Kontaktirajte nas

Zanimivosti

Znana slovenska pevka zaprta v tujini! Kaj se dogaja z njo?

Objavljeno

V redu

Takšno novico je sama sporočila preko družbenih omrežij.

Slovenska pevka Gaja Prestor je odpotovala v tujino in najbrž ji niti na kraj pameti ni padlo, kaj se ji bo zgodilo. Na Tajskem, kamor se je odpravila, so zelo dosledni glede novega koronavirusa in pevka je morala ponovno, že tretjič opraviti PCR test. Kljub temu, da nima nobenih simptomov, pa je izvedela, da je pozitivna in zato je morala za deset dni v karanteno. Iz bolnice so jo odpeljali z rešilcem.

»Zdaj sem tukaj, v svoji majhni hiški, v karanteni in ne smem ven in zdaj bom tukaj deset dni,« je povedala pevka in pokazala, da je okolica njenega novega doma označena tudi s trakovi. Pevka je kasneje sicer ugotovila, da lahko gre do plaže in v svoji Instagram zgodbi je priznala, da niti ni tako slabo in da če že mora biti kje v karanteni, da je to v hiški ob plaži povsem sprejemljivo.

Instagram zgodba Gaje Prestor – hiška iz karantene (posnetek zaslona)

Foto: Facebook

Zanimivosti

Tako je danes videti partnerka predsednika Boruta Pahorja. Presenečeni?

Objavljeno

V redu

Avtor

Njun sin Luka je pokazal družinske fotografije.

Predsednik Slovenije, Borut Pahor, je te dni upravičeno ponosen na svojega edinca, sina Luko. Ta je po študiju na ljubljanski Fakulteti za družbene vede nadaljeval magistrski študij na Diplomatski akademiji na Dunaju in ga dokončal z odliko.

»Luka je z odliko magistriral na dunajski Diplomatski akademiji. Tanja in Tisa nista hoteli skrivati sreče, meni pa je jemalo sapo od ponosa. To so trenutki za katere živimo. je zapisal predsednik Pahor.

Fotografije pa je preko družbenega omrežja delil tudi Luka. Pokazal je, kako mladostno je še vedno videti njegova mati Tanja Pečar, seveda pa je pokazal tudi, kako privlačno je njegovo dekle Tisa Lozej.

Fotografije boste našli spodaj.

View this post on Instagram

A post shared by Borut Pahor (@borutpahor)

Foto: Facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zanimivosti

Presenečenje: Priljubljena slovenska pevka se je poročila!

Objavljeno

V redu

Avtor

Njena poroka je za mnoge veliko presenečenje. Poglejte, kako lepa nevesta je bila.

Slovenska pevka Eva Černe, ki je bila s svojim srčnim izbrancem, producentom Nejcem Avbljem že mnogo let v zvezi, zaročila pa sta se leta 2018, se je poročila.

Pevko smo spoznali leta 2006, ko je zmagala v televizijskem glasbenem programu Bitka talentov, poroča portal njena.

Černetova je fotografijo svoje poroke že delila na družbenih omrežjih. »Poročena, 25. 6. 2022,« je pripisala poleg. Fotografijo najdete spodaj. Poglejte, kako čudovita nevesta je bila.

Foto: Facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zanimivosti

Lea Sirk pokazala, kako je po porodu videti v kopalkah in vse pustila brez besed

Objavljeno

V redu

Avtor

Nikjer ni več sledi o odvečnih kilogramih.

Priljubljena slovenska pevka Lea Sirk, ki je pred sedmimi meseci že tretjič postala mamica, s partnerjem Alenom Hodžićem sta se razveselila sina Taia, je pokazala, kako je danes videti v kopalkah in s fotografijo, ki jo je delila preko družbenega omrežja navdušila.

Pokazala je čudovite dvodelne kopalke, poleg pa pripisala le: „Slepi.“

S svojo objavo je požela številne všečke, mnogi menijo, da je videti popolno. Tudi vam bo zelo všeč.

Foto: Facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

 

 

Zadnje novice

Kategorije

OGLASI

POPULARNO

sidereals