Numerološka usmeritev dneva – Sobota, 17. 10. 2020

  • Avtor: Asya
  • 17/10/2020

Dobro jutro, dober ! Pred nami je zopet sobota, poglejmo, s kakšno energijo bo dan vplival na nas.

“Resnično živi smo, ko  plešemo v lastnem ritmu.«

Števila današnjega dne nam bodo postregla z bolj napeto energijo preko celega dne.  Zakoreninjeni vplivi iz preteklosti, tudi iz prejšnjih življenj bodo zahtevali, da nekatere stvari v svojem življenju spremenimo.  To pa bo težje, kot si mislimo. Lahko računamo na velike napore in neizmerno trošenje energije ter na vztrajnost.  Zaustavljal nas bo strah pred spremembo, zaradi česar bomo delovali zelo togo, prav tako tudi prepričanja, v smislu, saj drugače ne gre, kot le s trdim delom. A to ni res!

Kombinacija materialnih števil 17 in 4 nam danes resnično lahko da vetra.  Dan od nas zahteva skrbno in metodično delo, ki bo vplivalo na dobro osnovo za prihodnost.  Danes bomo verjetno mnogo stvari počeli z mislijo na svoj dom in domačo zemljo.  Z veliko truda in smisla za praktično delo bomo uresničevali svoje zamisli, sanje in vizije. Uspevali bomo lahko na področju gradbeništva, arhitekture, inženirstva, oblikovanja, kmetijstva, podjetništva.  Tudi zanimanje za ustvarjanje filmov in fotografij bo lahko pritegnilo pozornost.  Uspevali bi lahko tudi na vodstvenih  in vodilnih položajih.

Danes bi za marsikoga lahko rekli, da tiha voda bregove dere.

Nujno se sproščajte v naravi, bodite telesno aktivni, pazite na svoje psihično zdravje.  Delo z zemljo bi bilo idealno.  Ukvarjanje s cvetlicami, zelišči, zelenjavo in sadjem vam je lahko v uteho.  Če vam te stvari niso blizu pa meditirajte in poslušajte glasbo.

Dodajam še, da je to splošen opis dneva, ki na vsakega deluje malce drugače in sicer glede na numerološko karto posameznika.

Lep dan vam želim.

Vaša numerologinja

foto: pixabay.com

Za vas piše

Numerologinja Asya

Numerologinja Asya

Leta 2012 sem prvič v življenju stopila do prve numerologinje, ki sem jo našla na spletu. Imela sem izredno srečo, saj je bila gospa več kot le numerologinja; izkušena, izobražena  in  polna različnih znanj  in me je znala  pravilno usmeriti. V tistem času sem navidezno imela vse, kar sem si takrat želela: zaposlitev, svoj dom, družino in nekaj pristnih, srčnih prijateljev.  V resnici mi več pomeni kvaliteta kot kvantiteta in tako je tudi s stvarmi in z ljudmi v mojem življenju.

Od nekdaj sem bila samostojna, ustvarjalna, fokusirana, usmerjena na cilj in vizijo ter delavna. V nekaj letih pa se je počasi in potiho večalo slabo počutje, notranja napetost in kot posledica so nastopile težave z zdravjem. Malo tu in malo tam, naenkrat pa je bilo vsega preveč.  Začela sem upoštevati numerološke cikle, števila v mojih rojstnih podatkih, v imenu in priimku, se izobraževati. Spremenila sem nekatere navade, prepričanja, vrednostni sistem, uvedla  dnevno duhovno prakso in na mojih šibkih točkah močno napredovala.  Dela s seboj imam še precej. Ne pričakujem pravljice od življenja. Ker je živo in v gibanju, poleg »srčkov in pikapolonic«,  trosi tudi »sol in poper«. S poznavanjem sebe in  razumevanjem nekaterih zakonitosti pa je lažje obvladljivo. Numerologije sem se naučila  zaradi sebe, ker mi je postalo zanimivo orodje, s katerim lažje manevriram skozi življenje. Rada imam adrenalin in včasih malce tvegam, da je življenje bolj pisano in veselo, še prej pa »pogledam v številke.«  Zakaj bi padala na nos, če lahko pristajam na nogah? Vsaj v večini primerov.

Osem let je minilo od mojega prvega obiska pri numerologinji. V tem času sem nad po(močjo) numerologije postala navdušena.  Prav takšna sem tudi  numerologinja.

Numerologinja Asya