Kontaktirajte nas

Zabava

Kmetija: Kaj se je zares zgodilo med Nino in Francem? Takšno resnico je povedal …

Objavljeno

V redu

Zagotovo ste tudi vi opazili, kako zelo se je spremenil odnos med Nino in Francem. Bila sta velika zaveznika, nato pa, čez noč se je vse spremenilo … oddaljila sta se drug od drugega. Zakaj je tako? Končno bomo izvedeli …

Preden so se finalisti pričeli boriti za super finale, je voditeljico Natalijo zanimalo, kaj se med njima dogaja.

»Vidva sta na začetku bila zelo velika zaveznika. Kakšne je vajin odnos danes?,« je zanimalo Natalijo.

Tako Franc kot tudi Nina sta odgovorila, da mislita, da je še isti odnos in da se nista oddaljila drug od drugega. Natalijo pa je zanimalo, če je res ves čas delal v prid njej.

»Jaz sem že povedal, če jaz ne bi delal v prid njej, po pravic povem, ne bi bila danes Nina tukaj … če bi ji jaz kamenček dal, bi bila ona v dvoboju s Tilnom, ne jaz … nisem ji kamenčka dal in jaz sem ji naredil, da je danes tukaj (op. a. v finalu). Jaz sem naredil za njo dovolj. Lahko prizna sama, če je res ali ni,« je pojasnil Franc.

Natalija pa je dodala, da verjame, da bi si še kdo želel takšnega zaveznika. Vsi pa smo videli, da je Franc še posebej prijazen do deklet in prav je tako.

Franc meni, da je za Nino naredil dovolj. (foto: posnetek zaslona)

Foto: POP TV/VOYO

Zabava

Šok: Ta slovenska resničnostna zvezdnica danes popolnoma drugačna

Objavljeno

V redu

Avtor

Takšno veliko spremembo je naredila. Bi jo prepoznali?

Mnogi spletni sledilci so bili zelo presenečeni, ko je Patricija Harl, ki smo jo spoznali v zadnji sezoni šova Ljubezen po domače, objavila zadnje fotografije. Kot je razvidno iz njih, je Patricija popolnoma spremenila svjo pričesko. Iz dolgih las, ki so bili obarvani v nežno roza odtenkih, je prešla na krajšo frizuro. Sedaj nosi paž in je svetlolaska. Mi menimo, da ji nova pričeska zares zelo pristoji.

„Moja partnerica v zločinu. Za vedno,“ je pripisala poleg treh fotografij, na katerih je s svojo prijateljico Sara, ki smo jo prav tako spoznali v omenjenem šovu. Skupaj sta si namreč omislili novo tetovažo.

V drugi objavi, ki jo je dodala, pa je pokazala, da nima strahu pred kačami.

View this post on Instagram

A post shared by Patricija Harl (@patricijaharl)

Foto: Voyo

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zabava

Neverjetna preobrazba slovenske resničnostne zvezdnice! Vau, neprepoznavna je

Objavljeno

V redu

Avtor

To vas bo pustilo brez besed.

Simpatično Mariborčanko Lauro Beranič smo spoznali v šovu Sanjski moški, kjer se je potegovala za srčno naklonjenost Gregorja Čeglaja. Zvezdnica je takrat imela nekaj odvečnih kilogramov, ki pa so jo očitno motili. Sedaj je namreč popolnoma spremenjena.

Poročali smo že, da pridno trenira v fitnesu in da se prehranjuje bolj zdravo. Vse to pa je očitno obrodilo tudi sadove, saj je danes videti neverjetno.

»Saj res, da mi je kamera malo krivice naredila,  ampak, ko gledam stare slike pa vseeno, samo sebe ne vem, če bi prepoznala,« je zapisala v svoji Instagram zgodbi in pokazala, kako je bila videti februarja 2021 in kako je videti danes.

Vau!

Instagram zgodba

Foto: facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zabava

Kaj se dogaja z znanim slovenskim parom, ki se je spoznal v resničnostnem šovu?

Objavljeno

V redu

Avtor

To smo izvedeli …

Zagotovo se tudi vi še spomnite simpatičnega para, ki se je spoznal in zaljubil v nekoč zelo gledanem šovu Ljubezen na seniku, Erike in Damijana? Kmalu po šovu sta svojim spletnim sledilcem sporočila, da se bosta poročila, postala pa sta tudi starša deklici Klari.

Kako pa se imata danes?

»Starša deklice Klare sta v minulih letih nadgradila srčno kmetovanje na ekološki kmetiji Dvornik, kjer na 29 hektarjih marljivo ustvarjata svoj raj na zemlji. Ukvarjata se tudi z dopolnilnimi dejavnostmi, na kmetiji denimo predelujejo sadje in zelenjavo, sami meljejo različne vrste moke, izdelujejo testenine, pečejo kruh in piškote.,« piše portal njena.

Zdi se, da je parček tudi danes še zelo srečen skupaj.

Erika in Damijan sta srečna skupaj. (foto: osebni arhiv)

Foto: Facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

 

 

Zadnje novice

Kategorije

OGLASI

POPULARNO

sidereals