Kontaktirajte nas

Zanimivosti

Zapravljiva Melani Mekicar se privaja na plačevanje računov

Objavljeno

V redu

Melani mora zadnje leto sama skrbeti za plačevanje računov. No, ne povsem sama, je pa razlika v tem, da so poprej za vse poskrbeli starši, medtem ko je sama denar porabila za modne radosti …

Življenje voditeljice Melani Mekicar je bilo za čas bivanja pri starših precej brezskrbno, saj je lahko zaslužen denar porabila po lastnih željah. Odkar s srčnim izbrancem Markom živita zase, pa so se stvari seveda spremenile.

»Že zelo zgodaj sem začela delati in si služiti žepnino. Dokler sem še hodila v šolo, starša od mene nista zahtevala, da kaj prispevam k družinskemu proračunu, saj je bila izobrazba na prvem mestu. Zadnje leto, kar živim sama, pa sem prevzela vso odgovornost tudi za svoje finance. Zelo rada bi bila bolj varčna, a sem bolj zapravljivka. Največ zapravim za obleke. Obožujem modo, premamijo me lepa oblačila,« je za revijo Lady pojasnila Melani, ki po slovesu od TV ekranov še vedno dela kot radijska voditeljica, dodatev vir zaslužka pa ji predstavljajo tudi sponzorirane objave na Instagramu.

Foto: Facebook

Zanimivosti

Tako je danes videti partnerka predsednika Boruta Pahorja. Presenečeni?

Objavljeno

V redu

Avtor

Njun sin Luka je pokazal družinske fotografije.

Predsednik Slovenije, Borut Pahor, je te dni upravičeno ponosen na svojega edinca, sina Luko. Ta je po študiju na ljubljanski Fakulteti za družbene vede nadaljeval magistrski študij na Diplomatski akademiji na Dunaju in ga dokončal z odliko.

»Luka je z odliko magistriral na dunajski Diplomatski akademiji. Tanja in Tisa nista hoteli skrivati sreče, meni pa je jemalo sapo od ponosa. To so trenutki za katere živimo. je zapisal predsednik Pahor.

Fotografije pa je preko družbenega omrežja delil tudi Luka. Pokazal je, kako mladostno je še vedno videti njegova mati Tanja Pečar, seveda pa je pokazal tudi, kako privlačno je njegovo dekle Tisa Lozej.

Fotografije boste našli spodaj.

View this post on Instagram

A post shared by Borut Pahor (@borutpahor)

Foto: Facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zanimivosti

Presenečenje: Priljubljena slovenska pevka se je poročila!

Objavljeno

V redu

Avtor

Njena poroka je za mnoge veliko presenečenje. Poglejte, kako lepa nevesta je bila.

Slovenska pevka Eva Černe, ki je bila s svojim srčnim izbrancem, producentom Nejcem Avbljem že mnogo let v zvezi, zaročila pa sta se leta 2018, se je poročila.

Pevko smo spoznali leta 2006, ko je zmagala v televizijskem glasbenem programu Bitka talentov, poroča portal njena.

Černetova je fotografijo svoje poroke že delila na družbenih omrežjih. »Poročena, 25. 6. 2022,« je pripisala poleg. Fotografijo najdete spodaj. Poglejte, kako čudovita nevesta je bila.

Foto: Facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zanimivosti

Lea Sirk pokazala, kako je po porodu videti v kopalkah in vse pustila brez besed

Objavljeno

V redu

Avtor

Nikjer ni več sledi o odvečnih kilogramih.

Priljubljena slovenska pevka Lea Sirk, ki je pred sedmimi meseci že tretjič postala mamica, s partnerjem Alenom Hodžićem sta se razveselila sina Taia, je pokazala, kako je danes videti v kopalkah in s fotografijo, ki jo je delila preko družbenega omrežja navdušila.

Pokazala je čudovite dvodelne kopalke, poleg pa pripisala le: „Slepi.“

S svojo objavo je požela številne všečke, mnogi menijo, da je videti popolno. Tudi vam bo zelo všeč.

Foto: Facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

 

 

Zadnje novice

Kategorije

OGLASI

POPULARNO

sidereals