Kontaktirajte nas

Zanimivosti

Prijatelji se vračajo!

Objavljeno

V redu

Snemanje poteka kljub pandemiji, nove epizode že to pomlad.

Čeprav se je snemanje televizijske oddaje že večkrat zavleklo, je “prijateljica” Lisa Kudrow razkrila, da je posnela že več prizorov, vodja vsebin na HBO pa je potrdil, da na posebno epizodo ne bomo več dolgo čakali.

Po skoraj letu dni zamude zaradi pandemije koronavirusa imamo zdaj končno razlog za veselje, ker je bilo uradno potrjeno, da se bodo “prijatelji” znova združili. Čeprav je Jennifer Aniston lani skušala potolažiti svoje oboževalce, ker je snemanje zamujalo iz meseca v mesec, ji zdaj tega ne bo treba ponoviti. 

Lisa Kudrow je prejšnji mesec povedala, da je že posnela nekaj prizorov, čeprav na daljavo, a vendar, prihaja težko pričakovani televizijski spektakel. “Ta “posebnost” ima različne vidike in posneli smo že kopico tega. Torej se vsekakor snema” je v svojem podcastu “Dobesedno” potrdila igralcu Robu Lowe-u že januarja.

O ponovnem srečanju “Prijateljev” se govori že od začetka lanskega leta, datum izida posebne epizode pa je bil ob neki priložnosti celo objavljen. Tudi Jennifer Aniston se je odzvala na zadnjo zamudo in to precej šaljivo, tako kot prava “Rachel Green”. 

“Super bo. Veste kaj, zdaj nam je dano še več časa in tako bomo še bolj vznemirljivi in zabavni, kot bi bili sicer. Zato na to gledam kot, da je kozarec napol poln. Glejte, mi nismo šli nikamor. Nikoli ne bomo šli nikamor. “Prijateljev se ne boste, znebili. Oprostite. Z vami bomo do konca življenja,” se je pošalila Jen. Če nič drugega, zdaj vsaj vemo, da mislijo resno! In ja, komaj jih čakamo!

Foto: Warner Bros

Zanimivosti

Presenečenje: Je to novi srčni izbranec Nadiye Bychkove?

Objavljeno

V redu

Avtor

Ujeta je bila s tem znanim moškim. Kaj se med njima plete?

Po poročanju britanskih medijev, naj bi bila plesalka Nadiya Bychkova že v novi ljubezenski zvezi. Njen srčni izbranec pa naj bi bil njen kolega, prav tako plesalec Kai Widdrington. Z njim sodeluje v britanski različici šova Zvezde plešejo.

Kot poroča portal 24ur.com, se je Nadiya konec preteklega leta razšla s svojim dolgoletnim partnerjem in očetom svoje pet letne hčere, Matijo Škarabotom. Zdi se, da je zelo hitro po razhodu našla novo ljubezen.

Kot še poroča omenjeni portal, naj bi za Mirror povedal vir: “Seveda sta skupaj. Ko sta se Kai in Nadiya srečala pred hotelom, je plavolaska Kaiju predala svoje torbe in skupaj sta se odpravila v hotel, da sta odšla v sobo. Povsem jasno je, da sta par.”

Foto: Facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zanimivosti

Nuška Drašček delila utrinek s sinom. To se dogaja pri njih doma …

Objavljeno

V redu

Avtor

Njen sin je že zakorakal v najstniška leta.

Priznana slovenska operna pevka Nuška Drašček je mati sinu Luki, ki je že najstnik. In tako kot vse mame najstnikov, se tudi ona sooča z najstniškimi težavami. Tako je v svoji Instagram zgodbi delila utrinek iz zasebnega življenja.

Tako kot vsaka mama, si tudi ona želi, da bi imel njen otrok urejeno sobo. In tako kot vsak sin, je tudi Luka nagajiv.

»SI pospravil sobo?

Seeem, mami …

Res?

Reeees, mami, verjemi mi!,« je zapisala v svoji zgodbi na Instagramu in pokazala … pospravljeno sobo.

Instagram zgodba (posnetek zaslona)

Foto: Facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zanimivosti

Ojoj, takšno moro doživlja sedaj Zvezdana Mlakar. Kaj se dogaja z njo?!

Objavljeno

V redu

Avtor

Pravi, da je bilo vse pod vprašajem.

Igralka in televizijska voditeljica Zvezdana Mlakar je svoje spletne prijatelje tokrat presenetila z zapisom, da se je vse ‘zgrnilo nanj’. Kot je zapisala, je doživljala pravo moro.

“Jutri imam premiero ( PARTY, Sng Drama ) in po sobotni večerni vaji me je doma začelo malo “ kuhati”, zjutraj sem se zbudila z aftami v ustih. Vedela sem, kljub vsej skrbi zase, da mi je padla odpornost. Včasih je samo drobec ali minuta preveč, pa klecneš. Ti ali telo.

V ponedeljek se je začela nočna mora, ali imam covid.

Vse je bilo pod vprašajem, 2 in pol mesečno delo, premiera, cela mašinerija v gledališču, ki je lačna pubilke, obdobje kovida doživljamo kot gladovno stavko.

Slabo sem se počutila, v meni je rastla jeza na maske, na vse ovire, na to, da nekateri nočejo delati z mano, dokler ni jasno. Jezna sem bila nase, da sem sploh zbolela. Togotna sem bila na vse omejitve, ukrepe, na vse…ker jaz sem navajena delati tudi bolna.

Živimo v času, ki nas je vse potisnil na rob.

V nekem trenutku sem se ujela.

Izjemno težko je prenašati omejevanje svobode. Sploh, če si bolan.

Tega se moramo zavedati,« je pojasnila in dodala še, da se je obrnila vase, kar ji je pomagalo. Izvedela pa je tudi, da ni pozitivna.

Njen celoten zapis si lahko preberete spodaj.

Foto: Facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

 

 

Zadnje novice

Kategorije

OGLASI

POPULARNO

sidereals