Kontaktirajte nas

Zanimivosti

Sandra Auer: »Smo odštekana družina! INTERVJU

Objavljeno

V redu

Vas zanima, kako se ima danes Sandra Auer? Potem pa le preberite BUM klepet.

Sandra Auer je danes veliko več kot le hči znanega in zelo uspešnega voditelja Stojana Auerja, ki ga je pred leti gledala vsa Slovenija. Sandra je danes ljubeča mamica in žena, pa tudi ambiciozna podjetnica, ki ji idej in energije ne zmanjka. In kar je najbolj pomembno, svoje življenje, svoje poti, svoje uspehe in tudi napake je znala sprejeti in iz njih potegniti najboljše. In tudi zato danes živi izpopolnjeno življenje.

Deset let je minilo, odkar ste vstopili v resničnostni šov Big Brother. Kakšne spomine imate danes na ta šov? Ste morda s katerim izmed ‘sostanovalcev’ še vedno v stikih? Če bi se še enkrat odločali, bi vstopili v šov ali ne? So vas morda vabili za vstop še v kak drug šov? Kaj ste vi od te izkušnje pridobili, kaj ste se naučili?

Ja čas zelo hitro teče (smeh). Na ta šov imam zelo, zelo lepe spomine, kako smo peli in se zabavali, hkrati pa je šlo tudi za izredno koristno psihološko izkušnjo, ki me je veliko naučila O SEBI. In ja, vsekakor bi šla še enkrat, če bi lahko zavrtela čas nazaj. Danes pa se zaradi bližine otrok, ne bi več odločila za kaj takega, čeprav sem zelo ­odštekana mama (smeh).

V stiku sem z Mišom, saj odlično sodelujeva tudi poslovno. Zelo ga spoštujem, je dober človek, dober prijatelj in na splošno zelo ambiciozen, zato se imava zmeraj o čem za pogovarjati.

Lansko leto so me povabili na avdicijo za šov Zvezde Plešejo.

Pred leti ste se posvečali glasbi, izdali tudi nekaj pesmi. Še razmišljate o petju, o nastopanju, ali je to poglavje za vami?

Petje in glasba bosta vedno del mene, vsak dan, ne glede na to ali me kdo sliši (smeh). Ne bi rekla, da je to poglavje za mano, nikoli ne veš, kaj vse te še čaka, res pa je, da imam trenutno več fokusa na druge stvari, toliko idej imam še v sebi, da samo prepuščam času čas, da jih bom lahko vse lahkotno izpeljala. Pojem pa sicer vsak dan, za dušo.  Moja dva pikeca pa sta najbolj srečna, ko skupaj pojemo za lahko noč.

Sandra Auer in njena dva otroka, Arabela in Aljoša.

Ste hči zelo uspešnega voditelja Stojana Auerja. Kako je biti hči znane osebe? Ko smo lahko vašega očeta spremljali preko televizijskih zaslonov, v zabavni oddaji Poglej in zadeni, ste bili še otrok. Kako je to vplivalo na vas, na vaše otroštvo?

Tako kot vse na tem svetu, ima tudi to svoje prednosti in slabosti. Sicer pa je vse stvar perspektive posameznika.  V otroštvu je seveda to zelo zaznamovalo moje življenje, saj so nas vsi poznali, po drugi strani pa sem zato bila deležna veliko takšnih in drugačnih neprijetnih besed in situacij, ki so se mi takrat zdele krivične. Danes na vse gledam s hvaležnostjo, saj se je iz velikih otroških bolečin, moje srce okrepilo in sem prav zato postala bolj ljubezniva, nežnejša, bolj razumljiva in veliko bolj široko-gleda. Včasih sem želela razmišljati kot oče, danes se zavedam svoje vrednosti, svoje edinstvenosti in modrosti, ki sem jo prejela skozi leta, predvsem pa imam pogum v izražanju, saj sem bila vzgojena v duhu, da se vse da, če se hoče, za kar bom staršema vselej hvaležna.

Ste danes s starši povezani? Kaj vam pomenijo?

Seveda smo povezani in veliko mi pomenita. Radi se imamo, si med seboj pomagamo, se vzpodbujamo, svetujemo, kot vsaka družina.

Ustvarili ste si tudi svojo družino, imate hči in sina. Kako je imeti družino? Je v vašem življenju sedaj na prvem mestu?

Premalo besed je, da bi lahko opisala svoje natančne občutke o svoji družini. Zelo sem hvaležna, ponižna in z vsem srcem napolnjena. Imam najboljšega partnerja, dva prekrasna otroka, celo par, kar sem si vedno želela in zdravje vseh nas. Kaj si lahko človek še želi? Nekateri nam rečejo, da smo že kičasti (smeh).

Med epidemijo pri Sandi Auer diši po domačih dobrotah.

Kako sedaj, v času epidemije, poteka vaš dan? Hči je že v šoli, se učite skupaj? Kaj počnete?

Arabela obiskuje 3. razred in zdaj, ko šola poteka od doma, je seveda tudi to postalo del našega dneva, da skupaj preverimo vse za šolo, po tem ko v dopoldanskem času večino dela opravi samostojno. Zanimivo je, da je ob tem Aljoša dobil veliko veselje in zagon za učenje. Tako imamo dva šolarja (smeh), le da se Aljoša želi učiti vsebine prvega razreda, ki ga čaka kmalu. V teh dneh nam čas dopušča predvsem, da smo zelo kreativni, skoraj vsak dan nekaj izdelujemo, skupaj pečemo, kuhamo in se igramo..

Na TikToku imate več kot 25 tisoč sledilcev. Kako vam je pa to uspelo? Kako se je vse skupaj začelo?

Ni težko doseči te številke danes na TikToku, če imaš veselje in samozavest. Točno o tem tudi predavam. V zadnjih štirih mesecih sem recimo opravila 10 predavanj na temo ‘Tiktok osnove in poslovne priložnosti’, predvsem podjetniškim inkubatorjem po Sloveniji, ki znajo videt oglaševalske možnosti v prihodnosti. Danes so na TikToku že skoraj vsa večja znana podjetja.

Vse skupaj se je začelo na enem pikniku, ko mi je majhna deklica predstavila aplikacijo in mi pokazala kakšen video je sama naredila. Po več letih šolanja (sem uni. dipl. medijska komunikologinja), se mi je zdelo fascinantno, da je to mogoče. Navdušila me je seveda tudi sama aplikacija, po tem ko sem si vzela čas zanjo in ugotovila, da za ustvarjanje video posnetkov, še nikoli nisem videla boljše uporabniške izkušnje, da dosežeš dober rezultat v kratkem času. Zato sem se začela igrati z njo, predstavljala mi je neko platformo, kjer lahko izrazim vse svoje talente in se ob tem zabavam. In potem odeja na idejo … Danes jih imam zapisanih več kot sto, a premalo časa za realizacijo vseh. Zato smo pri snemanjih vedno spontani in najbolj pomembno je, da se zabavamo.

Sem pa zelo vesela, da je to postalo tudi del mojega posla. Ni ga lepšega občutka, ko se ob nečem zabavaš in si zato še plačan. Veliko, veliko se še pa tudi pripravlja. To je le začetek (smeh).

Opazila sem, da zelo radi nastopate tudi s svojo hčerko in da zelo skladno plešeta skupaj. Je potrebno veliko vaje za tak posnetek? Najbrž pri tem tudi vaša hči uživa?

Iskreno sem najsrečnejša mamica, da imam hči, ki ima enako veselje do plesa kot jaz. Ona je tista, ki izrazi željo ali po plesu, ali po snemanju, jaz le sledim. Veliko krat že tudi ona mene uči koreografije, ob enem pa se tudi dobro razgibava. Posnetkov je v resnici veliko več, le da objaviva samo tu in tam. Iskreno, smo tako odštekana družina, da naši posnetki nastanejo zelo hitro, zato je tudi tako zabavno. In obratno (smeh).

Foto: Osebni arhiv

Zanimivosti

Ste vedeli, da sta se Luka Basi in Nastja Gabor razšla? To je razkrila

Objavljeno

V redu

Avtor

Pevka Nastja Gabor je pojasnila, kaj se je zgodilo in kdaj …

Pevka, ki smo jo pred leti spoznali v šovu Slovenija ima talent, nato pa pred časom gledali še v šovu Znan obraz ima svoj glas, Nastja Gabor, je bila gostja na POPkastu, z njo se je pogovarjala voditeljica Ota Širca Roš, celoten pogovor pa si lahko pogledate na portalu 24ur.com.

Med drugim se je Gaborjeva dotaknila tudi svoje zveze z znanim pevcem Luko Basijem in razkrila, da sta se vmes celo razšla. Pojasnila je, da sta se spoznala še zelo mlada, bila sta prva ljubezen drug drugemu.

»Bil je na eni zabavi, na kateri mi je zelo težil. Tako kot govori njegova pesem To je to, sva se ujela ob pol dveh na trgu v Dravogradu,” je v smehu dejala. “Na začetku sem se mu kar dolgo upirala, če bi zdaj vedela, se ne bi. Takrat ni bil še niti Luka Basi niti tako zrel moški,« je pojasnila.

Nato pa je razkrila, da sta bila skupaj tri leta in da sta bila kljub temu, da sta bila takrat še zelo mlada, zelo resna v zvezi. Pojasnila je, da se je ta mogoče prezrelo odvijala. Razšla sta se, bila nekaj časa narazen, sedaj pa sta ponovno skupaj že nekje šest let.

»Ko imaš enkrat otroke, prenehaš šteti,« je v smehu dejala pevka, ki ima z zaročencem Basijem dva otroka, sina Taija in hčerko Tio.

View this post on Instagram

A post shared by Nastja Gabor (@nastjagabor)

Foto: Facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zanimivosti

Tanja Žagar s takšno objavo vse pustila brez besed: Zahvalila se je za pomoč

Objavljeno

V redu

Avtor

Ko boste videli to fotografijo, boste tudi vi ostali brez sape.

Priljubljena slovenska pevka Tanja Žagar, je preko družbenega omrežja svoje številne zveste spletne prijatelje prosila za nasvet, katero obleko naj izbere za koncert v Zagrebu, kjer je bila gosta klape Šufit.

Pomerila je nekaj oblek, in posnetke delila v Instagram zgodbi vse so ji zares čudovito pristajale, s pomočjo svojih spletnih prijateljev pa je izbrala tisto, za katero so menili, da ji zares najlepše pristoji.

»Tole pa je obleka, ki ste mi jo danes pomagali izbrati vi. Hvala vam za pomoč, počutim se odlično in čez nekaj trenutkov bom stopila na oder v dvorani Lisinski v Zagrebu, kjer sem nocoj gostja na koncertu klape Šufit,« je zapisala kasneje poleg fotografije, s katero je pokazala, da je izbrala čudovito zeleno obleko. Zagotovo se strinjate, da je pevka v njej dih jemajoča.

Foto: Facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zanimivosti

Tako čudovito je danes videti srčna izbranka Lada Bizovičarja

Objavljeno

V redu

Avtor

Partnerica priljubljenega slovenskega igralca sije od sreče. Poglejte, kako brezhiben je njen obraz …

Znani model in modna spletna vplivnica Anela Šabanagić, ki je tudi srčna izbranka igralca in voditelja Lada Bizovičarja, je svoje spletne prijatelje razveselila s fotografijo, s katero je pokazala, kako je videti.

Fotografijo je na družbeno omrežje delila z razlogom, mnogi so jo namreč spraševali, kako je lahko njena koža tako sijoča in brez napak.

»Mnogi ste me spraševali po skrivnostnem produktu, ki sem ga omenila v mojih zgodbah. Brez skrbi, kmalu boste izvedeli,« jim je namignila mamica dveh deklic, ki je s fotografijo od blizu pokazala, da je njen obraz še vedno maldosten in napet, brez ene same gubice.

Foto: Instagram

NADALJUJTE Z BRANJEM

 

 

VESELE PRAZNIKE IN SREČNO V LETU 2023 VAM VOŠČIMO S PESMIJO ZVONČIĆI

Zadnje novice

Kategorije

OGLASI

POPULARNO

sidereals