Connect with us

Zanimivosti

Prijatelji se vračajo!

Published

on

Snemanje poteka kljub pandemiji, nove epizode že to pomlad.

Čeprav se je snemanje televizijske oddaje že večkrat zavleklo, je “prijateljica” Lisa Kudrow razkrila, da je posnela že več prizorov, vodja vsebin na HBO pa je potrdil, da na posebno epizodo ne bomo več dolgo čakali.

Po skoraj letu dni zamude zaradi pandemije koronavirusa imamo zdaj končno razlog za veselje, ker je bilo uradno potrjeno, da se bodo “prijatelji” znova združili. Čeprav je Jennifer Aniston lani skušala potolažiti svoje oboževalce, ker je snemanje zamujalo iz meseca v mesec, ji zdaj tega ne bo treba ponoviti. 

Lisa Kudrow je prejšnji mesec povedala, da je že posnela nekaj prizorov, čeprav na daljavo, a vendar, prihaja težko pričakovani televizijski spektakel. “Ta “posebnost” ima različne vidike in posneli smo že kopico tega. Torej se vsekakor snema” je v svojem podcastu “Dobesedno” potrdila igralcu Robu Lowe-u že januarja.

O ponovnem srečanju “Prijateljev” se govori že od začetka lanskega leta, datum izida posebne epizode pa je bil ob neki priložnosti celo objavljen. Tudi Jennifer Aniston se je odzvala na zadnjo zamudo in to precej šaljivo, tako kot prava “Rachel Green”. 

“Super bo. Veste kaj, zdaj nam je dano še več časa in tako bomo še bolj vznemirljivi in zabavni, kot bi bili sicer. Zato na to gledam kot, da je kozarec napol poln. Glejte, mi nismo šli nikamor. Nikoli ne bomo šli nikamor. “Prijateljev se ne boste, znebili. Oprostite. Z vami bomo do konca življenja,” se je pošalila Jen. Če nič drugega, zdaj vsaj vemo, da mislijo resno! In ja, komaj jih čakamo!

Foto: Warner Bros

Zanimivosti

Miha Hercog kočno razkril to, kar so mnogi ugibali: Pokazal je lepotico

Published

on

Končno je razkril skrivnost, ki je zanimala mnoge …

Priljubljeni glasbeni producent in komentator oddaje Poroka na drugi pogled, Miha Hercog, je v svoji Instagram zgodbi objavil fotografijo, na kateri se vidi, da se je na Šmarno goro odpravil v družbi ženske.

»Pa mi jo je ratal zvlečt gor,« je zapisal poleg.

A očitno je prejel mnogo sporočil, v katerih so ga njegovi spletni sledilci spraševali, kdo je dekle, ki mu je delala družbo.

Zato je v naslednji Instagram zgodbi to tudi razkril. »Da me nehate spraševat, njo mi je včeraj ratal zvlečt gor,« je zapisal in pokazal fotografijo, na kateri kot mladi očka ponosno zre v hčerko Ario, ko je bila ta še dojenček.

Foto: Facebook

Continue Reading

Zanimivosti

Žalostna novica: Umrla je priljubljena slovenska resničnostna zvezdnica

Published

on

Po hudi bolezni se je poslovila priljubljena resničnostna zvezdnica, ki je s svojo pojavo razveseljevala v šovih.

Po hudi bolezni, več let se je borila z rakom, je umrla priljubljena resničnostna zvezdnica Sabina Mlakar. Kot poroča portal 24ur.com, je umrla na svojem domu v krogu družine.

Sabina se je z rakom na pljučih borila več let, bila je ves čas optimistična in polna volje do življenja, te ni izgubila niti pred kratkim, ko je izvedela, da se je rak razširil, imela je operacijo glave, odstranili so ji tumor.

Večkrat je za javnost dejala: »Zdaj grem novim zmagam naproti, Sabina se ne da!«

A bolezen je bila žal prehuda.

Sabino smo v šovu Kmetija spremljali kar dvakrat, enkrat pa je vstopila tudi v šov Ljubezen po domače.

Foto: pexels.com

Continue Reading

Zanimivosti

Prepoznate dečke na fotografiji? Verjemite, danes jih zelo dobro poznate

Published

on

Ste prepoznali dečke, ki so na fotografiji? Danes jih zaradi tega pozna Cela Slovenija, pa tudi onkraj nje …

Ste prepoznali dečke, ki so na fotografiji? Če ste ugibali, da so to člani ene najbolj priljubljenih slovenskih skupin, Modrijani, se niste zmotili.

Fotografijo, ki je nastala pred mnogimi leti, je na družbeno omrežje dodal glasbenik in televizijski voditelj Blaž Švab, poleg pa je pripisal: »Modrijani, ko še nismo bili Modrijani, v prejšnjem tisočletju, pred l. 2000.«

Fotografija je takoj požela številne všečke. Ste katerega izmed njih prepoznali tudi vi?

Foto: Facebnook

Continue Reading

 

 

VESELE PRAZNIKE IN SREČNO V LETU 2023 VAM VOŠČIMO S PESMIJO ZVONČIĆI

Zadnje novice

Kategorije

OGLASI

POPULARNO

sidereals