Kontaktirajte nas

Zanimivosti

Se spomnite igralke Nataše Tič Ralijan? To se z njo dogaja sedaj

Objavljeno

V redu

Zagotovo se spomnite nekoč zelo priljubljene igralke. Razkrito je, kaj trenutno počne.

Priljubljena igralka Nataša Tič Ralijan nas je nekoč zabavala v vlogi hudomušne Ane Lize, je na igralskem področju še vedno zelo aktivna. Trenutno jo lahko gledamo v muzikalu Boljši svet, kjer 56-letna igralka prevzema vlogo Grofice.

»Igralka Nataša Tič Ralijan na odru MGL je v muzikalu Boljši svet, ki se dogaja v prihodnosti in nas sooči z enim od možnih scenarijev uničenja našega okolja, upodablja grofico. Ni pa to najvišji plemiški naziv, ki ga je igrala, saj je bila že dvakrat kraljica, in to po pravih zgodovinskih osebnostih. Sicer ji je fino upodabljati tudi služkinjo, če ima ta glavno vlogo,« piše revija Lady.

»Moči za prihajajoče izzive je poleti z otroki, sestro in prijatelji nabirala na hrvaškem otoku, saj ima strašno rada morje, ter v Nemčiji in Švici, kjer pa se je bolj kulturno udejstvovala,« še razkriva omenjena revija.

Foto: Facebook/Mateja Jordovič Potočnik

Zanimivosti

Andrej Škufca doživel takšno nenavadno nesrečo na poročnem potovanju

Objavljeno

V redu

Avtor

Saj ne boste verjeli, kaj se mu je zgodilo …

Eden najboljših slovenskih plesalcev in sodnik šova Zvezde plešejo, Andrej Škufca, je za revijo Lady razkril, kakšno smolo je doživel na poročnem potovanju.


»Na poročnem potovanju na Sejšelih me je pičil sršen. Tri dni sem imel hudo vročino in moram reči, da je bilo kar neprijetno tri dni preživeti v postelji. Žena je tiste dni sama preživela na plaži. Zgodilo se je ravno na sredini potovanja, tako da sem dal to čez, potem pa spet užival naprej,« je povedal za omenjeno revijo.


Škufca se je leta leta 2013 poročil z Melindo Torokyorgy.

Foto: POP TV

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zanimivosti

Tara Zupančič šokirala s priznanjem, da to počne njen fant in ne ona

Objavljeno

V redu

Avtor

Priljubljena voditeljica je presenetila mnoge …

Simpatično in zelo priljubljeno televizijsko voditeljico Taro Zupančič smo pred časom gledali v šovu Zvezde plešejo, letos pa je prevzela vajeti v novi sezoni oddaje Kuhinja na kolesih. Spoznavala bo prekmurske dobrote in glede na to, da bo vodila oddajo o hrani, je za portal 24urc.com zelo presenetila z iskrenim odgovorom, da je bolj priložnostna kuharica ter da kuhanja ni nikoli jemala s strastjo.

»Zdaj pa imam srečo, ker imam fanta, da, in rad kuha,« je razkrila za omenjeni portal.

Vas je z odgovorom presenetila?

Foto: POP TV

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zanimivosti

Hollywoodski zvezdniški par se je razveselil sedmega otroka. To je prva fotografija po porodu

Objavljeno

V redu

Avtor

Presrečna starša sta objavila prvo fotografijo, ki je nastala po porodu. Lahko verjamete, da je srečna mamica videti tako popolno?

Zvezdniški par Alec in Hilaria Baldwin sta se razveselila rojstva sedmega otroka. Rodila se jima je hči, ki sta ji nadela ime  Ilarie Cataline Irene Baldwin. Deklica je na svet prijokala 22. septembra, srečna starša pa sta na družbeno omrežje že dodala nekaj čudovitih fotografij svoje dojenčice in ostalih otrok.

»Tukaj je. Tako sva vesela, da vam lahko predstaviva svoje male sanje, ki so se uresničile,« je zapisala srečna mamica.

Par že ima 23-mesečnega Eduarda, 18-mesečno Mario (ki jo je rodila nadomestna mati), 4-letnega Romea, 5-letnega Leonarda, 7-letno Rafaelo in 8-letno Carmen.

Foto: pexels.com

NADALJUJTE Z BRANJEM

 

 

Zadnje novice

Kategorije

OGLASI

POPULARNO

sidereals