Domov Za Navdih Numerološka usmeritev dneva – Četrtek, 17. 9. 2020

Numerološka usmeritev dneva – Četrtek, 17. 9. 2020

Dobro jutro tistim ob jutranji kavici, vsem pa en lep dober dan! Poglejmo za kaj je današnji dan najbolj ugoden.

“Ko plešemo v lastnem ritmu, smo resnično živi.”

Dan kliče k aktivnemu in vztrajnemu uresničevanju svojih srčnih želja in strasti. Današnji dan ni namenjen sanjarjenju, lenarjenju in zanašanju na srečo, pač pa uresničevanju svojih sanj. Če so nam ljudem dane sanje, potem zagotovo obstaja pot, da jih uresničimo.

Obeta se nam deloven dan. Postavlja se vprašanje, v kakšno delo usmeriti svojo energijo. Zelo nam bo koristilo, če bomo odkrito spregovorili o svojih najlepših in največjih željah in sanjah, saj jih bomo tako trdno ozavestili.  Super bi bilo, da danes izražamo svoja čustva in ustvarjamo z njimi.  Zelo lepe možnosti imamo, če svojo energijo usmerimo v uresničevanje svojih želja, v načrtovanje in vztrajno delo.

Če bomo potrebovali pomoč, nam bo zagotovo danes pomagala ženska oseba. Število osem  v bioritmu dneva pa nam zagotavlja izdatno pomoč angelov varuhov.

Dan je odličen za to, da naredimo vse potrebno, da svoj hobby spremenimo v resen posel.

Naj življenje vsakega posameznika ustreza lastnim, resničnim interesom. Potrudimo se začutiti globlje in začnimo uresničevati  naše sanje. Naj nas bodo vredne!

Na naše sanje!

Numerologinja Asya

foto: pixabay.com

Za vas piše

Numerologinja Asya

Numerologinja Asya

Leta 2012 sem prvič v življenju stopila do prve numerologinje, ki sem jo našla na spletu. Imela sem izredno srečo, saj je bila gospa več kot le numerologinja; izkušena, izobražena  in  polna različnih znanj  in me je znala  pravilno usmeriti. V tistem času sem navidezno imela vse, kar sem si takrat želela: zaposlitev, svoj dom, družino in nekaj pristnih, srčnih prijateljev.  V resnici mi več pomeni kvaliteta kot kvantiteta in tako je tudi s stvarmi in z ljudmi v mojem življenju.

Od nekdaj sem bila samostojna, ustvarjalna, fokusirana, usmerjena na cilj in vizijo ter delavna. V nekaj letih pa se je počasi in potiho večalo slabo počutje, notranja napetost in kot posledica so nastopile težave z zdravjem. Malo tu in malo tam, naenkrat pa je bilo vsega preveč.  Začela sem upoštevati numerološke cikle, števila v mojih rojstnih podatkih, v imenu in priimku, se izobraževati. Spremenila sem nekatere navade, prepričanja, vrednostni sistem, uvedla  dnevno duhovno prakso in na mojih šibkih točkah močno napredovala.  Dela s seboj imam še precej. Ne pričakujem pravljice od življenja. Ker je živo in v gibanju, poleg »srčkov in pikapolonic«,  trosi tudi »sol in poper«. S poznavanjem sebe in  razumevanjem nekaterih zakonitosti pa je lažje obvladljivo. Numerologije sem se naučila  zaradi sebe, ker mi je postalo zanimivo orodje, s katerim lažje manevriram skozi življenje. Rada imam adrenalin in včasih malce tvegam, da je življenje bolj pisano in veselo, še prej pa »pogledam v številke.«  Zakaj bi padala na nos, če lahko pristajam na nogah? Vsaj v večini primerov.

Osem let je minilo od mojega prvega obiska pri numerologinji. V tem času sem nad po(močjo) numerologije postala navdušena.  Prav takšna sem tudi  numerologinja.

Numerologinja Asya