Kontaktirajte nas

Zanimivosti

Kljub velikemu škandalu se je Lei Sirk uresničila ta želja

Objavljeno

V redu

Lea Sirk v živo pred vso Slovenijo na Emi ni mogla “fu**ing verjet”, letos pa gledalci ne morejo, saj bo EMO vodila!

Se spomnite kako je Lea Sirk na odru v studiu nacionalne televizije, še vedno ozvočena, pevki Raiven dejala, da “ne more fu**ing verjet”, ker ni zmagala ona. No, gledalci in tisti, ki EMO redno spremljate se zagotovo spomnite koliko prahu je takrat s tem dvignila Lea Sirk, pravzaprav lahko govorimo o škandalu, ki pa na nacionalnem izboru nacionalne televizije ni bil prvi, verjetno škandal, ki so ga nekateri poimenovali Sestre – Karmen Stavec, ne bo nikoli pozabljen.

Je pa očitno na nacionalni televiziji že pozabljeno kako je bilo takrat, ko sta zmagala Zala Kralj in Gašper Šantl. Spomnimo: Potem ko je voditeljica Eme 2019 Ajda Smrekar razglasila zmagovalca, ki sta bila Zala Kralj & Gašper Šantl,  je Lea Sirk za trenutek pozabila, da je še vedno ozvočena in dejala: “Ne morem fu**ing verjet”. To je izrekla ravno v trenutku, ko je objemala pevko Raiven, ki se ji je takrat zmaga izmuznila že tretjič. Takrat je Lea Sirk priznala, da je navijala za Raiven.

Gledalci in oboževalci Eurosonga tega verjetno niso pozabili in se morda celo sprašujejo kako je sploh možno, da se bo tej isti Lei Sirk izpolnila velika želja, kot pravi sama ” želja, da bi vodila Emo, je bila v bistvu precej večja od tiste, da bi na Emi in Evroviziji tekmovala”. 

Foto: Mediaspeed

Zanimivosti

Andrej Škufca doživel takšno nenavadno nesrečo na poročnem potovanju

Objavljeno

V redu

Avtor

Saj ne boste verjeli, kaj se mu je zgodilo …

Eden najboljših slovenskih plesalcev in sodnik šova Zvezde plešejo, Andrej Škufca, je za revijo Lady razkril, kakšno smolo je doživel na poročnem potovanju.


»Na poročnem potovanju na Sejšelih me je pičil sršen. Tri dni sem imel hudo vročino in moram reči, da je bilo kar neprijetno tri dni preživeti v postelji. Žena je tiste dni sama preživela na plaži. Zgodilo se je ravno na sredini potovanja, tako da sem dal to čez, potem pa spet užival naprej,« je povedal za omenjeno revijo.


Škufca se je leta leta 2013 poročil z Melindo Torokyorgy.

Foto: POP TV

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zanimivosti

Tara Zupančič šokirala s priznanjem, da to počne njen fant in ne ona

Objavljeno

V redu

Avtor

Priljubljena voditeljica je presenetila mnoge …

Simpatično in zelo priljubljeno televizijsko voditeljico Taro Zupančič smo pred časom gledali v šovu Zvezde plešejo, letos pa je prevzela vajeti v novi sezoni oddaje Kuhinja na kolesih. Spoznavala bo prekmurske dobrote in glede na to, da bo vodila oddajo o hrani, je za portal 24urc.com zelo presenetila z iskrenim odgovorom, da je bolj priložnostna kuharica ter da kuhanja ni nikoli jemala s strastjo.

»Zdaj pa imam srečo, ker imam fanta, da, in rad kuha,« je razkrila za omenjeni portal.

Vas je z odgovorom presenetila?

Foto: POP TV

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zanimivosti

Hollywoodski zvezdniški par se je razveselil sedmega otroka. To je prva fotografija po porodu

Objavljeno

V redu

Avtor

Presrečna starša sta objavila prvo fotografijo, ki je nastala po porodu. Lahko verjamete, da je srečna mamica videti tako popolno?

Zvezdniški par Alec in Hilaria Baldwin sta se razveselila rojstva sedmega otroka. Rodila se jima je hči, ki sta ji nadela ime  Ilarie Cataline Irene Baldwin. Deklica je na svet prijokala 22. septembra, srečna starša pa sta na družbeno omrežje že dodala nekaj čudovitih fotografij svoje dojenčice in ostalih otrok.

»Tukaj je. Tako sva vesela, da vam lahko predstaviva svoje male sanje, ki so se uresničile,« je zapisala srečna mamica.

Par že ima 23-mesečnega Eduarda, 18-mesečno Mario (ki jo je rodila nadomestna mati), 4-letnega Romea, 5-letnega Leonarda, 7-letno Rafaelo in 8-letno Carmen.

Foto: pexels.com

NADALJUJTE Z BRANJEM

 

 

Zadnje novice

Kategorije

OGLASI

POPULARNO

sidereals