Kontaktirajte nas

Zanimivosti

Sandra Auer: »Smo odštekana družina! INTERVJU

Objavljeno

V redu

Vas zanima, kako se ima danes Sandra Auer? Potem pa le preberite BUM klepet.

Sandra Auer je danes veliko več kot le hči znanega in zelo uspešnega voditelja Stojana Auerja, ki ga je pred leti gledala vsa Slovenija. Sandra je danes ljubeča mamica in žena, pa tudi ambiciozna podjetnica, ki ji idej in energije ne zmanjka. In kar je najbolj pomembno, svoje življenje, svoje poti, svoje uspehe in tudi napake je znala sprejeti in iz njih potegniti najboljše. In tudi zato danes živi izpopolnjeno življenje.

Deset let je minilo, odkar ste vstopili v resničnostni šov Big Brother. Kakšne spomine imate danes na ta šov? Ste morda s katerim izmed ‘sostanovalcev’ še vedno v stikih? Če bi se še enkrat odločali, bi vstopili v šov ali ne? So vas morda vabili za vstop še v kak drug šov? Kaj ste vi od te izkušnje pridobili, kaj ste se naučili?

Ja čas zelo hitro teče (smeh). Na ta šov imam zelo, zelo lepe spomine, kako smo peli in se zabavali, hkrati pa je šlo tudi za izredno koristno psihološko izkušnjo, ki me je veliko naučila O SEBI. In ja, vsekakor bi šla še enkrat, če bi lahko zavrtela čas nazaj. Danes pa se zaradi bližine otrok, ne bi več odločila za kaj takega, čeprav sem zelo ­odštekana mama (smeh).

V stiku sem z Mišom, saj odlično sodelujeva tudi poslovno. Zelo ga spoštujem, je dober človek, dober prijatelj in na splošno zelo ambiciozen, zato se imava zmeraj o čem za pogovarjati.

Lansko leto so me povabili na avdicijo za šov Zvezde Plešejo.

Pred leti ste se posvečali glasbi, izdali tudi nekaj pesmi. Še razmišljate o petju, o nastopanju, ali je to poglavje za vami?

Petje in glasba bosta vedno del mene, vsak dan, ne glede na to ali me kdo sliši (smeh). Ne bi rekla, da je to poglavje za mano, nikoli ne veš, kaj vse te še čaka, res pa je, da imam trenutno več fokusa na druge stvari, toliko idej imam še v sebi, da samo prepuščam času čas, da jih bom lahko vse lahkotno izpeljala. Pojem pa sicer vsak dan, za dušo.  Moja dva pikeca pa sta najbolj srečna, ko skupaj pojemo za lahko noč.

Sandra Auer in njena dva otroka, Arabela in Aljoša.

Ste hči zelo uspešnega voditelja Stojana Auerja. Kako je biti hči znane osebe? Ko smo lahko vašega očeta spremljali preko televizijskih zaslonov, v zabavni oddaji Poglej in zadeni, ste bili še otrok. Kako je to vplivalo na vas, na vaše otroštvo?

Tako kot vse na tem svetu, ima tudi to svoje prednosti in slabosti. Sicer pa je vse stvar perspektive posameznika.  V otroštvu je seveda to zelo zaznamovalo moje življenje, saj so nas vsi poznali, po drugi strani pa sem zato bila deležna veliko takšnih in drugačnih neprijetnih besed in situacij, ki so se mi takrat zdele krivične. Danes na vse gledam s hvaležnostjo, saj se je iz velikih otroških bolečin, moje srce okrepilo in sem prav zato postala bolj ljubezniva, nežnejša, bolj razumljiva in veliko bolj široko-gleda. Včasih sem želela razmišljati kot oče, danes se zavedam svoje vrednosti, svoje edinstvenosti in modrosti, ki sem jo prejela skozi leta, predvsem pa imam pogum v izražanju, saj sem bila vzgojena v duhu, da se vse da, če se hoče, za kar bom staršema vselej hvaležna.

Ste danes s starši povezani? Kaj vam pomenijo?

Seveda smo povezani in veliko mi pomenita. Radi se imamo, si med seboj pomagamo, se vzpodbujamo, svetujemo, kot vsaka družina.

Ustvarili ste si tudi svojo družino, imate hči in sina. Kako je imeti družino? Je v vašem življenju sedaj na prvem mestu?

Premalo besed je, da bi lahko opisala svoje natančne občutke o svoji družini. Zelo sem hvaležna, ponižna in z vsem srcem napolnjena. Imam najboljšega partnerja, dva prekrasna otroka, celo par, kar sem si vedno želela in zdravje vseh nas. Kaj si lahko človek še želi? Nekateri nam rečejo, da smo že kičasti (smeh).

Med epidemijo pri Sandi Auer diši po domačih dobrotah.

Kako sedaj, v času epidemije, poteka vaš dan? Hči je že v šoli, se učite skupaj? Kaj počnete?

Arabela obiskuje 3. razred in zdaj, ko šola poteka od doma, je seveda tudi to postalo del našega dneva, da skupaj preverimo vse za šolo, po tem ko v dopoldanskem času večino dela opravi samostojno. Zanimivo je, da je ob tem Aljoša dobil veliko veselje in zagon za učenje. Tako imamo dva šolarja (smeh), le da se Aljoša želi učiti vsebine prvega razreda, ki ga čaka kmalu. V teh dneh nam čas dopušča predvsem, da smo zelo kreativni, skoraj vsak dan nekaj izdelujemo, skupaj pečemo, kuhamo in se igramo..

Na TikToku imate več kot 25 tisoč sledilcev. Kako vam je pa to uspelo? Kako se je vse skupaj začelo?

Ni težko doseči te številke danes na TikToku, če imaš veselje in samozavest. Točno o tem tudi predavam. V zadnjih štirih mesecih sem recimo opravila 10 predavanj na temo ‘Tiktok osnove in poslovne priložnosti’, predvsem podjetniškim inkubatorjem po Sloveniji, ki znajo videt oglaševalske možnosti v prihodnosti. Danes so na TikToku že skoraj vsa večja znana podjetja.

Vse skupaj se je začelo na enem pikniku, ko mi je majhna deklica predstavila aplikacijo in mi pokazala kakšen video je sama naredila. Po več letih šolanja (sem uni. dipl. medijska komunikologinja), se mi je zdelo fascinantno, da je to mogoče. Navdušila me je seveda tudi sama aplikacija, po tem ko sem si vzela čas zanjo in ugotovila, da za ustvarjanje video posnetkov, še nikoli nisem videla boljše uporabniške izkušnje, da dosežeš dober rezultat v kratkem času. Zato sem se začela igrati z njo, predstavljala mi je neko platformo, kjer lahko izrazim vse svoje talente in se ob tem zabavam. In potem odeja na idejo … Danes jih imam zapisanih več kot sto, a premalo časa za realizacijo vseh. Zato smo pri snemanjih vedno spontani in najbolj pomembno je, da se zabavamo.

Sem pa zelo vesela, da je to postalo tudi del mojega posla. Ni ga lepšega občutka, ko se ob nečem zabavaš in si zato še plačan. Veliko, veliko se še pa tudi pripravlja. To je le začetek (smeh).

Opazila sem, da zelo radi nastopate tudi s svojo hčerko in da zelo skladno plešeta skupaj. Je potrebno veliko vaje za tak posnetek? Najbrž pri tem tudi vaša hči uživa?

Iskreno sem najsrečnejša mamica, da imam hči, ki ima enako veselje do plesa kot jaz. Ona je tista, ki izrazi željo ali po plesu, ali po snemanju, jaz le sledim. Veliko krat že tudi ona mene uči koreografije, ob enem pa se tudi dobro razgibava. Posnetkov je v resnici veliko več, le da objaviva samo tu in tam. Iskreno, smo tako odštekana družina, da naši posnetki nastanejo zelo hitro, zato je tudi tako zabavno. In obratno (smeh).

Foto: Osebni arhiv

Zanimivosti

Poglejte, kakšno fotografijo moža je objavila Maja Šuput

Objavljeno

V redu

Avtor

Priljubljena hrvaška pevka je svojemu možu zaželela vse najboljše in objavila takšno fotografijo.

Hrvaška pevka Maja Šuput, ki je pred nekaj tedni postala prvič mamica malemu Bloomu, uživa družinsko življenje. Fotografije sreče kar naprej objavlja na družbenem omrežju in priznava, da je zaljubljena v oba svoja moška.

Njen partner Nenad Tatarinov pa je dopolnil 38 let in za to priložnost je Maja objavila prav posebno fotografijo na svojem Instagram računu.

»Želimo, da ostaneš prav takšen kot si. Najboljši mož in oče. Radi te imamo,« je zapisala poleg 41-letna pevka.

Foto: Facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zanimivosti

Razkrito, kako sta se Princ William in Kate zapletla

Objavljeno

V redu

Avtor

Kraljevski par je nedavno praznoval 10. obletnico poroke, a za njima sta dve desetletji poznanstva, prijateljstva in ljubezni. 

Odnos med vojvodinjo 39-letno Kate Middleton in 38-letnim princem Williamom je bil očiten že od začetka. Kraljevski par, ki je pred kratkim praznoval 10. obletnice zakona, se je spoznal leta 2001, ko sta bila bruca na univerzi St. Andrews na Škotskem in med njima se je takoj zaiskrilo. 

“Kemijo med njima je bilo vsekakor čutiti takoj,” je za revijo People povedala Laura Warshauer, sostanovalka iz doma, kjer sta živela Kate in William. “Kadar je bila Kate v sobi, je Will pozoren nanjo. Ko smo šli v jedilnico na kosilo in sta se za mizo  pogovarjala, je bilo neverjetno videti, kako naravna sta, koliko si imata za povedati. Če pogledam nazaj, ja, ti majhni trenutki bi že takrat lahko veliko povedali o njunem odnosu in njegovem razvoju v prihodnosti,” je dodala Warshauerjeva.

V drugem letniku sta Kate in William postala sostanovalca in si skupaj s še dvema sostanovalcema delila štirisobno stanovanje. “Pravzaprav mislim, da sem zardela, ko sem te spoznala. Bila sem sramežljiva,” je nedavno razkrila v video posnetku Kate ob deseti obletnici poroke. “Nekaj časa sva potrebovala, da sva se spoznala, a hitro sva si postala blizu,” je še dejala vojvodinja. 

Tudi William se je spomnil njihovih študentskih dni. ‘Skupaj smo se preselili v stanovanje, kjer sva živela s sostanovalci in tam je vse nekako steklo. Več sva se videla, bolj sva se družila. Več časa sva preživela skupaj «je povedal princ.

Kraljevi par v študentskih časih.

foto: Profimedia

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zanimivosti

Melani Mekicar je bila nekoč v objemu tega znanega pevca

Objavljeno

V redu

Avtor

Radijska in televizijska voditeljica je nekoč grela srce zelo postavnega slovenskega glasbenika ….

Danes je ena izmed najbolj priljubljenih radijskih in televizijskih voditeljic, mnogi so jo spoznali sedaj, ko ob petkih zvečer skupaj z Blažem Švabom vodi zabavno glasbeno oddajo v Petek zvečer. Melani Mekicar je danes srečno zaljubljena, o svoji ljubezni pa ne pove kaj dosti v javnosti.

Je pa sedaj znano, da je bila pred leti dekle postavnega pevca skupine Joker out, Bojana Cvjetićanina. Ta je njun odnos razkril pred dnevi v vložku Quickie z Davidom Amaro na Hitradiu Antena. Med drugim je pevec priznal, da je nekoč bil v razmerju z znano in priljubljeno radijsko in televizijsko voditeljico. Kaj vse je povedal, si poglejte v spodnjem posnetku.

Foto: Facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

HIT TEDNA PO IZBORU NAŠIH BRALCEV

HIT TEDNA po izboru naših bralcev je Stella s svojo skladbo Ta neki neki.

 

Zadnje novice

Kategorije

OGLASI

POPULARNO