Domov Zanimivosti Princ Harry ima zlomljeno srce

Princ Harry ima zlomljeno srce

Princ Harry ima zlomljeno srce, je potrdil njegov bližnji prijatelj …

Megxit ga je stal vsega. Ločitev od družine je pretresla britanskega princa, vendar mu je vseeno uspelo in živi življenje, ki si ga želi s svojo ljubljeno ženo in njunim sinom, stran od stresa in škandalov v Veliki Britaniji.  

Gostitelj Tom Bradby, sicer tesen prijatelj princa Harryja in njegove žene Meghan Markle, je razkril, kako se britanski princ dejansko počuti po odhodu iz Velike Britanije in ob selitvi v Kalifornijo.  

Bradby je potrdil tisto, o čemer se je govorilo mesece, princa je vsa situacija močno pretresla, a v vsem je nekaj dobrega. “Mislim, da ima zaradi družinskih razmer strto srce. Vendar se zdi, da so dejansko zelo srečni in se bodo še naprej borili za svoje mesto”,  je dejal bližnji prijatelj.  

Harry in Meghan sta se s sinom Archiejem lani preselila v Montecito, elitno sosesko v Santa Barbari blizu Los Angelesa, kjer sta si ustvarila nov dom, kjer nameravata vzgajati sina. Zaradi želje po mirnejšem življenju, brez napornih paparacev in okrutnih britanskih medijev, se je par odločil, da se bo umaknil in odpovedal vsem kraljevskim dolžnostim in uradno ne bo več zastopal kraljice Elizabete II.

Princ Harry in Meghan Markle

Velike skrbi pa ima tudi njegova žena, slavna igralka Meghan Markle, saj je njena polsestra, s katero nima stikov od leta 2008,  napovedala izid knjige “The Diary of Princess Pushy’s Sister Part 1“, v kateri namerava razkriti neznane in tudi ne preveč prijetne podrobnosti o njej, takšne, ki bi seveda lahko močno razburkale javnost. Knjiga naj bi izšla 1. februarja, v predprodaji pa jo je že možno naročiti. 

Foto: Shutterstock