Domov Za Navdih Numerološka analiza imena: Mladen

Numerološka analiza imena: Mladen

Ime Mladen ima vibracijo števila 22, ki je mojstrsko število in zaradi tega povzroča Mladenu nemalo težav. Zato, da bo  dosegel mojstrstvo na nekem področju, bo preteklo precej »solza in potu«. Je zelo ustvarjalen, poln lastnih izvirnih idej. Že otrok je izredno bister, praktičen, zna logično razmišljati, je izrazito uporen in neposlušen. Staršem in učiteljem naredi nemalo preglavic s svojo svobodomiselnostjo. Pravilom se upira že samo zato, ker le-ti obstajajo. Je izjemno pogumen in pustolovskega duha, k čemur pomaga tudi drugim ljudem. 

Mladen deluje misteriozno in rezervirano, diskretno. Zanj je značilna globoka emocionalnost. Na čustvenem področju je nagnjen k velikim iluzijam in zato zablodam. Svoja čustva zelo težko pokaže, čeprav so  globoka in trajna.

Kot magnet privlači lažne prijatelje, saj je izredna dobričina in vreden zaupanja. Najbolj ga izkoristijo domači. Ljudje s to vibracijo običajno v prvi polovici življenja delajo za druge, v drugi polovici pa zase.  Stremijo k temu, da ustvarijo nekaj velikega, nekakšen spomenik človeštvu. Če Mladen pogumno sledi svoji viziji in je odločen se učiti, napredovati in sproti premagovati težave, postane mojster graditelj in je njegova zapuščina lahko izjemna. Ker je individualist, najbolje dela sam.

Nagnjen je k skrbem, ne mara sprememb, rad ima preverjene stvari. Njegov razvoj je vztrajen in počasen.  Njegova prepričanja so tista, od katerih je odvisno, ali bo uspel, ali ne.  Ne, uspe se tudi drugače, ne le z napornim delom!

Vpliv števila imena je odvisen od ostalih števil v numerološkem izračunu posameznika.

Za vas piše

Numerologinja Asya

Numerologinja Asya

Leta 2012 sem prvič v življenju stopila do prve numerologinje, ki sem jo našla na spletu. Imela sem izredno srečo, saj je bila gospa več kot le numerologinja; izkušena, izobražena  in  polna različnih znanj  in me je znala  pravilno usmeriti. V tistem času sem navidezno imela vse, kar sem si takrat želela: zaposlitev, svoj dom, družino in nekaj pristnih, srčnih prijateljev.  V resnici mi več pomeni kvaliteta kot kvantiteta in tako je tudi s stvarmi in z ljudmi v mojem življenju.

Od nekdaj sem bila samostojna, ustvarjalna, fokusirana, usmerjena na cilj in vizijo ter delavna. V nekaj letih pa se je počasi in potiho večalo slabo počutje, notranja napetost in kot posledica so nastopile težave z zdravjem. Malo tu in malo tam, naenkrat pa je bilo vsega preveč.  Začela sem upoštevati numerološke cikle, števila v mojih rojstnih podatkih, v imenu in priimku, se izobraževati. Spremenila sem nekatere navade, prepričanja, vrednostni sistem, uvedla  dnevno duhovno prakso in na mojih šibkih točkah močno napredovala.  Dela s seboj imam še precej. Ne pričakujem pravljice od življenja. Ker je živo in v gibanju, poleg »srčkov in pikapolonic«,  trosi tudi »sol in poper«. S poznavanjem sebe in  razumevanjem nekaterih zakonitosti pa je lažje obvladljivo. Numerologije sem se naučila  zaradi sebe, ker mi je postalo zanimivo orodje, s katerim lažje manevriram skozi življenje. Rada imam adrenalin in včasih malce tvegam, da je življenje bolj pisano in veselo, še prej pa »pogledam v številke.«  Zakaj bi padala na nos, če lahko pristajam na nogah? Vsaj v večini primerov.

Osem let je minilo od mojega prvega obiska pri numerologinji. V tem času sem nad po(močjo) numerologije postala navdušena.  Prav takšna sem tudi  numerologinja.

Numerologinja Asya