Connect with us

Zanimivosti

Kljub velikemu škandalu se je Lei Sirk uresničila ta želja

Published

on

Lea Sirk v živo pred vso Slovenijo na Emi ni mogla “fu**ing verjet”, letos pa gledalci ne morejo, saj bo EMO vodila!

Se spomnite kako je Lea Sirk na odru v studiu nacionalne televizije, še vedno ozvočena, pevki Raiven dejala, da “ne more fu**ing verjet”, ker ni zmagala ona. No, gledalci in tisti, ki EMO redno spremljate se zagotovo spomnite koliko prahu je takrat s tem dvignila Lea Sirk, pravzaprav lahko govorimo o škandalu, ki pa na nacionalnem izboru nacionalne televizije ni bil prvi, verjetno škandal, ki so ga nekateri poimenovali Sestre – Karmen Stavec, ne bo nikoli pozabljen.

Je pa očitno na nacionalni televiziji že pozabljeno kako je bilo takrat, ko sta zmagala Zala Kralj in Gašper Šantl. Spomnimo: Potem ko je voditeljica Eme 2019 Ajda Smrekar razglasila zmagovalca, ki sta bila Zala Kralj & Gašper Šantl,  je Lea Sirk za trenutek pozabila, da je še vedno ozvočena in dejala: “Ne morem fu**ing verjet”. To je izrekla ravno v trenutku, ko je objemala pevko Raiven, ki se ji je takrat zmaga izmuznila že tretjič. Takrat je Lea Sirk priznala, da je navijala za Raiven.

Gledalci in oboževalci Eurosonga tega verjetno niso pozabili in se morda celo sprašujejo kako je sploh možno, da se bo tej isti Lei Sirk izpolnila velika želja, kot pravi sama ” želja, da bi vodila Emo, je bila v bistvu precej večja od tiste, da bi na Emi in Evroviziji tekmovala”. 

Foto: Mediaspeed

Zanimivosti

Miha Hercog kočno razkril to, kar so mnogi ugibali: Pokazal je lepotico

Published

on

Končno je razkril skrivnost, ki je zanimala mnoge …

Priljubljeni glasbeni producent in komentator oddaje Poroka na drugi pogled, Miha Hercog, je v svoji Instagram zgodbi objavil fotografijo, na kateri se vidi, da se je na Šmarno goro odpravil v družbi ženske.

»Pa mi jo je ratal zvlečt gor,« je zapisal poleg.

A očitno je prejel mnogo sporočil, v katerih so ga njegovi spletni sledilci spraševali, kdo je dekle, ki mu je delala družbo.

Zato je v naslednji Instagram zgodbi to tudi razkril. »Da me nehate spraševat, njo mi je včeraj ratal zvlečt gor,« je zapisal in pokazal fotografijo, na kateri kot mladi očka ponosno zre v hčerko Ario, ko je bila ta še dojenček.

Foto: Facebook

Continue Reading

Zanimivosti

Žalostna novica: Umrla je priljubljena slovenska resničnostna zvezdnica

Published

on

Po hudi bolezni se je poslovila priljubljena resničnostna zvezdnica, ki je s svojo pojavo razveseljevala v šovih.

Po hudi bolezni, več let se je borila z rakom, je umrla priljubljena resničnostna zvezdnica Sabina Mlakar. Kot poroča portal 24ur.com, je umrla na svojem domu v krogu družine.

Sabina se je z rakom na pljučih borila več let, bila je ves čas optimistična in polna volje do življenja, te ni izgubila niti pred kratkim, ko je izvedela, da se je rak razširil, imela je operacijo glave, odstranili so ji tumor.

Večkrat je za javnost dejala: »Zdaj grem novim zmagam naproti, Sabina se ne da!«

A bolezen je bila žal prehuda.

Sabino smo v šovu Kmetija spremljali kar dvakrat, enkrat pa je vstopila tudi v šov Ljubezen po domače.

Foto: pexels.com

Continue Reading

Zanimivosti

Prepoznate dečke na fotografiji? Verjemite, danes jih zelo dobro poznate

Published

on

Ste prepoznali dečke, ki so na fotografiji? Danes jih zaradi tega pozna Cela Slovenija, pa tudi onkraj nje …

Ste prepoznali dečke, ki so na fotografiji? Če ste ugibali, da so to člani ene najbolj priljubljenih slovenskih skupin, Modrijani, se niste zmotili.

Fotografijo, ki je nastala pred mnogimi leti, je na družbeno omrežje dodal glasbenik in televizijski voditelj Blaž Švab, poleg pa je pripisal: »Modrijani, ko še nismo bili Modrijani, v prejšnjem tisočletju, pred l. 2000.«

Fotografija je takoj požela številne všečke. Ste katerega izmed njih prepoznali tudi vi?

Foto: Facebnook

Continue Reading

 

 

VESELE PRAZNIKE IN SREČNO V LETU 2023 VAM VOŠČIMO S PESMIJO ZVONČIĆI

Zadnje novice

Kategorije

OGLASI

POPULARNO

sidereals