmalu ogledali tudi najbolj uspešno indijsko nadaljevanko Zapuščena.

Že danes boste lahko na Planet TV pričeli spremljati nepozabno mehiško ljubezensko zgodbo Ko boš moja (Cuando seas mia).

Nadaljevanka govori o Palomi, ki dela kot obiralka na plantaži kave v Veracruzu, ki je v lasti družine Sanchez-Serrano. Po smrti glave družine, dona Lorenza, Paloma na pogrebu spozna enega od njegovih vnukov, Diega. Par se zaljubi na prvi pogled. Oporoka dona Lorenza določa, da bo celotno premoženje podedoval prvorojeni otrok enega od njegovih vnukov, kar povzroči razkol v družini. Diego se po noči s Palomo vrne v London, da bi zaključil študij, Paloma pa medtem odkrije, da je noseča, in se odpravi za njim. Da bi si plačala potovanje, postane model za fotografa, ki pa je v resnici trgovec z belim blagom …

Ko boš moja bo na sporedu od ponedeljka do petka ob 17. uri.

V petek, 25. septembra, na Planet prihaja še ena novost, najbolj uspešna indijska nadaljevanka Zapuščena (Uttaran). Serija izpostavlja težave indijske družbe, kjer sta spola po zakonu sicer enakopravna, a v resnici temu ni vedno tako. Ženske so po navadi slabše izobražene, nimajo lastnine, veliko manj pa jih je tudi zaposlenih, medtem ko moški ne glede na družbeni status podedujejo premoženje.

Zgodba Zapuščene se vrti okoli Tapasje, hčere bogate družine Takur, in Iče, ki je zgodaj ostala brez očeta in odrašča ob mami Damini, ki je varuška Takurjevih. Ko Tapasjin oče ugotovi, da je nenamerno zakrivil smrt Ičinega očeta, se počuti krivega, zato se odloči Ičo vzgajati kot svojo. Deklici se spoprijateljita, a neizbežno se med njima razvije tudi ljubosumje. Teta Tapasjine mame nikakor noče sprejeti Iče in Damini, zato Tapasjo počasi naščuva proti njima. Do prve večje težave pride, ko se pojavi čeden in bogat Vir. Tapasjin oče želi, da bi se hči poročila z njim, a ne ve, da je že zaljubljena v drugega. Tapasja to zaupa Iči in jo prosi, naj se ona poroči z Virom, v kar Iča privoli. Vir se sčasoma res zaljubi v Ičo, Tapasja pa postane ljubosumna …

Rašami Desai in Tina Dattaa, ki igrata odrasli Tapasjo in Ičo, sta za svoji vlogi v Indiji prejeli več nagrad, Zapuščena pa velja za najuspešnejšo indijsko nadaljevanko, ki so si jo ogledali gledalci v več kot 15 državah po svetu. Zapuščena bo prvič na Planetu v petek, 25. septembra, ob 18.30 in bo na sporedu od ponedeljka do petka ob isti uri.

Foto: Planet TV