Kontaktirajte nas

Zanimivosti

Zvezdana Mlakar trepeta, za življenje se bori njej zelo ljuba in draga oseba

Objavljeno

V redu

Priljubljena igralka preživlja težke čase, sedaj pa je doživela še takšen šok.

Ena najbolj priljubljenih in uspešnih slovenskih igralk je zagotovo Zvezdana Mlakar. Znana je tudi po tem, da pove tisto, kar si misli, da ji ni težko razkrivati svojih čustev, strahov.

Pogosto se oglasi tudi preko družbenih omrežij, njeni številni sledilci se vedno razveselijo nove objave. A tokrat je objavila besede, ki so mnoge zelo presenetile.

Ko je nekaj besed zapisala in namenila ob smrti igralskemu kolegu Radku Poliču Racu, je prejela komentar: »Kaj, si mislila, da bo živel 150 let?«

Igralka je razkrila, da jo je ob teh besedah zazeblo pri srcu.

»Poglejte dobro, kako vas gledam.
To sem jaz, živa oseba, ena izmed vas.
Na svojo objavo ob Racevi smrti sem dobila komentar, ob katerem me je zazeblo v srcu.
“ Kaj, si mislila, da bo živel 150 let? “ in neke nebuloze, da si dvigujem gledanost zaradi njega, da sploh nisem v resnici žalostna.
Zakaj človek sploh napiše tako surov komentar?
A to je tista posvečena svoboda govora, ko spremeniš drugega v kanto za smeti?
A ga moti, ker sem “slavna”?
Da razčistimo enkrat za vselej.
Vse kar sem, sem zaradi svojega dela in svojega odnosa do sveta. Ko sem šla na Akademijo in želela postati igralka se mi sanjalo ni o slavi. Delala sem in izpolnjevala svoje srčno poslanstvo, včasih bolje, včasih slabše, nikoli pa nisem počela ničesar, da bi se o meni govorilo, sploh pa ne, da bi se govorilo kar v “tri dni”.
Do tega, da te ljudje poznajo, da te imajo celo na nek način radi, da te nekateri morda sovražijo, nimam nobenega odnosa. Na to osebno nimam vpliva, pa tudi v teatru nismo nikoli gradili na všečnosti. Zato me nikoli, tudi, če so me na to opozarjali, ni odnesla nobena prepoznavnost in “ slava,«
je zapisala, na koncu svojega sporočila pa je omenila tudi: »Objavljam kot vi, tudi, če ne bom dobila niti enega “ lajka “ bom preživela. Svet družabnih omrežij nima vpliva name, znam živeti tudi brez njega. Je moje malo intimno okno, kjer delim z vami tudi svojo žalost, po vseh teh smrtih zadnje čase, se za življenje bori še ena meni ljuba in draga oseba. Vsak trenutek mislim nanjo.«

Foto: Instagram

Zanimivosti

Znana slovenska televizijska voditeljica je postala mamica

Objavljeno

V redu

Avtor

Takšno čudovito fotografijo je delil njen partner.

Znani slovenski par, youtuber Gregor Jakhel Kolarević, ki se ga mnogi spomnijo tudi iz resničnostnega šova Bar in njegova srčna izbranka, televizijska in radijska voditeljica Maja Pinerič sta postala starša.

Novico o rojstvu deklice je ponosni očka delil preko družbenega omrežja Instagram, razkril, da je Maja rodila v postojnski porodnišnici, glede na njegove objave, pa se obe počutita dobro. Mlada mamica je na fotografiji nasmejana do ušes.

»In rodila se je Luna,« je še pripisal Kolarević poleg fotografije, s katero je pokazal svojo novorojenko.

Instagram zgodba

Foto: pexels.com

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zanimivosti

Šok: Ena najbolj znanih slovenskih televizijskih voditeljic popolnoma neprepoznavna

Objavljeno

V redu

Avtor

Saj ne boste verjeli, da je to res ona …

Objavila je fotografijo, s katero je pokazala, kako je bila nekoč videti in zares zelo presenetila mnoge.

»Da. To je moj PREJ in POTEM.
Pa tokrat ne bom govorila o vseh podzavestnih vzorcih in procesih, ki sem jih predelovala v svojem življenju PREJ. Ampak bom govorila o laseh. Neverjetno hitro rast in gostoto se da doseči tudi po intenzivnem obdobju barvanja, ko so lasje že v zelo slabem stanju 
je zapisala priljubljena televizijska voditeljica Jasmina Kandorfer, ki je s primerjalno fotografijo želela pojasniti, da je kreirala priročnik, ki nudi: » … ki nudi razumevanje magije las, pa tudi same nege, kjer ni poanta šampon.«

Njeno objavo si lahko pogledate spodaj.

Foto: Instagram

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zanimivosti

Šok: Dojenčka znana Slovenke stresla elektrika

Objavljeno

V redu

Avtor

Oglasila se je iz bolnišnice in sporočila vsem, kaj se je dogajalo.

Znana slovenska spletna vplivnica Alja Perne je svoje številne spletne sledilce prestrašila z novico, da je njen sinček Sky v bolnišnici, ker ga je stresla elektrika.

»Sky je okej, je bilo pa kar grozno, stresla ga je elektrika. Čisto nedolžno in neumno v resnici, adapter otroške lučke ga je stresel v nogico. Sreča v nesreči je ta, da je šla elektrika skozi nogico noter in tudi ven, tako da ni šla čez telo. Ima pa na nogi luknjo/opeklino, kjer ga je udarilo. Ampak, vse bo okej, sva na opazovanju v bolnici do jutri,« je zapisala v Instagram zgodbi in pokazala, da sta še vedno v bolnici, v eni izmed zgodb pa je pokazala tudi sinovo poškodovano nogo, a je pojasnila, da ga očitno nič ne boli, saj je živahen in nasmejan kot vedno.

Foto: Instagram

NADALJUJTE Z BRANJEM

 

 

Zadnje novice

Kategorije

OGLASI

POPULARNO

sidereals