Domov Za Navdih Numerološka usmeritev dneva – Ponedeljek, 18. 1. 2021

Numerološka usmeritev dneva – Ponedeljek, 18. 1. 2021

“Nekaj starega mora oditi iz tvojega sveta, da lahko vstopi nekaj novega. Spusti in bo prišlo.”

Tjaša Dorelay

Današnji dan krojijo števila 17/8/5, ki niso v medsebojni harmoniji in nam zato lahko povzročajo težave v počutju in kratke stike v komunikaciji. Če se v vas prikradejo nemir, napetost in zmedenost, vedite, da jih povzroča vibracija števil dneva. Število 8 je materialno število, statično, ki ustvarja željo po miru in samoti zaradi strastnega fokusiranja na materialne ambicije, število tekočega dne 5 pa dan namenja druženju in odprti radovednosti. Pazite pri komunikaciji. Bolje kot jezikati in se zapletati v besedne boje, je malo počakati z odzivom, ali pa sploh biti tiho in se nameniti rajši poslušati sogovornike. Razpravljanje in sprejemanje odločitev odložite za en dan.

Danes se bosta prebujala občutek za lepo ter ljubezen do narave in potovanj. Če ne drugače, bomo uživali v listanju popotniških revij in počitniških katalogov, ob ogledovanju dokumentarnih oddaj o naravi, spletnih potopisnih predavanj, popotniških oddaj in branju potopisov. Lahko bi obrisali prah iz globusov in atlasov in se podali na potovanja s prsti po zemljevidih. Morda pregledate kamp opremo, postavite šotorček v dnevni sobi, ga prezračite in….celo uporabite in podoživite tiste znane, lepe, čarobne trenutke. Kdor ima avtodom, pa naj malo pobrklja po njem in v mislih poustvari doživetja z njim. Sanjarjenja o potovanjih in razmišljanje o doživetjih zdravijo srce in dušo in usmerjajo nemir. Ko bo lockdown zaključen, boste pripravljeni…. Prepričana sem, da bo želja po svobodi tako nujna, da bi poleteli prvi trenutek po svoje. Zagotovo bomo iz te situacije izšli pogumnejši, drznejši in iznajdljivejši.

Pri svojih idejah, željah in navadah bomo zelo vztrajni in se ne bomo pustili prepričati v spremembe. Ne bomo dovolili, da bi kdo zmotil naš ustaljen red in mir. Težko se bo odpovedati vsemu pridobljenemu in znanemu. Osrečevalo nas bo ustvarjanje povezano z načrtovanjem in gradnjo, z umetnostjo in potovanji. To so stvari, ki nas bodo bolj kot ne držale pokonci, v nasprotnem primeru pa lahko skrenemo s poti in živimo od danes na jutri.

Kateri kamp, kraj, mesto, državo, celino,… boste obiskali? Uživajte v sanjarjenju. Če pa dejansko potujete, uživajte še zame.

Numerologinja Asya

Foto: pixabay.com

Za vas piše

Numerologinja Asya

Numerologinja Asya

Z numerologijo sem se resno začela ukvarjati pred nekaj leti, ko sem na podlagi lastnih dolgoletnih izkušenj ugotovila, da je izjemna pomočnica na poti zemeljskega izkušanja. Pri sebi, svojih bližnjih in dosedanjih klientih, spremljam in opažam ugodne rezultate, ki so plod zavestnega ustvarjanja življenjskih okoliščin prav z njeno pomočjo. Ta veda podaja izjemne vpoglede v čarobni svet števil vsakega posameznika in poišče mnoge odgovore. Je moja resna, cenjena in ekskluzivna spremljevalka in kot tako jo predstavim tudi svojim klientom.

Numerologinja Asya