Domov Življenjski Stil Naravna pomoč za najbolj občutljivo kožo, alternativa kortikosteroidom

Naravna pomoč za najbolj občutljivo kožo, alternativa kortikosteroidom

Občutljiva, razdražena koža ali lasišče. Srbi in peče. Veliko tovrstnih težav je in mi imamo rešitev. Hipoalergena kolekcija s svetlinom, ki je primerna tudi za otroke in dojenčke je naravna, učinkovita pomoč brez stranskih učinkov. Krema, balzam, oljni gel za tuširanje in šampon

Veliko vas je, ki se spopadate z zelo suho kožo, k izpuščajem nagnjeno kožo, srbečico, luskami na lasišču. Dermatitis, seboreja, luskavica, ekcem so postali vsakdan. Veliko odraslih ima težave s tem in na žalost vse več otrok.

Tovrstnim težavam je namenjena naša hipoalergena kolekcija s svetlinom, pravimo ji tudi naravna alternativa kortikosteroidom. Svetlinovo olje je v vseh naših hipoalergenih izdelkih, saj je bogato z gama-linolensko kislino (esencialne maščobne kisline) in je izredno hranljivo. Seveda so v izdelkih poleg svetlina še druge naravne sestavine, različne kombinacije, ki pomagajo pri še tako hudih težavah s kožo. Omenjeni izdelki so varni za otroke, šampon je primeren tudi za nego temenc pri dojenčkih.

Srbeče lasišče, luske, rdečica so pogost pojav, naravni šampon s svetlinom pa je po odzivih sodeč premagal te težave. Priporočam, da ga nanesete, pustite vsaj pol minute, potem pa sperete.

Za nego suhe kože oziroma pri zgoraj omenjenih težavah s kožo na telesu uporabite oljni gel za prhanje, priporočam, da ga bolj na hitro sperete, nič ne bo narobe, če malo koristnega olja ostane na koži.

Krema z oljem svetlina je odlična za nego suhe, zelo suhe kože in tudi večjih težav s kožo npr. rdečice, poškodovane kože za obraz in telo. Je lažje teksture kot balzam in se hitreje vpije. Balzam pa je konkretnejši in primeren za poškodovana, razdražena področja na koži, za izpuščaje in zelo prizadete dele kože.

Vsi izdelki so naravni in zelo blagodejni, delujejo in pomagajo, morate pa biti dosledni in vztrajni.

Brezplačna objava