Kontaktirajte nas

Zanimivosti

Kljub velikemu škandalu se je Lei Sirk uresničila ta želja

Objavljeno

V redu

Lea Sirk v živo pred vso Slovenijo na Emi ni mogla “fu**ing verjet”, letos pa gledalci ne morejo, saj bo EMO vodila!

Se spomnite kako je Lea Sirk na odru v studiu nacionalne televizije, še vedno ozvočena, pevki Raiven dejala, da “ne more fu**ing verjet”, ker ni zmagala ona. No, gledalci in tisti, ki EMO redno spremljate se zagotovo spomnite koliko prahu je takrat s tem dvignila Lea Sirk, pravzaprav lahko govorimo o škandalu, ki pa na nacionalnem izboru nacionalne televizije ni bil prvi, verjetno škandal, ki so ga nekateri poimenovali Sestre – Karmen Stavec, ne bo nikoli pozabljen.

Je pa očitno na nacionalni televiziji že pozabljeno kako je bilo takrat, ko sta zmagala Zala Kralj in Gašper Šantl. Spomnimo: Potem ko je voditeljica Eme 2019 Ajda Smrekar razglasila zmagovalca, ki sta bila Zala Kralj & Gašper Šantl,  je Lea Sirk za trenutek pozabila, da je še vedno ozvočena in dejala: “Ne morem fu**ing verjet”. To je izrekla ravno v trenutku, ko je objemala pevko Raiven, ki se ji je takrat zmaga izmuznila že tretjič. Takrat je Lea Sirk priznala, da je navijala za Raiven.

Gledalci in oboževalci Eurosonga tega verjetno niso pozabili in se morda celo sprašujejo kako je sploh možno, da se bo tej isti Lei Sirk izpolnila velika želja, kot pravi sama ” želja, da bi vodila Emo, je bila v bistvu precej večja od tiste, da bi na Emi in Evroviziji tekmovala”. 

Foto: Mediaspeed

Zanimivosti

Presenečenje: Je to novi srčni izbranec Nadiye Bychkove?

Objavljeno

V redu

Avtor

Ujeta je bila s tem znanim moškim. Kaj se med njima plete?

Po poročanju britanskih medijev, naj bi bila plesalka Nadiya Bychkova že v novi ljubezenski zvezi. Njen srčni izbranec pa naj bi bil njen kolega, prav tako plesalec Kai Widdrington. Z njim sodeluje v britanski različici šova Zvezde plešejo.

Kot poroča portal 24ur.com, se je Nadiya konec preteklega leta razšla s svojim dolgoletnim partnerjem in očetom svoje pet letne hčere, Matijo Škarabotom. Zdi se, da je zelo hitro po razhodu našla novo ljubezen.

Kot še poroča omenjeni portal, naj bi za Mirror povedal vir: “Seveda sta skupaj. Ko sta se Kai in Nadiya srečala pred hotelom, je plavolaska Kaiju predala svoje torbe in skupaj sta se odpravila v hotel, da sta odšla v sobo. Povsem jasno je, da sta par.”

Foto: Facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zanimivosti

Nuška Drašček delila utrinek s sinom. To se dogaja pri njih doma …

Objavljeno

V redu

Avtor

Njen sin je že zakorakal v najstniška leta.

Priznana slovenska operna pevka Nuška Drašček je mati sinu Luki, ki je že najstnik. In tako kot vse mame najstnikov, se tudi ona sooča z najstniškimi težavami. Tako je v svoji Instagram zgodbi delila utrinek iz zasebnega življenja.

Tako kot vsaka mama, si tudi ona želi, da bi imel njen otrok urejeno sobo. In tako kot vsak sin, je tudi Luka nagajiv.

»SI pospravil sobo?

Seeem, mami …

Res?

Reeees, mami, verjemi mi!,« je zapisala v svoji zgodbi na Instagramu in pokazala … pospravljeno sobo.

Instagram zgodba (posnetek zaslona)

Foto: Facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zanimivosti

Ojoj, takšno moro doživlja sedaj Zvezdana Mlakar. Kaj se dogaja z njo?!

Objavljeno

V redu

Avtor

Pravi, da je bilo vse pod vprašajem.

Igralka in televizijska voditeljica Zvezdana Mlakar je svoje spletne prijatelje tokrat presenetila z zapisom, da se je vse ‘zgrnilo nanj’. Kot je zapisala, je doživljala pravo moro.

“Jutri imam premiero ( PARTY, Sng Drama ) in po sobotni večerni vaji me je doma začelo malo “ kuhati”, zjutraj sem se zbudila z aftami v ustih. Vedela sem, kljub vsej skrbi zase, da mi je padla odpornost. Včasih je samo drobec ali minuta preveč, pa klecneš. Ti ali telo.

V ponedeljek se je začela nočna mora, ali imam covid.

Vse je bilo pod vprašajem, 2 in pol mesečno delo, premiera, cela mašinerija v gledališču, ki je lačna pubilke, obdobje kovida doživljamo kot gladovno stavko.

Slabo sem se počutila, v meni je rastla jeza na maske, na vse ovire, na to, da nekateri nočejo delati z mano, dokler ni jasno. Jezna sem bila nase, da sem sploh zbolela. Togotna sem bila na vse omejitve, ukrepe, na vse…ker jaz sem navajena delati tudi bolna.

Živimo v času, ki nas je vse potisnil na rob.

V nekem trenutku sem se ujela.

Izjemno težko je prenašati omejevanje svobode. Sploh, če si bolan.

Tega se moramo zavedati,« je pojasnila in dodala še, da se je obrnila vase, kar ji je pomagalo. Izvedela pa je tudi, da ni pozitivna.

Njen celoten zapis si lahko preberete spodaj.

Foto: Facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

 

 

Zadnje novice

Kategorije

OGLASI

POPULARNO

sidereals