Domov Za Navdih Numerološka usmeritev dneva – Četrtek, 17. 12. 2020

Numerološka usmeritev dneva – Četrtek, 17. 12. 2020

»Pojdi v smer, ki je neznana. Tam se rodi nova izkušnja in prav zdaj to potrebuješ.«

Tjaša Dorelay

Današnji dan je pod vplivom dveh števil, ki si malce nagajata med seboj. Število dneva 17/8 prebuja željo po samoti in fokus na materialne vidike našega življenja, število tekočega dne, ki je 6, pa nas vabi v družbo in prinaša zahtevo po zanimanju in ukvarjanju s svojo družino; ožjo in širšo.

Število dneva 17 je število zemljiške posesti, poslovnosti, politike, odvetništva, javnega življenja. Velika verjetnost je, da se nam bo kakšna reč dogajala na teh področjih in da se bodo naše ambicije povečale. Tudi, če nam bo najprej težko in se bomo borili z eksistenčnimi, finančnimi, pravnimi težavami, nam bo s poštenjem, s pridnostjo in s trudom uspelo. Morda nam uspe preboj, s katerim se lahko proslavimo.

Danes se izrecno potrudimo, da dokončamo stvari, ki smo si jih zamislili oz. naredimo tako, kot smo si zaželeli. Finančne skrbi in primanjkovanje denarja lahko premagamo z vztrajnostjo.

Dan je ugoden tudi za začetke na svoje. Koraki, ki jim marsikdo sledi, da izboljša svoje poslovne možnosti in poti, so pravi. Pogumne izbire so tiste, ki bodo nagrajene. Razmislite o sodelovanju s partnerji, katerih veščine dopolnjujejo vaše. Upanje za prihodnost je, skupni podvigi vam lahko pomagajo doseči cilje.  S pogajanji lahko lepo napredujete, a vse imejte pod nadzorom.

V partnerstvu bo lepše, če bomo empatični in prijazni. Osebni magnetizem in karizmatičnost bosta pritegnila marsikatero oko.

Uspešen dan vam želim.

Vaša numerologinja Asya

Foto: Pixabay.com

Za vas piše

Numerologinja Asya

Numerologinja Asya

Leta 2012 sem prvič v življenju stopila do prve numerologinje, ki sem jo našla na spletu. Imela sem izredno srečo, saj je bila gospa več kot le numerologinja; izkušena, izobražena  in  polna različnih znanj  in me je znala  pravilno usmeriti. V tistem času sem navidezno imela vse, kar sem si takrat želela: zaposlitev, svoj dom, družino in nekaj pristnih, srčnih prijateljev.  V resnici mi več pomeni kvaliteta kot kvantiteta in tako je tudi s stvarmi in z ljudmi v mojem življenju.

Od nekdaj sem bila samostojna, ustvarjalna, fokusirana, usmerjena na cilj in vizijo ter delavna. V nekaj letih pa se je počasi in potiho večalo slabo počutje, notranja napetost in kot posledica so nastopile težave z zdravjem. Malo tu in malo tam, naenkrat pa je bilo vsega preveč.  Začela sem upoštevati numerološke cikle, števila v mojih rojstnih podatkih, v imenu in priimku, se izobraževati. Spremenila sem nekatere navade, prepričanja, vrednostni sistem, uvedla  dnevno duhovno prakso in na mojih šibkih točkah močno napredovala.  Dela s seboj imam še precej. Ne pričakujem pravljice od življenja. Ker je živo in v gibanju, poleg »srčkov in pikapolonic«,  trosi tudi »sol in poper«. S poznavanjem sebe in  razumevanjem nekaterih zakonitosti pa je lažje obvladljivo. Numerologije sem se naučila  zaradi sebe, ker mi je postalo zanimivo orodje, s katerim lažje manevriram skozi življenje. Rada imam adrenalin in včasih malce tvegam, da je življenje bolj pisano in veselo, še prej pa »pogledam v številke.«  Zakaj bi padala na nos, če lahko pristajam na nogah? Vsaj v večini primerov.

Osem let je minilo od mojega prvega obiska pri numerologinji. V tem času sem nad po(močjo) numerologije postala navdušena.  Prav takšna sem tudi  numerologinja.

Numerologinja Asya