Kontaktirajte nas

Zanimivosti

Prijatelji se vračajo!

Objavljeno

V redu

Snemanje poteka kljub pandemiji, nove epizode že to pomlad.

Čeprav se je snemanje televizijske oddaje že večkrat zavleklo, je “prijateljica” Lisa Kudrow razkrila, da je posnela že več prizorov, vodja vsebin na HBO pa je potrdil, da na posebno epizodo ne bomo več dolgo čakali.

Po skoraj letu dni zamude zaradi pandemije koronavirusa imamo zdaj končno razlog za veselje, ker je bilo uradno potrjeno, da se bodo “prijatelji” znova združili. Čeprav je Jennifer Aniston lani skušala potolažiti svoje oboževalce, ker je snemanje zamujalo iz meseca v mesec, ji zdaj tega ne bo treba ponoviti. 

Lisa Kudrow je prejšnji mesec povedala, da je že posnela nekaj prizorov, čeprav na daljavo, a vendar, prihaja težko pričakovani televizijski spektakel. “Ta “posebnost” ima različne vidike in posneli smo že kopico tega. Torej se vsekakor snema” je v svojem podcastu “Dobesedno” potrdila igralcu Robu Lowe-u že januarja.

O ponovnem srečanju “Prijateljev” se govori že od začetka lanskega leta, datum izida posebne epizode pa je bil ob neki priložnosti celo objavljen. Tudi Jennifer Aniston se je odzvala na zadnjo zamudo in to precej šaljivo, tako kot prava “Rachel Green”. 

“Super bo. Veste kaj, zdaj nam je dano še več časa in tako bomo še bolj vznemirljivi in zabavni, kot bi bili sicer. Zato na to gledam kot, da je kozarec napol poln. Glejte, mi nismo šli nikamor. Nikoli ne bomo šli nikamor. “Prijateljev se ne boste, znebili. Oprostite. Z vami bomo do konca življenja,” se je pošalila Jen. Če nič drugega, zdaj vsaj vemo, da mislijo resno! In ja, komaj jih čakamo!

Foto: Warner Bros

Zanimivosti

Andrej Škufca doživel takšno nenavadno nesrečo na poročnem potovanju

Objavljeno

V redu

Avtor

Saj ne boste verjeli, kaj se mu je zgodilo …

Eden najboljših slovenskih plesalcev in sodnik šova Zvezde plešejo, Andrej Škufca, je za revijo Lady razkril, kakšno smolo je doživel na poročnem potovanju.


»Na poročnem potovanju na Sejšelih me je pičil sršen. Tri dni sem imel hudo vročino in moram reči, da je bilo kar neprijetno tri dni preživeti v postelji. Žena je tiste dni sama preživela na plaži. Zgodilo se je ravno na sredini potovanja, tako da sem dal to čez, potem pa spet užival naprej,« je povedal za omenjeno revijo.


Škufca se je leta leta 2013 poročil z Melindo Torokyorgy.

Foto: POP TV

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zanimivosti

Tara Zupančič šokirala s priznanjem, da to počne njen fant in ne ona

Objavljeno

V redu

Avtor

Priljubljena voditeljica je presenetila mnoge …

Simpatično in zelo priljubljeno televizijsko voditeljico Taro Zupančič smo pred časom gledali v šovu Zvezde plešejo, letos pa je prevzela vajeti v novi sezoni oddaje Kuhinja na kolesih. Spoznavala bo prekmurske dobrote in glede na to, da bo vodila oddajo o hrani, je za portal 24urc.com zelo presenetila z iskrenim odgovorom, da je bolj priložnostna kuharica ter da kuhanja ni nikoli jemala s strastjo.

»Zdaj pa imam srečo, ker imam fanta, da, in rad kuha,« je razkrila za omenjeni portal.

Vas je z odgovorom presenetila?

Foto: POP TV

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zanimivosti

Hollywoodski zvezdniški par se je razveselil sedmega otroka. To je prva fotografija po porodu

Objavljeno

V redu

Avtor

Presrečna starša sta objavila prvo fotografijo, ki je nastala po porodu. Lahko verjamete, da je srečna mamica videti tako popolno?

Zvezdniški par Alec in Hilaria Baldwin sta se razveselila rojstva sedmega otroka. Rodila se jima je hči, ki sta ji nadela ime  Ilarie Cataline Irene Baldwin. Deklica je na svet prijokala 22. septembra, srečna starša pa sta na družbeno omrežje že dodala nekaj čudovitih fotografij svoje dojenčice in ostalih otrok.

»Tukaj je. Tako sva vesela, da vam lahko predstaviva svoje male sanje, ki so se uresničile,« je zapisala srečna mamica.

Par že ima 23-mesečnega Eduarda, 18-mesečno Mario (ki jo je rodila nadomestna mati), 4-letnega Romea, 5-letnega Leonarda, 7-letno Rafaelo in 8-letno Carmen.

Foto: pexels.com

NADALJUJTE Z BRANJEM

 

 

Zadnje novice

Kategorije

OGLASI

POPULARNO

sidereals