Kontaktirajte nas

Zanimivosti

Priljubljeni slovenski komik delil veselo novico

Objavljeno

V redu

Priljubljeni gorenjski komik Boštjan Meglič – Peška je včeraj sporočil veselo novico, še tretjič je postal dedek.

Komika Boštjana Megliča lahko gledamo v priljubljeni oddaji Pri Črnem Petru na Platen TV, kjer odlično igra svojo vlogo poštarja Peške.

Kot poroča Planet TV, se je svojega tretjega vnuka Jureta razveselil 11. novembra. In tudi novico o prihodu vnuka je razkril na šaljiv način, saj je dejal: “Očka je bil lahko zraven šele eno uro pred predvidenim porodom. Vse preostalo pa je potekalo povsem brez težav.

Pojasnil pa je tudi, da sta se bratca zelo razveselila tudi starejša sorojenca, Antonio in Tamara: “Zdaj sploh nimata časa za branje in domače naloge, saj ju zanima samo bratec. Malo manj navdušenja kažeta le, če sta zraven pri previjanju, saj si Antonio takrat vedno zamaši nosek,” je v smehu povedal Peška, ki se je še pošalil, da vnukovo ime verjetno ni povsem naključno izbrano. “Moj sin je strasten nabiralec gob. Najljubši so mu ravno jurčki,” še poroča Planet TV.

🐣😍

Objavil/a Peška dne Ponedeljek, 16. november 2020

Foto: Facebook

Zanimivosti

Glasbeni svet žaluje, umrla je znana pevka, ki smo jo poznali vsi

Objavljeno

V redu

Avtor

Umrla je svetovno znana pevka, katere pesmi smo poznali in prepevali vsi.

Bila je dobitnica grammyja in oskarja, pevka Irene Cara se je poslovila v 64. letu starosti. Svet jo pozna po naslovni pesmi filma Flashdance, za katerega je posnela pesem What a Feeling.

Novico o njeni smrti je pred nekaj dnevi preko družbenih omrežij sporočila njena predstavnica za stike z javnostjo. Ta je dejala: »Umrla je na svojem domu v Floridi, vzrok smrti je za zdaj še neznan.«

Pevka je postala slavna, ko je dobila vlogo v filmu Fame, leta 1980, zanj je posnela tudi istoimensko pesem in tudi balado. Za vlogo, ki jo je odigrala, je bila nominirana za zlati globus, skladba pa ji je prinesla dve nominaciji za grammyja.

Tri leta pozneje je dobila oskarja za najbolj izvirno filmsko skladbo Flashdance in grammyja za najboljšo pop izvajalko.

Foto: pexels.com

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zanimivosti

Modrijani poskrbeli za presenečenje, ki ga nihče ni pričakoval

Objavljeno

V redu

Avtor

Že veste, kaj so storili? Tudi vas bo to zelo presenetilo.

Priljubljena slovenska glasbena skupina Modrijani je svoje moči združila s skupino Booom, ki postaja vse bolj priljubljena. Skupaj so predstavili novo pesem Spomin, ki je takoj navdušila številne.

Pod avtorje besedila se je poleg članov skupine Booom (Patrik Mrak, Matevž Derenda, Luka Cvetičanin) podpisal tudi legendarni Jan Plestenjak.

Tako Modrijani kot tudi skupina Booom so novico o skupni pesmi že delili na Instagramu, naleteli pa na zelo pozitiven odziv.

»Bravo, fantje, pesem je čudovita,« se je glasil eden izmed komentarjev.

Foto: Instagram

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zanimivosti

Vau, hči znane pevke razkrila svoj talent in osupnila

Objavljeno

V redu

Avtor

Ste vedeli, da ima ta znana slovenska pevka tako nadarjeno hči?

Da je pevka Natalija Kolšek zelo ponosna na svoje tri otroke, to večkrat poudari.  V zakonu so se ji rodili trije, sin Anej, ter hčeri Aisha Naja ter Anisa. Starejša, Aisha Naja pa je očitno po materi podedovala pevski talent, saj ima zares izjemen glas. To je pokazala v kratkem napovedniku, s katerim sta skupaj z materjo napovedali pesem, ki prihaja.

»Z največjim veseljem, skupaj s hčerko Aisho Najo, pošiljava med vas Pesem upanja,« sta povedali mati in hči, Aisha Naja pa je že v napovedniku dokazala, da ima zares čudovit glas.

Pesem, ki prihaja v začetku naslednjega meseca bo zagotovo naletela na zelo pozitiven odziv med poslušalci.

Foto: YouTube

NADALJUJTE Z BRANJEM

 

 

Zadnje novice

Kategorije

OGLASI

POPULARNO

sidereals