Connect with us

Zanimivosti

Sandra Auer: »Smo odštekana družina! INTERVJU

Published

on

Vas zanima, kako se ima danes Sandra Auer? Potem pa le preberite BUM klepet.

Sandra Auer je danes veliko več kot le hči znanega in zelo uspešnega voditelja Stojana Auerja, ki ga je pred leti gledala vsa Slovenija. Sandra je danes ljubeča mamica in žena, pa tudi ambiciozna podjetnica, ki ji idej in energije ne zmanjka. In kar je najbolj pomembno, svoje življenje, svoje poti, svoje uspehe in tudi napake je znala sprejeti in iz njih potegniti najboljše. In tudi zato danes živi izpopolnjeno življenje.

Deset let je minilo, odkar ste vstopili v resničnostni šov Big Brother. Kakšne spomine imate danes na ta šov? Ste morda s katerim izmed ‘sostanovalcev’ še vedno v stikih? Če bi se še enkrat odločali, bi vstopili v šov ali ne? So vas morda vabili za vstop še v kak drug šov? Kaj ste vi od te izkušnje pridobili, kaj ste se naučili?

Ja čas zelo hitro teče (smeh). Na ta šov imam zelo, zelo lepe spomine, kako smo peli in se zabavali, hkrati pa je šlo tudi za izredno koristno psihološko izkušnjo, ki me je veliko naučila O SEBI. In ja, vsekakor bi šla še enkrat, če bi lahko zavrtela čas nazaj. Danes pa se zaradi bližine otrok, ne bi več odločila za kaj takega, čeprav sem zelo ­odštekana mama (smeh).

V stiku sem z Mišom, saj odlično sodelujeva tudi poslovno. Zelo ga spoštujem, je dober človek, dober prijatelj in na splošno zelo ambiciozen, zato se imava zmeraj o čem za pogovarjati.

Lansko leto so me povabili na avdicijo za šov Zvezde Plešejo.

Pred leti ste se posvečali glasbi, izdali tudi nekaj pesmi. Še razmišljate o petju, o nastopanju, ali je to poglavje za vami?

Petje in glasba bosta vedno del mene, vsak dan, ne glede na to ali me kdo sliši (smeh). Ne bi rekla, da je to poglavje za mano, nikoli ne veš, kaj vse te še čaka, res pa je, da imam trenutno več fokusa na druge stvari, toliko idej imam še v sebi, da samo prepuščam času čas, da jih bom lahko vse lahkotno izpeljala. Pojem pa sicer vsak dan, za dušo.  Moja dva pikeca pa sta najbolj srečna, ko skupaj pojemo za lahko noč.

Sandra Auer in njena dva otroka, Arabela in Aljoša.

Ste hči zelo uspešnega voditelja Stojana Auerja. Kako je biti hči znane osebe? Ko smo lahko vašega očeta spremljali preko televizijskih zaslonov, v zabavni oddaji Poglej in zadeni, ste bili še otrok. Kako je to vplivalo na vas, na vaše otroštvo?

Tako kot vse na tem svetu, ima tudi to svoje prednosti in slabosti. Sicer pa je vse stvar perspektive posameznika.  V otroštvu je seveda to zelo zaznamovalo moje življenje, saj so nas vsi poznali, po drugi strani pa sem zato bila deležna veliko takšnih in drugačnih neprijetnih besed in situacij, ki so se mi takrat zdele krivične. Danes na vse gledam s hvaležnostjo, saj se je iz velikih otroških bolečin, moje srce okrepilo in sem prav zato postala bolj ljubezniva, nežnejša, bolj razumljiva in veliko bolj široko-gleda. Včasih sem želela razmišljati kot oče, danes se zavedam svoje vrednosti, svoje edinstvenosti in modrosti, ki sem jo prejela skozi leta, predvsem pa imam pogum v izražanju, saj sem bila vzgojena v duhu, da se vse da, če se hoče, za kar bom staršema vselej hvaležna.

Ste danes s starši povezani? Kaj vam pomenijo?

Seveda smo povezani in veliko mi pomenita. Radi se imamo, si med seboj pomagamo, se vzpodbujamo, svetujemo, kot vsaka družina.

Ustvarili ste si tudi svojo družino, imate hči in sina. Kako je imeti družino? Je v vašem življenju sedaj na prvem mestu?

Premalo besed je, da bi lahko opisala svoje natančne občutke o svoji družini. Zelo sem hvaležna, ponižna in z vsem srcem napolnjena. Imam najboljšega partnerja, dva prekrasna otroka, celo par, kar sem si vedno želela in zdravje vseh nas. Kaj si lahko človek še želi? Nekateri nam rečejo, da smo že kičasti (smeh).

Med epidemijo pri Sandi Auer diši po domačih dobrotah.

Kako sedaj, v času epidemije, poteka vaš dan? Hči je že v šoli, se učite skupaj? Kaj počnete?

Arabela obiskuje 3. razred in zdaj, ko šola poteka od doma, je seveda tudi to postalo del našega dneva, da skupaj preverimo vse za šolo, po tem ko v dopoldanskem času večino dela opravi samostojno. Zanimivo je, da je ob tem Aljoša dobil veliko veselje in zagon za učenje. Tako imamo dva šolarja (smeh), le da se Aljoša želi učiti vsebine prvega razreda, ki ga čaka kmalu. V teh dneh nam čas dopušča predvsem, da smo zelo kreativni, skoraj vsak dan nekaj izdelujemo, skupaj pečemo, kuhamo in se igramo..

Na TikToku imate več kot 25 tisoč sledilcev. Kako vam je pa to uspelo? Kako se je vse skupaj začelo?

Ni težko doseči te številke danes na TikToku, če imaš veselje in samozavest. Točno o tem tudi predavam. V zadnjih štirih mesecih sem recimo opravila 10 predavanj na temo ‘Tiktok osnove in poslovne priložnosti’, predvsem podjetniškim inkubatorjem po Sloveniji, ki znajo videt oglaševalske možnosti v prihodnosti. Danes so na TikToku že skoraj vsa večja znana podjetja.

Vse skupaj se je začelo na enem pikniku, ko mi je majhna deklica predstavila aplikacijo in mi pokazala kakšen video je sama naredila. Po več letih šolanja (sem uni. dipl. medijska komunikologinja), se mi je zdelo fascinantno, da je to mogoče. Navdušila me je seveda tudi sama aplikacija, po tem ko sem si vzela čas zanjo in ugotovila, da za ustvarjanje video posnetkov, še nikoli nisem videla boljše uporabniške izkušnje, da dosežeš dober rezultat v kratkem času. Zato sem se začela igrati z njo, predstavljala mi je neko platformo, kjer lahko izrazim vse svoje talente in se ob tem zabavam. In potem odeja na idejo … Danes jih imam zapisanih več kot sto, a premalo časa za realizacijo vseh. Zato smo pri snemanjih vedno spontani in najbolj pomembno je, da se zabavamo.

Sem pa zelo vesela, da je to postalo tudi del mojega posla. Ni ga lepšega občutka, ko se ob nečem zabavaš in si zato še plačan. Veliko, veliko se še pa tudi pripravlja. To je le začetek (smeh).

Opazila sem, da zelo radi nastopate tudi s svojo hčerko in da zelo skladno plešeta skupaj. Je potrebno veliko vaje za tak posnetek? Najbrž pri tem tudi vaša hči uživa?

Iskreno sem najsrečnejša mamica, da imam hči, ki ima enako veselje do plesa kot jaz. Ona je tista, ki izrazi željo ali po plesu, ali po snemanju, jaz le sledim. Veliko krat že tudi ona mene uči koreografije, ob enem pa se tudi dobro razgibava. Posnetkov je v resnici veliko več, le da objaviva samo tu in tam. Iskreno, smo tako odštekana družina, da naši posnetki nastanejo zelo hitro, zato je tudi tako zabavno. In obratno (smeh).

Foto: Osebni arhiv

Zanimivosti

Vau, ne boste verjeli, kako je videti babica Tine Gaber

Published

on

Tako mladostna in urejena je babica Tine Gaber. Tudi vi boste zelo presenečeni …

Priljubljena spletna vplivnica Tina Gaber, je tokrat svoje številne spletne prijatelje razveselila s fotografijo, ki jo je dodala v Instagram zgodbo. Pokazala je svojo babico, ki je videti zares zelo mladostno. Na fotografiji pa se vidi tudi, da je njena babica zares zelo lepo urejena gospa, ki se spozna na  modo.

»Prababi,« je Gabrova pripisala poleg fotografije, na kateri se njena babica sklanja nad voziček, v katerem leži njen pravnuk, sinček sestre Tine Gaber.

Foto: Facebook

Continue Reading

Zanimivosti

Čudovita novica: Znani slovenski glasbenik je postal očka! Čestitke dežujejo

Published

on

Tako čudovito ime sta s srčno izbranko nadela naraščaju …

Priljubljeni slovenski glasbenik Luka Šulić, ki je znan tudi kot član dua 2Cellos, je že četrtič postal očka. Veselo novico je za javnost razkril preko družbenega omrežja, pokazal je nekaj dni staro novorojenko.

»Pred nekaj dnevi se nam je prav tukaj, doma, rodila druga hčerka Rosa. Ponosen sem nanjo in mojo neverjetno ženo Tamaro, pa tudi na Vala, Hano in Lea, ki so jo takoj po prihodu zelo toplo sprejeli. Počutimo se blagoslovljeni, hvaležni in polni življenja. Zdaj smo popolni,« je pripisal poleg posnetka.

Z ženo Tamaro sta tako postala ponosna starša še eni deklici. Pod objavo se je usul plaz čestitk, med njimi so jima čestitali tudi mnogi znani obrazi.

Posnetek si lahko pogledate tukaj.

Foto: pexels.com

Continue Reading

Zanimivosti

Vau, tak avto vozi Tina Gaber! Cena vas bo vrgla na zadnjo plat

Published

on

Ste vedeli, da Tina Gaber vozi tak sanjski avto?

Priljubljena spletna vplivnica Tina Gaber, je pred kratkim delila posnetek na družbenem omrežju. Z njim je pokazala, da se je odpravila na Koroško, kjer je obiskala dva kraja, ki sta bila prizadeta v katastrofalnih poplavah.

»Koroški gre na bolje in to je dobro. Ampak do cilja – do tako želene obnove, do novih domov, do boljših cest – bomo morali še malo teči. Vem, da bomo tekli skupaj in da solidarnost še naprej ostaja naša najmočnejša vez. Hvala, Koroška, za ta krasen dan, še posebej pa hvala Korošcem in Korošicam za močno in nepopustljivo srce je zapisala poleg posnetka, ki ga je delila na družbenih omrežjih.

Portal cosmopolitan.si pa se je lotil raziskave, s kakšnim avtom se je tja odpeljala in ugotovili so, da gre najbrž za Volvo XC90. kot so še zapisali, pa predvidevajo, da gre za Volvo XC90 T8.

»Pobrskali smo po ceniku in ugotovili, da s trenutnim popustom, ki ga ponuja Volvo pri nas, takšen model dobiš za od približno 95.000 evrov naprej, vendar o točni ceni raje ne bomo ugibali, saj ne vemo vseh podrobnosti avtomobila,« so še zapisali.

Posnetek si lahko pogledate tukaj.

Foto: Facebook

Continue Reading

 

 

VESELE PRAZNIKE IN SREČNO V LETU 2023 VAM VOŠČIMO S PESMIJO ZVONČIĆI

Zadnje novice

Kategorije

OGLASI

POPULARNO

sidereals