Domov Zabava Sanjski moški Slovenije razkril, kakšno dekle si želi

Sanjski moški Slovenije razkril, kakšno dekle si želi

Odštevamo dneve do trenutka, ko nam bo POP TV končno razkril, kdo je Sanjski moški, za katerega se bo potegovalo kar dvajset lepotic. Zaenkrat ostaja še velika in dobro varovana skrivnost, so pa na portalu 24ur.com objavili intervju, v katerim je Sanjski moški razkril, česa si želi in kakšna zveza je zanj idealna.

Povedal je, da je kar dva meseca po avdiciji čakal, ali bo izbran in da je bil pošteno na trnih. Od šova pričakuje, da se bo zabaval, poudaril je, da bo iskren in da si dejansko želi spoznati dekle, s katero si bo lahko ustvaril družino in s katero bo nadaljeval svojo življenjsko pot.

Na vprašanje, kakšna je njegova idealna zveza, pa je za portal 24ur.com odgovoril: »Pri meni je na prvem mestu spoštovanje, saj brez spoštovanja ne vidim zveze. Če partnerja nimata spoštovanja drug do drugega, se dogajajo razne neprijetnosti, kot je varanje. Všeč so mi materinska dekleta, tista, ki imajo razvit ta čut, saj si tudi jaz želim družine. Sem tudi zelo romantičen, tako da iščem dekle, ki zna uživati v sončnem zahodu, večerjah ob svečah in ostalih romantičnih zadevah. Za zvezo je pomembnih veliko stvari, predvsem energija in privlačnost. Verjamem, da bom takšno dekle spoznal.«

Seveda smo že vsi v pričakovanju, kdaj nam bo POP TV razkril, kdo je Sanjski moški Slovenije. težko že čakamo, da ga bomo lahko gledali preko televizijskih zaslonov in skupaj z njim spoznavali mikavna dekleta.

Foto: POP TV